First coffie ever!

Olala gjett hvem som har startet å drikke kaffe! Eller startet å startet... Har tatt en hel kopp og har planer om å drikke kaffe i dag også. Har hatt litt trøbbel med magen de siste 4 dagene pga at jeg har bedrevet lavkarbo her, men søtningsmiddelene de bruker her er tydeligvis ikke bra for meg, så de må jeg kutte ut. Uansett alle her anbefaler kaffe for magen. Svart ren sterk kaffe. So i did. Var ikke godt men heller ikke forferdelig haha. Leste litt rundt på nettet også og det står jo at kaffe er vanndrivende, så funker kanskje fint på meg som "holder for mye vann i kroppen" å om forbrenningen øker, er jo ikke akkurat det å forakte heller;)


  • Dato: 04.jul.2011   Kl: 09:39   Kategori: Mat
  •    Kommentarer: 2
Skulle ønske jeg likte kaffe, fordi det er så mange forskjellige varianter. Men neida.. så heldig er jeg nok ikke..

Skrevet av: fashiontwist

04.jul.2011 09:47

Hehe, jeg er heller ikke en kaffe-drikker enda. Men tok meg en kopp en kveld og det var faktisk ikke sååå ille :) Så det forundrer meg ikke om jeg skal begynne på ordentlig snart. Må bare bli litt mer voksen først :)

Skrevet av: IdaHD

04.jul.2011 10:12

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits