Man-beef, nudity and underwear dancing!

Today was such a crazy day. All you extreme shoppers and pink-bloggers, can go and chew on a stick or something! I shot and changed 300 outfits today! You have no idea what amazing "changing clothes" skills AND soar armpits i'm left with! Like, who needs education, when you can change 300 outfits in one single day! I mean, who doesn't want that! (the changing clothes part, not the armpit part). I also figured out today that my head can pop trough the tiniest openings! Another grand party trick to remember.

Another interesting thing happened today, well a lot of things actually, but i'm gonna talk about this one in particular. The fact that i suddenly find it COMPLETELY normal to stroll around AND dance in my underwear in front of a giant crew of people i have no idea who are. Tap dancing, bootyshaking, a little quickstep, you name it! I did it all! It did put a smile on people's face's though! One so much that he even gave me some chocolate! I don't know if it was some sort of reward and thank you for my awesome entertainment, OR if he just thought i looked really hungry haha.

I will admit that 300 clothes in one day IS tiring and it's great to have something that sparks your focus and mood. Like two man-beef that is constantly undressing. I can honestly say that it really did the trick! Yeay for nudity! But who can blame me, really... I live in an isolated house, with 12 other girls. We are seriously lacking and in deep need of some testosterone! Well at least i am. The other girls have boyfriends and probably does god knows what with them. Me on the other hand got 50 shades of grey.. Like that's making the situation any better. Anyhow, back to the man-beef's.
The only problem is when i sort of forget to do my job, cos all i can think about is how much i wanna squeeze that perky Turkish but! Haha. Oh well i guess there's no harm in some discreet peeking!

So i guess you can say that it's all in all been a great day. Lot's of fashion and even more nudity. Just how we like it!


 • Dato: 06.11.2012   Kl: 21:41   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

NY BLOGG!

sånn! Da var den nye bloggen oppe å går! Sorry til alle dere som fulgte bloggen, for at jeg plutselig ble borte. Men pga de private omstendighetene så jeg meg nødt til å opprette en ny blogg=)

For de av dere som fortsatt vil lese om meg og mitt, kan dere følge med her: www.gulliksenmartine.blogg.no!


 • Dato: 12.10.2011   Kl: 13:00   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Fun at Villa Mercedes
 • Dato: 25.07.2011   Kl: 12:47   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Speed beast!

Tenkte bare å slenge ut et lite bilde av in ikke så akkurat dårlig motorsykkel:P Denne var min sjåfør hjem fra byen og jeg kan med hånden på hjertet si at DEN DRAR! Har aldri i mine leve dager sittet på noe som det! Så nå vet dere det hehe. Nå må jeg hoppe i sengen, for i morgen har jeg flere shoots på gang! Prekast!


 • Dato: 21.07.2011   Kl: 22:50   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Siste jobb for D&G

I dag var den siste av de 3 eventene for Dolce & Gabanna. Men istedet for å jobbe med Henna som jeg hadde jobbet de to tidligere med, var Franciska med meg i dag. Litt trist er det at det var siste eventen, for makan til mye koselige folk skal man lete lenge etter^^ Fikk til og med høre av den homofile makeupartisten i dag at: hvis jeg var kvinne ville jeg hatt dine ben! Haha syns ikke DET var så dårlig kompliment da:P

Så i morgen er det "vanlig" dag igjen for meg.  Dvs løpe rundt på castinger ol;) 

Jeg kan ikke tro hvor fort tiden går, jeg får helt gåsehud! Jeg har bare 1,5 uke igjen her i Athen! æææææææ det kan'ke værre muli! Uansett siden kommende helg da vil være min siste fulle helg her i Athen, er det meget mulig jeg og noen andre venner fra hotellet kommer til å finne på noe spesielt, men kommer med nærmere detaljer når jeg vet noe bestemt;) Men er sjanse for at det blir en meget bra helg^^

Ellers så er det jo ikke så fælt å komme tilbake til norge heller da, med tanke på at jeg mest sansynlig bare har 2 uker der og tilbringer de resterende 2 i Frankrike med Damien! Har bare ikke funnet ut avreise dato enda... vanskelig å prøve å få alt til å klaffe, når det er så mye man skulle ha gjort på en gang! Merker trangen til å få besøkt familie, venner ol nå som jeg plutselig ikke oppholder meg så mye i Norge lenger..

Jaja det ordner seg sikkert!

Ps: bilder kommer senere fra D&G event


 • Dato: 20.07.2011   Kl: 01:18   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Mat monster!

Jeg tror det er den tiden i måneden igjen og kanskje pga varmen, men jeg er sulten konstant og føler jeg må spise HELE tiden! Erre mulig! Er selvsagt enda værre når man kjeder seg i tillegg men anyways.. Maaaaaaat! Er sulten igjen jeg;)


 • Dato: 17.07.2011   Kl: 20:56   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Harry Potter maraton!

Ikke mye som har skjedd de siste dagene, noe som er grunnen til lite blogging;) MEN nå skal det bli andre boller! Nå er det nemlig på tide med Harry Potter maraton! Gooooo Potter!


 • Dato: 16.07.2011   Kl: 21:03   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Enjoying my day

I dag har det ikke skjedd noe som helst. Har hatt en fridag i dag, noe som er deilig spesielt når det er 39grader og stekende sol her i sentrum. Deilig å sove lenge å slappe av heledagen, i deilig A/C og skygge:P

I morgen ser så langt ut til å bli en rolig dag også, men man vet aldri 100% sikkert.

Jeg syns det er helt utrolig rart at jeg har vært her halvparten av oppholdet allerede! Dagene bare forsvinner avgårde her! Før jeg vet ordet av det sitter jeg på flyet hjem eller noe annet sted haha.


 • Dato: 08.07.2011   Kl: 20:56   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

More pictures from David Guetta party!Sexy Emilie!

Haha someone is not that happy with the picture:P

Movie will come later!


 • Dato: 03.07.2011   Kl: 17:48   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

David Guetta!!!

ÅÅÅÅ i natt var det party på Villa med selveste David Guetta in person! Kunne jo ikke hatt bedre utsikt der jeg sto en halv meter fra ham^^

Anastasia!Paula og Nicos!Alex!More pictures coming!


 • Dato: 03.07.2011   Kl: 17:37   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Massiv bilde oppdatering!

Sånn! Nå har jeg tenkt å blogge masse på rekke og rad hehe. Har skjedd så mye i det siste, og jeg har så mange bilder å legge ut, at here we go!

Først har jeg tenkt å legge ut bilder fra avskjedsfesten til Josh på Villa! 

Fine lysene^^Vakre modellene^^ Henna, Anastasia og Laura!Abbey, Jenia, Sabrina og Daniella!Emilie og meg!Enjoying my fab food^^

All in all a lovely night^^


 • Dato: 03.07.2011   Kl: 16:41   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Portofølje og castings!

I am so happy! I går fikk jeg endelig boka mi! rettere kalt portofølje:P HAr desverre den første tiden her måtte løpe uten pga at vi har bygget ny portofølje her nede, som er i en høyre standar enn hva jeg har hatt i Norge. Anyways. nå er composits ( som er presentasjonskort ) er boka klar i vesken min, så forhåpentligvis gir dette meg enda bedre sjanse på castinger^^ Er ikke alltid like lett for kunden å ansette en person de ikke har sett resultatene til=)

Så i dag er det bare å løpe avgårde^^ I forhold til endel av de andre som ikke har noen castinger i dag har jeg faktisk en 4-5 stk i dag, så thumbs up!

Dere får ha en fin fin dag allesammen!Slenger ved et bilde av meg og Emilie fra avskjedsmiddagen til Josh, på Villa Mercedes^^

Innlegg fra kvelden kommer senere=)


 • Dato: 01.07.2011   Kl: 09:17   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Så deilig med god tid! Å SHIIIIIT!

Jeg er ikke akkurat super fornøyd med telefonen min om dagen.... Av en eller annen grunn så vil den ikke stole på meg når jeg forteller at den skal være innstilt på gresk tidszone og driver å hopper frem og tilbake mellom norsk og gresk! Dette medfører stress å ubehag, da f.eks i går skulle jeg på min siste casting å trodde jeg hadde masser av tid, at klokken var 15.50 og jeg skulle være på castingen kl 17.00. Da viser det seg plutselig at kokken er 16.50! Å jeg har enda en del reiseveg forand meg! Løøøøøøøøøp!

I dag derimot skulle den plutselig gjøre opp for seg å stille klokken frem igjen, etter at jeg faktisk hadde stilt den frem! Så istedet for å vokne 7 som jeg hadde planer om, ble jeg vekket 6! Flotters, jeg som sovnet sendt nok som det var av merkelige grunner.... Så som dere sikkert skjønner er jeg ikke altfor happy med telefonen min atm:P Får håpe det blir bedre fremover=)


 • Dato: 22.06.2011   Kl: 06:37   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Today my love went back to France..

Da er det noen timer siden Damien og jeg tok farvel på flyplassen. Flyet hans gikk 06.50 i dag tidlig så da måtte man jo opp i 4 tiden. Selve avskjeden gikk greit nå. Var værre tidligere på kvelden som var. Så nå sitter han godt plassert i frankrike, mens jeg må bli en uke til i Norge. Men det skal gå bra. Er jeg heldig så får jeg se ham igjen i august.
 • Dato: 13.06.2011   Kl: 11:19   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Sukkerfri sjokolademousse frokost

Her sitter jeg. Det er søndag. Egentlig e

r det veldig fint vær ute, men den helsikes vinden ødelegger alt.. blah..jeg som hadde planer om romantisk båttur med typen å greier... neinei

Damien drar hjem i morgen tidlig, hjem til frankrike, og det er jo rett rundt hjørnet at jeg forlater Norge også! Å som jeg gleder meg! Blir deilig med forandring. Jeg klarte å få kjøpt en topp i går, fra bikbok. men fortsatt ingen sko,som faktisk er det viktigste. Men men, prøver igjen til uka.. bare synd at alt er stengt frem til tirsdag.

Så her sitter jeg nå, blogger å spiser sukker fri sjokolademousse fra eldordo^^ MM den er såå go! Liker faktisk den mer enn vanlig sjokolade pudding!  Digg!

Ha en ellers fin søndag folkens, så skal jeg tilbringe min siste dag på lenge med kjæresten min.


 • Dato: 12.06.2011   Kl: 14:30   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Shopping på G!

I dag skal jeg prøve å få handlet inn litt nødvendig til reisen. må Blandt annet ha sko og bikini, og litt sommerklær. Må jo selvfølgelig innom ALDO for å se etter sko, da det er min absolutte nye fav sko butikk! Å håper det er masser v tilbud, så jeg slipper å bruke så altfor mye penger hehe. Så nå krysser jeg bare fingrene for at regnet kanskje kan stilne litt, eller stoppe helt. For er ikke veldig morro å løpe rundt i karl johan, i øs pøs regn....

wish me luck!woho, i put on makeup, feeling more fresh!


 • Dato: 11.06.2011   Kl: 12:00   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 6

1 uke igjen!

Her sitter jeg en trist regnfull morgen, å tenker at om en uke forlater jeg Norge, for å dra til varmere strøk og søke lykke hehe. Det blir nok en stor forandring. Men heldigvis er jeg ikke helt fersk når det kommer til dette nå, så omstillingene tror jeg iallefall ikke skal bli så vanskelg å takle. Jeg vet hva som vil forventes av meg, hva jeg må lære meg og de generelle tingene rundt. Det er helt utrolig hvor jeg gleder meg. Å få lov til å prøve å jobbe med det man helst vil gjøre, i solfyldte strøk. I can get used to that<3


 • Dato: 11.06.2011   Kl: 11:09   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

When i am bad, i'm really good!

Alrighty people! Da var det fredagen igjen! I dag skal jeg ta helt av, med tanke på at det er fredag, å dra til..... LEGEN!

Woho, not... neida må få ordnet med sykemelding ol, å siden min egen lege ikke er så lett å få tak i om dagen, så gjør man så godt man kan. Ellers har jeg vell ikke så fryktelig mange spennende planer for i dag heller, beklager å skuffe dere. Men til uka, blir det mange dager med fashion show, så da blir det mye bilder ol=)

Tenkte jeg skulle legge ut et bilde av denne koppen, som teknisk sett er mammas ( gave fra søstra mi) som jeg har kapret. Syns den passet så veldig godt til meg akkurat nå for tiden^^


 • Dato: 10.06.2011   Kl: 11:24   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

To topplister på samme dag!

haha takketvære min ekstreme bloggetilstand i det siste takket være sykdom og kjedsomhet, ligger jeg i dag på 2 av 4 topplister faktisk, not bad not bad. Litt sjokert at jeg ikke lå på aktiv også, føler jo at jeg nesten bare sitter her å ikke har noe annet liv... hehe neida bare tuller. Men igjen det er veldig morro å se sitt eget navn på slike lister=)

Ellers sitter jeg her ed en deilig iste i hånden, litt ultivitaminer og omega 3 pluss den deilige medininen leen har gitt meg. Go Legen!

I dag kommer det heller ikke til å skje så fryktelig mye, bortsett fra at jeg må fryse spenst medlemskapet mitt siden jeg reiser! Greit å slippe og betale for det når man er borte hehe=)

 


 • Dato: 09.06.2011   Kl: 10:58   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 15

GO Fotballfrue! Caroline Berg Eriksen Debatt!

Hvis det er en ting som har provosert meg grenseløst de siste dagene, så er det de store oppstyret som har vært rundt bikini bildene Fotballfrue la ut om seg selv, eller nærmere bestemt kroppen hennes. Nå får folk hvirkelig gi seg! Jeg har fulgt bloggen hennes en stund, å finner henne kun inspirerende. Hun har en flott kropp! En kropp jeg gjerne vil ha selv, jeg syns hun virkelig er et forbilde til sunnhet å helse! Hun og hennes mann spiser sundt og godt å trener masse, å bedre kan det ikke bli for en kropp! 

Å de som faktisk presterer å si at hun fremmer anoreksi? Å ser ut som hun har det?

Slik ser en person med anoreksia ut, med alvorlig anoreksi!Det er en hel verden mellom dette og hva fotballfrue ser ut som.Jeg syns folk som kommer med så stygge kommentarer burde skamme seg. Til syvende sist så skal caroline få lov til å se ut akkurat som hun vil om hun er fornøyd med seg selv. uanhengig hva mange andre idioter måtte finne på å si!

Jeg syns Caroline ser fantastisk ut! Å det står jeg for!


 • Dato: 08.06.2011   Kl: 20:02   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 18

Blondie vs blogshout!

ÅÅ jeg føler meg så utrolig dum akkurat nå! Såååå lang tid jeg har brukt på å forstå hvordan blogshout faktisk fungerer. Å må si jeg føler meg passe dum nå. Jeg har trodd at hver gang jeg trykker på "send blogshout" knappen så får man sendt en gang. å at hvis man kjøpte blogshout standar eller gold så kunne man sende flere ganger. Haha:P Nå har jeg faktisk forstått at bloggshout knappen KUN tar deg til siden der du kan velge mellom disse to^^ Å jeg føler meg så teit! Forsto aldri hvorfor jeg ikke så mine egne innlegg i lista på startsiden, da jeg trodde at alle fikk et gratis til alle innleggene sine, jaja, i have my really blond moments:P MEN nå har jeg forstått det, å skal ikke gå i den fella igjen for å si det sånn!

Haha det var dagens;)


 • Dato: 08.06.2011   Kl: 12:40   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

SKYT LANO UNGENE!

Ok nå har jeg ikke noe imot barna, bare litt dramatisk overskrift;) De er uvitende om alt det som skjer her på blogg.no men seriøst! Hvor mange innlegg om " stem på gullet mitt til lano ungen" har ikke vært i det siste! Å ikke bare det! De pepprer andres innlegg fulle av reklame om: Hver så snill å stemme på babyen min til lano ungen!!!!! hver så sniiiiiiil!

Å skyt dem alle sier nå jeg! Slikt irriterer meg grenseløst!

Men nå må dere ikke ta meg helt bokstavelig her altså, overdriver jo litt selvsagt endel her. Men spamming er spamming uansett hva som skrives. Gjentas det ofte nok blir det fryktelig irriterede!

Anyone else feel the same?:P


 • Dato: 07.06.2011   Kl: 18:48   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 32

KASSAFOLK ER DE DUMMESTE MENNESKENE SOM FINNES!!!

Ok jeg tok litt av i overskriften, og det gjelder IKKE alle sammen, men samtlige av de jeg handler av på meny her i nærheten av hvor jeg bor.

Når du kommer med fullstappet tralle, med alt mulig av ingredienser, mat, grønnsaker, tunge uhåndterlige ting. Det ruver over vognen. Så kommer du i kassen og bruker noe bortimot en kvarter før du har fått alt på disken og snur deg mot kassadamen/mannen som ser dumt på deg. Du forventer at han eller hun skal starte å slå inn, med tanke på at dette er mye varer, men klokken tikker, og etter en lang bortkastet stund presterer vedkommende å spørre deg, på en trøtt og lite koselig måte: VIL du ha pose...?????

OM JEG VIL HA POSE?!?!?!

Nei takk du, jeg foretrekker heller og bære en og en ting av alle de 573 varene jeg nettopp har kjøpt, frem og tilbake til bilen min jeg, å okkupere hele den ene siden av disken mens jeg holder på slik de neste 3 timene! 

SELVFØLGELIG VIL JEG HA POSE! JEG VIL HA MANGE POSER! Tette, dumme, idiotiske menneske!

De som oppfant settningen: Det finnes ingen dumme spørsmål tok grundig feil. De har tydeligvis ikke handlet på Meny nær meg!

Måtte bare få ut agresjonen. Å som jeg sa er jo ikke alle dette gjelder. Men å få dette spørsmålet hver gang, når man så openlyst trenger poser, gjør meg gal!

Opplevd dette før?

( Beklager mye skrivefeil, men skriver fort når jeg er irritert, og orker ikke gå igjennom nå hehe)


 • Dato: 06.06.2011   Kl: 17:08   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 27

Jeg er på ny toppliste!

Woho dette var jo morro, har aldri vært på den toppliste rangeringen før. men jeg trenger litt hjelp fra dere, for jeg er bittelitt udsikker på hva den går ut på. Denne topplisten er for mest aktive, men mest aktive innen hva, er jeg aktiv, er folk aktive hos meg,eller hvordan er det med denne? Her står det nemlig ikke noen forklaring i bånn=) 

Men men morro uansett å stå opp til slik=)


 • Dato: 06.06.2011   Kl: 10:58   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Demoner i TV2 Bliss!!!

Ææææ her sitter jeg å slapper av forand tven, å så plutselig tar det heeelt av for kanalen! Først trodde jeg det bare var reklamen men viste seg å være vedvarende. Alle stemmene ble helt forvrengt der de skrek på demon/smurfeaktig skummelt vis mot meg. Jeg prøvde å skifte kanal, å da virket alt normalt. Men med en gang jeg skiftet tilbake til bliss, så tok det jo helt av på kanalen! ææææææ, freaky! Flere som har det, eller er det bare noe rart hos meg?


 • Dato: 05.06.2011   Kl: 21:28   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 6

Neei! Det er ikke mulig!!!!!

AAAAAAAAAAh! jeg blir gal! Hva har jeg gjort for å fortjene dette! Jeg tar alle kosttilskudd jeg trenger, medisiner trikker masse varm te og vann, går på lavkarbo! I dag våkner jeg, ikke bare med bihulebetennelse, men også med ØYEKATAR!!! Woho party party! Seriøst, jeg har så dårlig karma jeg nå! Men det er bra det kommer nå, å ikke i hellas... så nå har jeg pratet med legevakten, og skal bade øyet mitt opptil 8 ganer om dagen! Yeay, blir morro!


 • Dato: 05.06.2011   Kl: 11:23   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 23

what to do!

I dag er jeg satt opp til å jobbe på åhlens, men formen er virkelig ikke bra... Men vi har heller ikke mang esom kan ta mitt skift i dag, så hva gjør jeg.. jeg har allerede fått gjort om så jeg kan komme halv et istedet for 11, men kjenner jeg meg riktig blir det noen helvetes timer frem til 4. Så med tanke på at ingen kan steppe inn for me, tenker jeg å dobbelt sjekke med hun som jobber om hun kan stenge i dag også, så er jeg der bare i den perioden de trenger det mest...

Wish me luck....


 • Dato: 04.06.2011   Kl: 11:26   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Jeg har tatt et valg...

Blah! Håpet virkelig at jeg bare skulle bli frisk av meg selv. Men siden jeg innså at jeg reiser til athen om 2 uker og 2 dager, så var det bare å innse at hvis jeg skal være fresh til jeg reiser, må jeg besøke Hr. Doktor! Å jeg tror jeg gjorde et godt valg, for jeg har visstnok kraftig bihulebetennelse. Men jeg var heldig, for istedet for å få antibiotika eller penicilin, fikk jeg noe annet som gjør at jeg kan trene når jeg føler meg freshere=) yeay! Så nå krysser vi fingrene for at denne medisinen funker fort!


 • Dato: 03.06.2011   Kl: 18:23   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Nei Takk Makeup Store!

I dag fikk jeg forespørsel fra makeup store, om å gå show for dem i morgen og på lørdag, men desverre pga formen måtte jeg takke nei. Jeg må nå kunn fokusere på å bli frisk til jeg reiser til Athen. Der nede er det bare å bringe mitt A-Game for å sid et mildt:P Utrolig synd da for jeg hadde utrolig lyst å gå for de.. jaja sånt skjer^^ Kanskje jeg får sjansen igjen senere=)

 


 • Dato: 02.06.2011   Kl: 18:43   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

woho! 61.plass på topplista!

ÅÅ det er alltid så morro når ting går oppover! I dag fant jeg meg på topplisten igjen i kategorien pluss=) Like gøy det som å være på den opprinnelige topplisten! Bloggen gror og blomstrer, hva mer kan jeg ønske?

En knall start på dagen^^


 • Dato: 01.06.2011   Kl: 11:10   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Need inspiration and ideas!

Normal når jeg er syk, pleier jeg å spise ekstra mye kake og godteri. jeg trøste spiser når jeg er syk, og i tillegg til FORTSATT å ha den tiden i mnd ( kan vel snart si jeg har måneden) så er jeg i dag ekstremt fysen! Jeg må da klare å få laget noe som smaker som skikkelig snaks eller kake, uten å føle at jeg har laget den før! 

Ideer noen? Oppskrifter? Give it to me!


 • Dato: 29.05.2011   Kl: 17:26   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

På operaen uten stemme!

Det hadde nok tatt seg ut. Våknet i dag også og klarte ikke snakke. I morgen skal jeg gå catwolk for et moteshow på opraen, og jeg føler meg direkte rævva. Iallefall på morgenen. Pleier å lette litt utover dagen. Det mest slitsomme er vell egentlig at nesa ikke funker. Så jeg sendte en melding til akupunktøren min i moss, og hun var så snill å satte opp en krisetime tidlig på morgenen før jeg drar i morgen! Akupunktur er så utrolig effektivt. Utrolig hvor mye det hjelper! Så lenge hun får åpnet nesa mi i morgen, så er det null stress å gå catwalk med sår og tjukk hals. Er fornøyd bare jeg får puste:P


 • Dato: 29.05.2011   Kl: 13:11   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Følg meg, så følger jeg deg!

Merker at jeg er litt lei av å lese de samme gamle bloggene, så syns det kunne vært litt morro å hatt litt blogger å følge på bloglovin! Så vi gjør det enkelt og greit! Følg meg så følger jeg deg! Legg igjen en kommentar etter du har lagt meg til, så får jeg raskere fulgt deg!=)

 


 • Dato: 28.05.2011   Kl: 23:18   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Det er når man er syk man har mest planer!

Det er selvsagt i dag jeg har masse å gjøre. Er nå akkurat ferdig med å style mamma, så kommer snart søstra mi og hun skal styles også. Senere i kveld/natt skal jeg være sjåfør, og hente i fredrikstad av alle steder, så det er jo ikke akkurat kort vei heller. Ellers vet jeg at Damien, som også er syk:P Har store planer om å få med deg finalen i fotball i kveld, så det kan jo bli spennende.

Selv har jeg planer, innimellom alt dette og lag noe lavkarbo snacks: Caramel fudge og bounty! Tror jeg kan bli ganske så godt=)

Ser det ikke fristende ut?=)


 • Dato: 28.05.2011   Kl: 14:04   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Neeeeei!!

Blah, å gud å irritert jeg blir nå! Jeg har gått og små hangla en stund nå, å i dag våkner jeg, å føler meg værre enn noen sinne, og tror dere det kommer noen lyd når jeg skal prate a? Neida! Tett meg her og tett meg der! De hersens bihulene har ødlagt hele meg! GRRR.... Dette syns jeg er meget unødvendig..

Så sitter jeg her å vurderer da... hvis det blir være, skal jeg dra til legen å få resept, eller skal jeg dra til akupunktøren min som alltid klarr å fikse det på en helt naturlig måte, uten medisin? Eneste problemet er at akupunkturen er en smule dyrere enn en resept.... dumme....


 • Dato: 28.05.2011   Kl: 10:16   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

The 3 P's!

The 3 P's = Party People at Peppes!

I kveld har vi nemlig hatt avsluttnings middag med Lena på jobben. Kjære søte lena, som alltid ler og er glad. Så da tok vi alle turen til peppes, å stor koste oss der.

Å av all dårlig timing, så må vell det å kjøre lavkarbo diett, på en kveld der man er på en knall god resturant og får ALT gratis, være den verste timingen av alle.

Mens de andre drakk brus, drakk jeg vann

Mens de andre spiste pizza, spiste jeg salat

Og sist: Mens de andre spiste verdens deiligste desserter, sa jeg nei takk!

Flink: Ja, Førnøyd: Absolutt ikke:P

Jeanette in the mood^^

Her er beviset på hva jeg spiste i kveld. Salat!En utrolig koselig kveld^^


 • Dato: 27.05.2011   Kl: 23:13   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

JAAAAAAA!

Jeg kunne virkelig ikke blitt mer glad, jeg har ikke vært så glad på lenge! Jeg har jobbet så hardt mot målet! Å endelig, ENDELIG er jeg der! Selvsagt skal jeg ikke stoppe nå, man kan alltid perfeksjonere mer. men STEIKE DÆVEN DØTTE å glad jeg er! tihihi her sitter jeg å gliser som en idiot, og klarer ikke stoppe gledes tårene. Gledes tårene er vell mest fordi at jeg endelig har fått utelling for hard jobbing, som jeg i tider nesten startet å tro var forgjeves.

Men dere, uansett hvor klisje det er: hard jobbing lønner seg! it really does! Nå skal jeg bare stå på enda mer og jobbe enda mer!Så glad er jeg at jeg skal legge ut et bilde av meg selv meg håvene lepper pga gledes tårene, bort rent sminke, og et knall glis^^ i am so freakin happy!


 • Dato: 26.05.2011   Kl: 22:07   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Spennende nyhetert

i dag, forhåpentligvis, får jeg spennende nyheter. jeg krysser nå alle fingre og tær som jeg har. Kanskje jeg skal lage en liten hår knute i tillegg bare for å være på den sikre siden:P

Som jeg skrev før. jeg har et kjempe godt liv, men har hatt nok motgang den siste tiden, så hvis det endelig løser seg nå vil jeg bli i ekstase^^ Ellers skal jeg i dag legge ut lavkarbo oppskrifter=) Hehe, en stakars leser kjeftet litt på meg i går, for jeg har jo vært så treg med å legge ut:P hehe men i dag kommer det^^

Morgenens outfit: Oversized rosa morgenkåpe:P


 • Dato: 26.05.2011   Kl: 10:34   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Den nakne sannhet! Meg uten sminke!

Tenkte rett og slett jeg skulle legge ut noen bilder av meg uten sminke. Det kommer mye diverse av meg fra shoots og andre tilstelninger, hvos det ofte er ganske mye sminke ol. Så her er den nkne sannhet=) Meg uten smink=)ja å hvis dere ser riktig nærme så kan dere se en fin rødhet sånn godt plassert på leppa mi! Sånn fin liten hilsen etter en skikkelig underjordisk kvise! Jepp, da var det avslørt! Modeller er ikke perfekte=O vi får kviser vi å!:P;)

Så der har dere meg=) Ikke noe mer, ikke noe mindre!
 • Dato: 25.05.2011   Kl: 19:55   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Casting forberedelser

Denne gangen er det ikke helt vanlig casting forberedelser. Men jeg skal lage en film og ta casting bilder/polas av meg selv, som skal sendes til diverse steder som jeg kan prate mer om senere. Så her sitter jeg da, ikke så fornøyd over å FORTSATT være i den perioden i måneden, noe som gjør at jeg er skikkelig hoven. Den perioden har nemlig vart i nærmere 3 uker! Blah... Men men, kan jo håpe på at det blir bedre snart. Krysser fingrene for det og for at det ikke syns på videoen og bildene^^


 • Dato: 25.05.2011   Kl: 11:05   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Jeg HATER nesa mi!

De som står i overskrifte er ikke skjønnhets relatert. nei tvert imot. mens jeg var i og etter England føler jeg at nesa mi bre har blitt tettere og tettere, og det er fryktelig irriterende når man skal prøve å sove!

I tillegg er jeg frustrert over at dkal blåse så fryktelig hardt! HVa er poenget med det a? Her sitter jeg og planlegger romantiske turer i hytt og pine, men neeeida;)

Jaja får håpe det blir bedre snart, jeg er altor klar til å kose meg i solen ute!

Jeg vurderer å prøve å lage ny lavkarbo kake i dag hehe, har trodd alt allerede spist opp den andre jeg lagde så... greit å ha en ny en=)

Kom med ideer hvis dere har!


 • Dato: 23.05.2011   Kl: 09:51   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Blogg Award!

Å! Ble så glad når jeg leste kommentarene på bloggen min i dag. Viste seg at jeg har vunnet en Blogg Award av ceciliewage.blogg.no! Det var jo utrolig koselig^^ Blogg Award er visstnok en award som blir gitt av bloggere til bloggere de syns har noe ekstra eller liker veldig godt, så det er jo et kjempe kompliment! 

Er fin start på dagen det! Tusen takk skal du ha Cecilie!


 • Dato: 22.05.2011   Kl: 11:53   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

En lysere fremtid?

OK overskriften var kanskje litt " spesiel" med tanke på at jeg ikke har et dårlig liv nå:P Men plutselig har jeg fått litt ny info, som kanskje gjør at ting vil forandre seg for meg veldig snart! Å det hadde vært deilig, fått ting litt som jeg selv vil ha det! Men nå har jeg også lært, jeg har lært at jeg ikke skal glede meg før ting er 100% i boks. Det har jeg brent meg på før. For når jeg blir glad, blir jeg ekstremt glad. Dvs at når jeg blir skuffet igjen da, blir jeg også veldig skuffet. SÅ, for å unngå det, venter jeg med ekstasen til jeg vet at ting er 120% sikkert;) Jøss, ser man det. Jeg tror jeg har blitt klokere:PJeg skal ikke klage. Livet mitt er vell 99% perfekt allerede. En fantastisk kjæreste, jeg er frisk og rask, jeg vet hva jeg vil gå for og kjemper for det, jeg har en knall familie, både på min side og hans side, fantastiske venner, penger i lommeboka og mat i kjøleskapet. JAkter nå på den siste lille prosenten, som gjør at jeg vil føle at mitt liv er 100% fullkomment^^


 • Dato: 21.05.2011   Kl: 10:58   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Da var det på'n igjen!

Nå er det tilbake på lavkarbo, og denne gangen er det ike bare en uke eller to, men jeg vil ha det som en livsstil, da jeg selv føler meg så fin i kroppen når jeg går på det^^ Å samtidig har jeg klart og vertale både søster og mormor til å være med, så dette skal bli morro!

Planene for dagen er: 

 1. Rydde rommet, da det ser heeeelt forferdelig ut og som jeg nevnte, er jeg redd jeg og damien kan gå oss vill der når han først kommer:P
 2. Planlegge og finne gode oppskrifter på lavkarbo mat
 3. Kort visitt ho søss, for å ta mål og vekt ol, da hun skal måles igjen om en uke.
 4. Blogge;)
 5. å hvem vet, kanskje mye annet spennende^^Haha legger ved dette skiltet som jeg fant i Camden Town, syns den var ganske så festlig^^


 • Dato: 20.05.2011   Kl: 11:07   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Hvordan klarer jeg det?!?

Det er et merkelig fenomen som forekommer på rommet mitt. Jeg har NO IDEA WHAT SO EVER om hvordan det faktisk er mulig. Jeg mener, jeg er jo praktisktalt ALDRI hjemme, men LIKEVELL når jeg åpner døren er det som å ramle inn i en underverden av kaos, rot og katastrofal organisering! Dette er et innlegg der jeg ikke tør å vise noe bilde, det er jo helt sykt at jeg faktisk klarer å rote så mye UTEN å faktisk være der engang! Men i morgen må jeg rydde uansett. Da kommer Damien til Norge. Å for å forhindre at vi kommer fra hverandre å går oss vil i alt rotet på rommet mitt, er det nok tryggest å bare få ryddet det skikkelig:P


 • Dato: 19.05.2011   Kl: 12:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Et økonomisk vidunder!!

I dag har mamman min bursdag! Desverre ser detut til på været at hun ikke har vært SÅ snill, da det er sol MEN skikkelig blåst ute:P Gratulerer med dagen mamma!

Ellers så er jeg skikkelig fornøyd med meg selv akkurat nå. Jeg har blitt så flink til å spare! Er jo kjempe gira på å betale ned bilen til pappa, å da er det så gøy å se at ting faktisk går raskt i riktig rettning^^ Å jeg er skikkelig stolt over å alt i alt på london turen, brukte jeg kun 1500kr! Da snakker vi transport, mat shopping ol! Flinke flinke meg tihi^^Slenger ved et bilde fra London^^


 • Dato: 19.05.2011   Kl: 11:30   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Screw Lavkarbo! JEG VIL BLI EN FEIT JULEGRIS!

Akkurat nå skal jeg stappe i meg Melk Drøm med vanilje og blåbærsaus! Jeg skal stappe den i meg å bli en feit julegris med blå tenner og vanilje ånde! Jeg startet i dag med lavkarbo regime igjen, men det kunne jeg jo bare drite i, når det viser seg at jeg skulle få en skikkelig dritt dag. I know i know, man skal ikke bryte sammen bare pga dårlige nyheter ol, men svarte å! Jeg starter på fredag, akkurat nå gir jeg f***.... Screw lavkarbo og screw denne dagen!


 • Dato: 18.05.2011   Kl: 21:11   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Dagen kunne ikke blitt værre...

For ikke lenge siden mistet jeg min vakre hund Quster. han var eldre, men ikke så gammel at døden var alderspreget. I dag fikk jeg nyheten om at hund nr 2, som har vært mormor sin hund( hun bor på gården sammen med oss, som har blitt 16 år, fikk anfall og måtte avlives i dag... Nå starter det å bli litt mye for meg, hadde endelig kommet meg litt videre etter Quster å så skjer dette... Jeg virkelig hater denne dagen, å ikke minst for en forferdelig vår...RIP Oskar, vakre lille gutten...

De to vakreste og mest fantastiske guttene i verden.. Håper dere har det bra nå..
 • Dato: 18.05.2011   Kl: 20:00   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Kveldskos på bryggekanten

Årets 17mai ble ganske rolig for min del. Først ble det grilling og litt kos med familien, deretter dro jeg inn til moss, for å møte med to veninner, spise litt pizza på peppes og avsluttet med en STOOOR softis^^ Det liker vi!

Gratulerer med dagen til dere alle! Håper alle hadde en fin dag!


 • Dato: 17.05.2011   Kl: 21:40   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

16 mai! fest?

DA var jeg klappet og klar og skal sette kursen mot moss igjen, og rettere bestemt gretes mansion! Er så deilig å kunne kle seg litt mer sommerlig^^ deilig deilig, å i dag regner det ikke heller! yeay!

Ha en fin fin kveld alle sammen!


 • Dato: 16.05.2011   Kl: 19:40   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

House Invader!

Neida, han er så velkommen så^^ Lille (pussy) kom snikende inn og krøp opp i sofaen, her ble han liggende LENGE å sove i går kveld hehe. Han er jo så skjønn! Vel, noe upraktisk kan han være å da vi hadde funnet ut at han hadde tisset på teppet til mamma i går:P Da blir det ikke noe mer av å sove inne på natten, men vi har faktisk et katte"hus" som vi laget da vi tidligere hadde mye katter. der de kan gå inn å sove og spise, så vi setter vell istand det til ham^^

Vi har enda ikke funnet noe bedre navn til ham, noen forslag???

Nå skal jeg avgårde på jobb! Blogges!


 • Dato: 16.05.2011   Kl: 09:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

MARTINE TIL UNNSETNING!

Til tider blir jeg meget, MEGET overasket over hvor komplett TETT min søster og andre kan være. Greit nok, selv er jeg mer glad i å jobbe å drive med data enn de fleste, men visse ting mener jeg er logisk. Fikk i sted en krise telefon fra min søster, som hysterisk fikk formidlet at hele eksamens oppgaven hadde blitt borte på dataen. Det viser seg at de hadde åpnet et dokument fra mail, men ikke lagret det på pcen. De hadde så skrevet hele oppgaven der, og lagret osv, men de hadde da lagret det på et dokument som ikke var lagret på dataen. Dokumentet var egentlig i limbo, eller rettere sagt i neverland. Da de lukker filen, forsvinner selvsagt HELE oppgaven.

Etter mye jobbing frem og tilbake har jeg prøvd det jeg kan, men oppgaven er å blir borte. ALTSÅ måtte de skrive oppgaven helt på nytt....

De har iallefall lært en ting ut av dette: LAGRE VIKTIGE TING DIREKTE PÅ DATAEN!


 • Dato: 15.05.2011   Kl: 17:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Night out!

Ah så utrolig koselig kveld det ble i går! Nå er det lenge siden jeg har vært ute på byen men vennene mine. Blitt mye fokus på jobb, trening og ikke minst reising. Men i går var det tid for å slå seg løs igjen! Å jeg skulle faktisk ikke kjøre heller, så ting ble jo bare bedre og bedre! Fantastiske folk, fantastisk musikk, ja rett og slett generelt fantastisk!Hehe morning face! Greit med et annet lite innlegg innimellom alle reise bildene her innimellom også;)
 • Dato: 15.05.2011   Kl: 11:00   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Ready for a new day of anventures!

658504-1-1305053007539.jpg
Ready for a new day of anventures!

 • Dato: 10.05.2011   Kl: 20:43   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Oxford street og TopShop på G!!

658504-1-1304959118684.jpg
658504-1-1304959120152.jpg
Oxford street og TopShop på G!!

 • Dato: 09.05.2011   Kl: 18:38   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Ordentlig turist i London!

658504-1-1304951764796.jpg
Ordentlig turist i London!

 • Dato: 09.05.2011   Kl: 16:36   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

I armene til gutten min!

658504-1-1304862442366.jpg
658504-1-1304862443799.jpg
I armene til gutten min!

 • Dato: 08.05.2011   Kl: 15:47   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Fashionabel på flyplass!

658504-1-1304845653624.jpg
658504-1-1304845655067.jpg
Fashionabel på flyplass!

 • Dato: 08.05.2011   Kl: 11:07   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

All the things i have to do!

Da sitter jeg snart med alle eksemplarene av print size bildene mine, og om 5 min skal jeg få ringt fotobutikken, å prøve å få printet de ut der! I tillegg må jeg forte meg hjem igjen for jeg skal bake sjokolade cupcakes til min kjære mormor som fyler 72år i dag!!!!!!!!!!!! Hurra for mormor!!! 

Så senere i dag kommer det diverse familie, i tillegg til min kjære søster som skal ha lyn opplæring i lavkarbo:P

Ahh en ting som er super deilig i dag er at for første gang på lenge, har jeg på meg mer sminke enn mascara! Har nemlig prøvd å skåne huden min i det siste, men i dag er det fest dag og da skal det sminkes! wohoo!

Å se hvem som stoppet innom for å feire bursdag!
 • Dato: 07.05.2011   Kl: 10:59   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Print trøbbel!

DEt skal alltid være ett eller annet. Nå som jeg endelig har print ark, og starter å få alle print size bildene inn, så skal selve printeren starte å "tulle"

Nå er jo ikke printeren min sikkert optimal til dette. men når fargene blir drastisk anderledes enn hva som vises på bildene, og det blir "farge streker" i bildene, er det ikke noe morro. Så i morgen skal jeg ringe fotobutikken, og høre om jeg rett og slett kan ta med meg fotopapirene mine, bildene og få det printet ut ordentlig der. vi satser på at det blir bra!

Kryss fingrene for meg!


 • Dato: 06.05.2011   Kl: 22:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Martinabodart.blogg.no going English?

I det siste har jeg vurdert å starte å skrive engelsk på bloggen, mye pga at da har selv kjæresten mulighet til å følge med, med tanke på at han snakker fransk og engelsk. Og bloggen min har mulighet til å nå ut til flere.

Spørsmålet er: vil du fortsette å lese denne bloggen selv om den var skrevet på engelsk?


 • Dato: 06.05.2011   Kl: 18:05   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Hjemmesnekret portofølje til London!

Man tager det man haver! Slik lyder det når mormor sier det. Personlig sier jeg: SÅNN! DET får funke!

Nå har jeg kommet hjem fra jobb, og har fått handlet med meg portofølje perm og high quality foto print papir.

Noe er bedre enn ingenting!Må sette inn og ordne bildene ettersom jeg får dem utover kvelden og i morgen

Wish me luck!


 • Dato: 06.05.2011   Kl: 17:40   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Last day of work!

Ahhh, så deilig, har ingen planer om å slutte på åhlens. men er så deilig når det er siste dagen i uken og i tillegg er det en hel uke til neste arbeidsdag pga London! Alright! I dag har jeg i tillegg tenkt å ha matlagings fri:P Blitt ganske mye i det siste nå, og som fotballfrue sier: Kan jo ikke bli helt matprat.no her inne heller=)

Så etter jobben i dag håper jeg på å få kjørt på en skikkelig go styrke økt på spenst! woho! Rart det der at jeg har fått dilla på styrke trening også^^ Men er så himla gøy å se resultatene fysisk^^

Håper resten av dere også vil ha en feiende flott dag!


 • Dato: 06.05.2011   Kl: 08:49   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

London! Almost there!

AAhhhh nå gleder jeg meg skikkelig! Kun 3 dager igjen til jeg er der! HAr enda ikke startet å pakke eller fått ordnet noe, men satser på at ting ordner seg nå de neste dagene. 

Hvis noen har supre tips om hva og se å gjøre i London kom med dem!

Ellers så fant jeg en midlertidig løsning på portoføljen så det ordnet seg også^^ joy!

Ellers så er jeg midt i steking av "frokost lapper" som jeg har fått av snille mamman til camilla i byrået^^ Gjorde noen små justeringer men nå ser det bra ut^^

Og til det skal jeg lage bringebær smør! stay tuned!


 • Dato: 05.05.2011   Kl: 20:07   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Keep on working!

Da har jeg "nettopp" kommet hjem, og da er det bare å kjøre på videre. Mamma vil ha stuen oppe vasket, så da har jeg ikke mye valg der heller, bærre og kjøre på! Merker jeg egentlig er ganske så sliten men men, here we go!

Aiai mamma!


 • Dato: 04.05.2011   Kl: 19:57   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Movie time!

Da ser det ut til at det blir movie time med fattern! Har drevet å mast på at han MÅ se RED. Ufattelig bra film^^ Så det blir spennende å se hva han syns!

Ha en videre fin kveld folkens!


 • Dato: 02.05.2011   Kl: 21:17   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

For en fantastisk morgen!!!

Herre min hatt! her sitter jeg i skikkelig lykkerus!

Hvis man er flink og går for det man ønsker, enten det er jobb, vekt eller noe annet, så vil det gå. garantert! å som flere av dere nå vet så er jeg i starten av uke 2 på no carb dietten min. for 3 dager siden gikk jeg på vekten og fant ut at jeg var kunn 300g fra min personlige ønskede vekt. og den første uken hadde ting gått sånn sakte men sikkert nedover.

Så gikk jeg på vekten i dag, regnet med å ha gått ned de siste 300, men NEIDA! jeg hadde i tillegg til de 300 gått ned 1kg til!=) Gjett om jeg var happy! Dvs at bare på en uke har jeg gått ned et sted mellom 2-2,5kg!

Happy happy happy! Nå skal det sies fra før at jeg egentlig ikke trengte å gå ned, men jeg ville det. ikke på en slik sykelig måte, men jeg har en idealvekt i hodet som jeg vil ligge på, og det har jeg nå klart og mere til^^ Er utrolig stolt av meg selv.

Ikke bare det, men fant i går ut at plutselig var det DEN tiden i mnd igjen, og normalt har jeg ekstra vanskelig for å ikke innta sukker ol, da jeg blir ekstremt godte sugen, men det har gått superdupert!!!!!! wohooo!

 


 • Dato: 02.05.2011   Kl: 11:06   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Den saken er biff!

M-M-mmmm! Er ikke hver dag man har mulighet til å spise deilig grillet biff til frokost! Flinke pappan min.

Ellers så ligger jeg å lurer på om jeg skal ta meg en tur inn til sverige og få kjøpt litt mandelmel og diverse, slikt som funker upperlig til lav karbo/no carb dietter. Har folket noen gode ideer og forslag til hva jeg kan kjøpe spise så kom med dem!

OIoi! mens jeg skriver akkurat nå, hører jeg at pappa har tatt ut gressklipperen! stilig! er første gang i vår.. mm deilig følelse. vår vår vår!

Ellers kan dere vente dere masse mer bilder fremover=) Vært mye shoots og diverse nå, så her vil det presse på tihi^^


 • Dato: 01.05.2011   Kl: 12:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Into the wild!

Nytt innlegg fra meg i Modepose! Ta en tur da vell=)

Gå inn HER for å se!

Bilde serie!


 • Dato: 29.04.2011   Kl: 09:21   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Busy woman!

Fra og med i dag merker jeg det blir fryktelig hektisk frem til søndag. I dag var det opp klokken 8, for å sørge for å være innom portobello, før klokken 11( starter på jobb da) for å plukke ut klar til fotoshooten med le. Så er det rett på jobb, og etter det strake veien til spenst!

Neste dagene får jeg bare skrive om når de kommer hehe, har eikke mye tid nå.

Men som jeg nevnte i går kveld, er mulighet for store nyheter snart så stay tuned!


 • Dato: 27.04.2011   Kl: 09:18   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Natta bloggen!

Pleier ikke å lage natta innlegg, men here it comes. Natta alle sammen! håper alle har hatt en flott flott dag, og vil sove godt å trygt i natt! I morgen kommer mest sansynlig spennende nyheter til alle dere! aller mest for meg selvsagt men men hehe

NATTA! SOV GODT!


 • Dato: 26.04.2011   Kl: 23:30   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Katten Pussy!

Plutselig her om dagen hørte vi en merkelig lyd fra under spise bordet. Siden det var så varmt ute hadde nemlig døren stått oppe hele dagen, og utpå kvelden hadde vi plutselig fått besøk, av en fryktelig sulten pus. I ettertid har det vist seg at den oppholder seg mer og mer rundt oss, og blir mer og mer glad i oss. Mormor har på godt norsk ( da ikke så godt engelsk) kalt den Pussy! Jadda... tro jeg holder meg til pus jeg:PLitt frekk er den da:P tar seg frem hvor enn den er heheÅÅ den er så vakker^^ jaja vi får se hva som skjer!


 • Dato: 26.04.2011   Kl: 20:36   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Oh shoes! New shoes!!!

I so need new shoes... Dette her er bilde av mine aller siste sommeraktige sko, annet enn det har jeg kun heler, og ikke alle heler er regnet for mange timers butikk arbeid:P

På tide med nye sko kanskje??Problemet her er at glidelåsen er ødelagt, men skomakeren skulle jo ha like mye for å fikse den, som jeg kunne ha brukt på å kjøpe nye sko! jeje ordner det senere;)


 • Dato: 26.04.2011   Kl: 10:39   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Woho, gjett hva jeg har gjort!

aiaiai, jeg er så stolt hehe. jeg har faktisk skiftet mine aller første dekk på bilen! å jeg har gjort alt helt selv^^ Tenkte det er en kjekk viten å sitte inne med, om jeg skulle være så uheldig å punktere IGJEN:P

Nå valgte jeg å ikke ta noen bilder som beviste at jeg faktisk hadde gjort det, da hendene mine var svartere enn svarte per, å ikke hadde så ille lyst til å sitte å rense pcen i en uke etterpå.

Var faktisk mye enklere enn jeg hadde trodd! 

Selvsagt kom jeg jo over diverse steder på bilen, som ikke har klart seg like bra igjennom vinteren, så vi får ta å smiske litt med han thomas tenker jeg, så får vi se hva vi får gjort!

 


 • Dato: 25.04.2011   Kl: 19:31   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Fabolous day and fabolous people!

Da var vi kommet hjem fra en herlig grilling hos familien på rømskog^^ God mat å drikke ( skader helten ikke ;D ) Derretter ble det masser av spill å morro, Doffen som var med fikk bade og barna vasset ( kunne jo bare tro at jeg ville gjøre noe slikt, da det var typ 5 grader i vannet!) Det var virkelig en helmax dag!

Fantastisk utsikt fra terrassen!Onkel jonas på pappa i full krig i ballspill!

Nå skal jeg straks sette i gang å lage cupcakes for mormor, da vi får mer familie på besøk i morgen!

 


 • Dato: 24.04.2011   Kl: 19:39   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Going on roadtrip!

The norwegian style haha. nå skal jeg, pappa og søstra mi pakke sakene og dra opp til rømskog! Her skal vi ha en koselig 1 påskedag, med tante, onkle, kusiner og fettere=) Med tanke på at huset deres ligger på verdens mest idylliske sted ved vannet, skal ikke jeg klage for å si det sånn! Og som regel når vi er der oppe, blir de gor mat i tillegg, så jeg krysser fingrene^^ oh yeah check out my hair^^hehe ok, jeg må¨jo bare innse det, jeg elsker å leke med webcam^^ nice bight smile! ( haha har også dilla på den reklamen for tiden;)

 


 • Dato: 24.04.2011   Kl: 11:36   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

What a day!

I dag ble helt storartet! rebusen ble en success, og alle lo så de gråt. virkelig alle tiders, og håper vi kan fortsette med dette til neste år^^ Godiset er allerede nede i flere mager, iallefall noe av det. Selv om påskekaken til mamma ble en smule misslykket endte vi opp med en knakandes god dessert likevell så åh yeah^^ alletiders påskeaften!

Håper alle dere andre hadde en like flott aften!


 • Dato: 23.04.2011   Kl: 20:59   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Påskeegg in the making og rebusløp!

Nå sitter jeg klar med x-antall kilo påskegodt og x-anntall egg! de skal fylles til randen. og SÅ skal jeg lage voksen rebusløp! ingen i familien er klar over dette enda så det tror jeg virkelig kan bli morro!

BAre nevner at NEI det er ikke jeg som har kjøpt alt dette. plutselig kommer flere i familien med innkjøp:P
 • Dato: 23.04.2011   Kl: 14:57   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 6

Påske lunsj, shopping og eggmaking!

I dag kommer til å bli en kreativ, koselig og ikke minst sukkerrik dag^^ mmmm påske aften! Til etterpå har jeg planer om å lage "muffins" sandwishes! De har jeg laget før også( du finner dem i mat kategorien her på bloggen) Å tenkte at de burde addes til påskebordet. Skal prøve meg litt frem og tilbake med hva som kan være godt å ha oppi^^

Så blir det en liten snar tur inn til moss, hvor vi selvsagt må ha alle final needs. appelsin juice og brød pluss pluss;)

Sist men ikke minst skal JEG og kanskje min søster sette sammen eggene i år. Dette gjør jeg med baktanke på at da får jeg faktisk ting jeg liker i egget mitt:P Altså nå var det jeg og min søster som raidet godisfabrikken på nordby i går, så jeg VET at jeg får gode ting, men anyways:P

Jeg har vært på tanken å lage rebus i år... normalt har pappa alltid laget barne rebus til oss, og alle barna har løpt rundt for å finne, men ikke de voksne.. vurderer å forandre den tradisjonen i år.. hmm

hva tror dere? Er voksen rebus en slager??tihi mårratryne delux!


 • Dato: 23.04.2011   Kl: 10:05   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Jeg er på topplisten!!!

Woho, ikke vet jeg helt hva pluss går ut på, om det er prosentvis vekst iløpet av uken eller hva det er. Men med tanke på at det er mange mange maaaaange tusen blogger der ute, og jeg faktisk er nr.94 best i vekst( hvis det er det det er da:P ) så er jeg fryktelig stolt over meg selv hehe. *klapper meg selv på skulderen*^^

Hvis dere vet noe mer om hva "pluss" går ut på, så feel free to tell^^ • Dato: 22.04.2011   Kl: 18:44   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 7

Hvem har ranet godisfabrikken?!?!?

kremt, joa altså det kan kanskje, bare kanskje, være meg og min kjære søster veronica:P I dag dro vi nemlig til norby, for å kjøpe LITT ekstra påskegodt til å ha i eggene.. Men de to ordene LITT og godisfabrikken går desverre ikke så bra sammen:P Å så mange fine tilbud som det er! 

På veien ut til bilen var det nesten så både jeg og søstra mi fikk strekk i både skuldre og armer tihi. Men men, i morgen blir det skikkelig kos!

Flere andre som har tatt turen over til Svenskland for å rane godtebutikkene?

( kan desverre enda ikke legge ut bilde av ALT vi har kjøpt, da det hender at min kjære mor pluss pluss leser min blogg:P da ville jo overaskelsen være borte)


 • Dato: 22.04.2011   Kl: 18:32   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Du får alltid det du ber om!

Da var det ny sak fra meg ute på Modepose.com! Håper dere alle vil ta en tur å lese, da jeg med hånden på hjertet vil påstå at hva jeg har tatt for meg i dag, vil hjelpe alle!=)

Har nemlig tatt for meg en meget spesiel bok, som du virkelig bør lese, så fort som mulig!

Ta deg turen til Modepose.com eller trykk HER!


 • Dato: 22.04.2011   Kl: 10:50   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Long lost friend in the sunset!

I dag kom ylva! Har ikke sett henne på ca 4 mnd, da hun har joinet luftforsvaret! Men nå var hun tilbake på perm/påskeferie og da går det strake veien til meg^^Med tanke på at det ikke blir mye tid til skjønnhets pleie ol, satte ylva stor pris på å få raide sminke skoffen min:PDoffen var på besøk hos oss igjen også. Starter å bli en vane dette hehe, og han koste seg i solnedgangen sammen med oss.

Resten av dagen inneholdt film og god mat. Som vanlig avsluttet vi dagen med en egen foto seanse slik vi alltid gjør, i god ylva og martine stil;)

En fn fin dag rett og slett. Gleder meg til neste gang hun får perm^^


 • Dato: 21.04.2011   Kl: 20:02   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Å NEI!! ikke nå igjen!

Av en eller annen mystisk grunn, så har det seg slik at de rommene jeg disponerer i huset PLUTSELIG bare ser ektremt rotete ut! have no idea why!, absolutt ikke min feil, å så skjer det jo sånn rett over natten bare:P Har dere det sånn også, plutselig en dag så er det visse rom som har blitt fryktelig rotete og kunne trenge en vask?:P

Blah, ok... har vel kanskje vært en smule klar over det en stund nå, MEN jeg har så mye annet mer koselig å gjøre, spesielt nå som det er så fint vær! Kan jo ikke holde på inne med rydding å vask da!:P

Flere som er enige der?

Men nå har jeg på en måte lovet mamma ( ok dette høres virkelig ut som jeg er er 12 år haha ) å rydde rommene mine ( har 2:P) før påske... å med tanke på at jeg har så mange andre myyyy mer spennende ting å gjøre, og påsken så godt som er her, er det bare å starte! 

Wish me luck, ser jo ut som jeg skal kaste meg ut i et krigs område:PTihi, skikkelig mårratryne;)


 • Dato: 21.04.2011   Kl: 10:00   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Jentekveld, muserende lemonade og rød solnedgang!

Denne jente kvelden vil jeg vell beskrive som ganske perfekt.

Ikkemist er det endelig tid for å sitte ute, i verdens deiligste sittegruppe( typ chicago fra skeidar) men her blir vi altså servert en fab muserende lemonade( har aldri smakt det før, er ikke noe alkohol i) å det var utrooolig godt!Ah føltes virkelig som high end på hjemmefronten^^

Mamman til martine er så utrolig snill^^Solnedgang!( funker dårlig å ta bildet av sola med iphone) Men litt senere kunne vi se den største knall røde solen på himmelen i ferd med å gå ned. virkelig noe av det nydeligste jeg har sett!Å selvsagt må jeg jo ha med et bilde av go jenta selv^^ Tusen takk for en herlig kveld^^ dette må gjentas!

Håper alle dere andre der ute, hadde en like koselig kveld!


 • Dato: 20.04.2011   Kl: 23:02   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Good morning sunshines!

"Det er en fin dag i dag, herregud for en heeeeerlig dag!" syns denne lille sangt teksten er så koselig og tenke på nå på morgenen. Sola skinner og det er tidlig på dagen, så vi har mane fantastiske timer igjen å vente på!

I dag er det en siste arbeidsdag på åhlens før påsken starter! Å jeg er så heldig som skal få jobbe med Kristina, min bestevenn( har kanskje nevnt det før, men vi ender alltid opp med å få jobb på samme sted haha) Nei dette blir kos dere=)

Med tanke på dagens outfit, hva er vell da mer passende, enn å ta bilder av den fantastiske åhlens genseren vår^^
 • Dato: 20.04.2011   Kl: 09:06   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Cafe Reunion på sitt beste!

Ah da var jeg nettopp kommet hjem, etter en to timers utrolig koselig "lunsj" reunion med Victoria! En helt utrolig søt jente! Vi var mye sammen før, da vi begge holdt på med hest på samme senter, men så flyttet hun, og jeg reiste mye mer, å da ble det ikke mye tid til prat og annet fjas=)

Vi ble sittende på Mors Cafe( tok desverre ikke bilder) ved kanalen i moss. Ikke at det ble noe lunsj på oss, men kakao og latte ble det likevell;) Litt vell stive priser til at jeg gidder å betale 95 kr for et (varmt!) ostesmørbrød.

Jeg håper virkelig det ikke er lenge til vi treffes igjen, utrolig koselig^^Snakkes!


 • Dato: 19.04.2011   Kl: 17:12   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

«Top Model»-Eirins FHM-revansje?

Flere ganger nå har vi kunnet lese i ulike blader om Top Model Eirins "revansje" mot christer falck sin kommentar. Men det jeg lurer og tenker litt på er jo at dette nettopp ikke er en revansj. Han kaller henne FHM chubby, og det første hun gjør når hun er ute av serien, er å posere for FHM.. det er jo egentlig bare å understreke det han allerede har påpekt mener nå jeg.

Ikke missforstå meg, jeg har absolutt ingenting imot Eirin, ikke kjenner jeg henne, eller vet noe annet enn hva man leser og ser på tv, så hva jeg skriver er ikke noe personlig mot henne.

Men ville det ikke vært mer revansj hvis hun f.eks hadde gjort en skikkelig high fashion jobb eller noe i den duren? som normalt "krevde" skinny modeller som de fleste liker å si?

NEi i mine øyne blir dette litt for dumt og platt, ikke er dette noen revansje. Å til de som ba Krister "vaske munnen sin"

Det han sa var barnemat i forhold til hva man kan komme borti i denne bransjen, i know, har selv fått høre 10 ganger så ille saker som det, men jeg løp fortsatt ikke gråtende ut av rommet. For modellivet er ikke fryd og dans på røderoser, det er en beinhard virkelighet som virkelig setter deg på prøve. Deal with it.


 • Dato: 18.04.2011   Kl: 20:00   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 7

Fotoshoot makeup og London inspo!

Hehe etter at jeg kom hjem i går tok jeg flere bilder med sminken, disse fra cam, men jeg syns det var så morro, særlig med den knalle fargen på leppene, så tenkte å bare slenge dem med ut;)Love the colour on my nails^^

 

Anyways, har drevet og tenkt på hva slags spennende ting jeg kan gjøre og "lage" i London.. Selvsagt vil jeg gå bananas med speilrefleksen, men vurderte også å lage mine egne små lonson (fashionclip) aktige greier.. sounds nice?  Kom gjerne med ideer og forslag! Har som sagt ALDRI vært i London før, så jeg gleder meg så utrolig mye!


 • Dato: 18.04.2011   Kl: 19:29   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Se hva jeg fikk av sjefen i dag!

ååå jeg har så snill sjef! Og akkurat i det samme øyeblikket hvor jeg sto og var litt små sjalu på de ansatte på kicks, kommer min egen sjef med PÅSKEEGG! yeay, alle fikk et hver^^ Gjett om jeg var firnøyd! Og vårt egg var myyye finere enn deres;)

Dette er slik ansiktet mitt ser ut når jeg merker at det er noe inni..og SLIK ser martine ut når hun nettopp har funnet ut at hun har fått gratis sjokolade og godis:P ( jeg mener det, virkeligheten er skremmende lik)


 • Dato: 16.04.2011   Kl: 17:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Lag dine egne ansikts masker!

I dag har Mona, en av være skribenter på modepose, skrevet et fantastisk innlegg om dette med å lage ansikts masker selv! Før har jeg aldri vært noe interessert i dette og har bare tenkt at det er mask og mas, men disse fikk jeg virkelig lyst til å prøve!

Gå inn HER for å lese=)

Ellers er det jobbings på meg i dag igjen. Håper på masse masse qunser på åhlens^^ Come come!

Ellers ønsker jeg alle en serdeles flott lørdags morgen^^

Smiiiiiil det er en ny fin dag^^


 • Dato: 16.04.2011   Kl: 09:06   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Ting går ikke alltid etter planen

Nå gikk det plutselig ikke sånn vi hadde håpet likevell, men jeg fortviler ikke. jeg er 100% sikker på at det vil komme flere sjansert ganske så snart. I mellomtiden bare fortsetter jeg som jeg har gjort, og ordner ting slik at det vil bli enda bedre og sikrere ved en senere anledning!

Frykt ei! Ting vil ordne seg=) Og det tror jeg virkelig på.

En av de positive delene med dette er at jeg nå kan gjøre de planene jeg allerede hadde. Så det er jo ikke akkurat som jeg ikke har noe å gjøre;)

Thumbs up!'
 


 • Dato: 15.04.2011   Kl: 21:44   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Spent og forventningsfull

Ah på sammetid som jeg liker å være spent og forventningsfull, hater jeg det også. Eller jeg hater ventingen, uvissheten. Forhåpentligvis så får jeg vite alt jeg trenger i dag, å da kan det bli hektis fremover, mye som må ordnets, planlegges. Mange sier at man ikke kan få både i pose og sekk, men jeg lever i åpet at om man prøver hardt nok, er alt mulig^^ 

Dere får alle krysse fingrene med meg;)


 • Dato: 15.04.2011   Kl: 13:43   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Jeg fikk designe påskedisken på åhlens!

Åh! Det var så morro tihi. lo skikkelig godt noen ganger av påfunn som var LITT overdrevent:P Men til syvende sist så syns jeg det ble kjempe fint^^

Åsså disse utrolig søte kyllingene da^^

Etter jobb fikk jeg en telefon, og endte opp med å måtte ta litt solarium haha, ikke at det ble så lang sling, da det var smått med mynt i lommeboka. Forteller senere hvorfor jeg trengte å ta sol;)Hmmm ikke fryktelig mye brunere at det gjør noe... men men, deilig å slappe av^^


 • Dato: 14.04.2011   Kl: 22:29   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Min første musikkvideo!!!

Her er den! min aller første musikkvideo! 

Bandet er Fetter Tom og meg kan du se opptil flere ganger igjennom videoen. ( blondina i hvit skjorte;) 

Ka du tru? 

Syns personlig sangen er knall fengende^^


 • Dato: 14.04.2011   Kl: 18:13   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Spennende nyhter!

Ah det ser ut til å endelig gå min vei, er iallefall stor sjanse for det. Er ikke helt avgjort enda, så jeg vill ikke gå fornærme innpå og fortelle dere alt, men jeg er skikkelig spent!

Ventet en stund på dette her, og ordner det seg nå kommer jeg til å juble høyt^^ Noen av de som kjenner meg vet hva det er snakk om, og andre ikke. Men får iallefall veldig raskt avgjort om det blir noe av eller ikke, så bare vent i spenning med meg! knis, ah får nesten sommerfugler i magen jeg!

Blogges!


 • Dato: 14.04.2011   Kl: 09:09   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Nytt Design!

YES! Endelig har jeg fått meg et skikkelig design, som jeg er 100% fornøyd med! Jeg har ikke laget designet selv. Grunnkodene kommer fra Silje Lien og jeg har selv bare ordnet og dillet for å få det akkurat slik jeg vil!

I am so happy!

Hva syns dere?


 • Dato: 12.04.2011   Kl: 20:17   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Håper sterkt å unngå DETTE i dag!

Sist mandag ble det et "lite" uhell i butikken på åhlens. Med tanke på at mandag er den travleste dagen, da vi får masse varer pluss pluss, så er ikke "små" uhell ønsket. Men den gang ei.

Slik gikk det da:

hunderogørten lys utover hele! Jaja nå ble alle menneskene som handler på outlet'en glade, da det blitselig ble masse billige lys:P

Så  vi satser på at dette ikke skjer i dag.

Etter jobb er det tilbake på spenst! woho!, gleder meg til å trene mer styrke!


 • Dato: 11.04.2011   Kl: 09:16   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Dette er det jæ***gste jeg har sett!

Vampyrkvinnen! Vell det er ikke dette jeg ser for meg når jeg tenker på vampyrer og har heller aldri sett de med horn. Dette er en mexicansk firebarns mamma! Jeg blir ikke ofte sjokkert, men dette var virkelig drøyt!Les saken på VG HER!

HVa syns du?

hot or not?:P


 • Dato: 10.04.2011   Kl: 18:05   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 11

Sol,vår og grilling!

Våren er her! halleluja! i dag har vært en helt fantastisk dag, vær relatert og generelt! Ikkeminst har jeg fartet rundt ute i JOGGEDRESS! mmm det liker vi. Å takket være den energien denne solrike dagen har gitt meg, har jeg til og med fått ryddet og vasket bilen! hvor flink er ikke jeg!Fine fine bilen min<3 pådratt seg 2 stk rustflekker iløpet av vinteren, men de vil forsvine iløpet av våren, takketvære en flink flink "svoger" som har lovet at skal hjelpe meg^^

Ellers er snart all snøen borte fra den lille gården våres og det er så deilig!

Å mor i huset har endelig fått på seg hage hanskene og stupt ned i blomsterbeddene:P

Og selvsagt må jeg ikke glemme at solskinnsbarnet var på besøk, igjen^^Doffen<3 allerede blitt 9 mnd gammel! huff som tiden flyr!

Ellers ble en fantastisk lørdag avsluttet med årets første grilling. Indrefilet med baktepoteter! Nam nam!


 • Dato: 09.04.2011   Kl: 23:13   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Martina.B

Martina.B 22, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits