Demonstrasjoner og streik

DEt har vært mye oppstyr i det siste, rund alt som skjer i Athen. Jeg har fått bekymrede meldinger fra flere hold, men de trenger absolutt ikke bekymre seg. Jeg vet ikke hva de har vist på tv, men som vi alle vet, er media flinke til å blåse opp enkelt ting og gjøre ting større enn det er. 

Jeg leste på vg i sted at det var tåregass og turister som løp for livet i syntagma ol. Men jeg var i Syntagma tidligere i dag, og det kunne ikke vært roligere. Ja folk hadde demonstrasjons bannerne sine, men de gikk rolig og hyggelig i parader g værre var det ikke. Men ja det er enkelt episoder ol med ting, med mye kaos er det faktisk ikke her nede. Jeg føler meg helt trygg og har ikke sett noe til bråk.

Men pga demonstrasjonene har det blitt streik, noe som også har medførst at det verken var castinger i dag eller i morgen desverre. Så da har det blitt mye cafe besøk og gåing i trapper:PSå jeg og Emilie startet med gresk salat til frokost. jeg tenkte det var på tide å spise litt "ordentlig" mat igjen, etter at det har vært mye waffel utprøving og mye godsaker i helgen^^ ikke at det merkes, men føles godt å spise litt annet og lett.

Deretter tok vi turen til Syntagma og trasket gjennom handlegatene der.Syntagma: Her kan dere se litt av demonstrasjons bannerene som henger i gatene.Men alt foregikk kjempe rolig, så det var overhode ikke noe problem og tusle rundt der=) Vi gikk hele veien fra Syntagma og endte opp nede i MonastirakiSå var det tilbake til Millennium der vi ble sittende i nærmere 2,5 timer å bare prate masse masse med resten av modellgjengen fra hotellet som var klare for lunsj=)

Når man bestiller drikke her nede, får man automatisk med fyldte doughnuts ( eller berlinerboller som vi sier i norge) Å disse er fyldt med nutella! OMG OMG! det er jo sååååå gode!Absolutt noe å prøve hvis dere reiser til athen i fremtiden;)


  • Dato: 28.jun.2011   Kl: 16:30   Kategori: Reise
  •    Kommentarer: 0
Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits