Fotoshoot utenom det vanlige!

I går var det lagt opp til en fotoshoot litt utenom det vanlige for min del. Jeg skulle nemlig gjøre en noget sexy fotoshoot, sammen med noen anderledes "rekvisitter" denne dagen.

La meg få introdusere mine "rekvisitter"Altså man skal vell ikke klage haha, men dette var faktisk min aller første shoot med så mange menn så ble jo ørlite satt ut først:P Men alle var kjempe proffe, og Alex ( nederst til venstre) har jeg jo bodd sammen med på hotellet her de siste ukene og er god venn med, så det var bare gøy^^ 

Temaet for shooten var Kylie Minogue inspirert! Jeg fikk lov til å være DIVA^^ I like^^ Gleder meg skikkelig til å se resultatene! Har på følelsen at de vil bli helt konge^^

Her er noe av stylingen

Ble desverre dårlig kvalitet på de siste bildene da vi tok film istedet for bilder hehe. Men men det funker=)

Designeren var Dimitris Strepkos med merket Celebrityskin

Fotograf for dagen var Matthew Allatsatianos


 • Dato: 23.jul.2011   Kl: 20:45   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 10

Resultater fra beach shoot!Bildene er tatt av Den fantastiske fotografen: Thanos Houtos!


 • Dato: 12.jul.2011   Kl: 18:03   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 1

Bilde fra shoot med George MestousisDette var et av bildene fra shooten med George Mestousis for et par uker siden^^ Knall flink fotograf!


 • Dato: 11.jul.2011   Kl: 11:52   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 1

På swimwear beach shoot!

I dag har jeg hatt en test shoot med Thanos Houtos, en fantastisk fotograf som har jobbet med flere av jentene her nede. I dag har jeg vært så heldig å få dra til stranden og gjøre swimwear shoot med ham! Her er litt bilder fra dagen. Flere bilder kommer senere!Første stopp var et lekker lite ferie hotell der vi skulle gjøre istand sminke og styling!

Så dro vi til location! En vakker øde strand!Modell nr 2 i aksjon

En fantastisk dag! Flere bilder kommer!


 • Dato: 10.jul.2011   Kl: 23:26   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 2

Shoot og resultater fra Kim De Molenaer

I dag har jeg hatt fotoshoot med Kim De Molenaer, en kjempe koselig belgik fotograf. Hovedsakelig gjør han mye portretter, noe som shooten i dag gikk mye ut på, men også litt annet=) Følte at shooten gikk veldig bra og her er et resultat fra dagen!


 • Dato: 05.jul.2011   Kl: 20:29   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 2

Ukas bilde!

Haha søtere stylist skal du lete lenge etter!


 • Dato: 04.jul.2011   Kl: 11:14   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 1

Editorial shooting for Ozon Magasin

I går hadde jeg vært ute og gått hele dage, og løpt rundt på masse diverse castinger. Jegh kom hjem ca kl 8 da jeg plutselig fikk en telefon, fra Ozon Magasin, hvor de lurte på hvorfor jeg ikke var på fotoshooten! Jeg bare WHAT?!? byrået hadde glemt å si fra til meg at jeg hadde en editorial shoot! Men jeg klarte å komme meg relativt raskt til Ozon bygningen så alt ordnet seg^^ Å igjen var alle super koselige! Så nå gleder jeg meg til september, for da kommer bladet med bildene mine på trykk! 

Her er et par bilder fra shooten=) 
 • Dato: 02.jul.2011   Kl: 11:10   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 2

På jobb hos L'oreal Maybelline!

I dag har jeg jobbet for Maybelinne! Event der deres nye sminke kolleksjon skulle vises frem! Å så morro det var! Jobbet sammen med Sabrina, Marina og Renata! Og vi hadde verdens koseligste makeupartist! Vi jentene skulle hver og en vise et av hoved "lookene" for denne sesongen! Og jeg som eneste lyse og blonde av jentene, fikk være porcelaine beauty;)

Dagen startet med å måtte ta litt omveier med metroen pga streik og div, å derretter ta taxi til L'oreal kontoret=)Å mens vi ventet på at styling skulle starte, fikk vi servert deilig ferskpresset appelsin juice^^Så var det på tide med sminke^^


 

Flere bilder kommer senere! Nå må jeg gjøre meg istand til vi alle skal ha avskjedsmiddag på Villa Mercedes for Josh. Å siden jeg faktisk ikke skal på jobb før kl 14.00 i morgen ( forteller dere om det i morgen;) ) Btw folkens, vi er kanskje mye ute å spiser her, å går på klubber i ny og ned, men jeg drikker faktisk ikke alkohol her nede=) Et valg jeg har tatt da jeg vil være så opplagt som mulig, og holde meg ung å fresh så lenge jeg kan!

Snakkes!


 • Dato: 29.jun.2011   Kl: 20:43   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 10

Flere bilder fra Akiss Paraskevopoulos


 • Dato: 23.jun.2011   Kl: 20:12   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 1

Noen resultater fra Akiss Paraskevopoulos shoot!I just have to say, it was so awesome to work with akiss! Such a great photographer!

More pictures will come later=)


 • Dato: 23.jun.2011   Kl: 09:49   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 0

Den nakne sannheten og fotoshoot med George Mestousis

Et eller annet har skjedd med telefonen min etter at jeg fikk greskt simkort... av en eller anne grunn hopper klokken min plutselig en time frem eller en time tilbake, hel ut av det blå, så er greit å være på vakt å følge med på andre klokker i tillegg... Takket være det endte jeg med å stå opp å gjøre meg klar klokken 6 i dag mårres. når jeg egentlig ikke hadde trengt å stått opp før tidligst 7:P Å det er jo kjekt når man ligger å vrir seg i senga til kl 2 på natten:P

Men det gikk fint, jeg føler meg fresh og opplagt så da gjør det ingenting.


Litt mårratryne her:P Å nei jeg har ikke solkrem eller oljer på dete bildet:P Man vokner svett her haha

Ellers har jeg nå tenkt å vise dere den ærlige sannheten om hvor lite glamour det er å løpe rundt som modell. Sammenlagt med f.eks 5 castinger can disse tilsammen ta en time, men de resterende 4-6 timene om dagen går du å går å går, med avbrekk av metro og buss. Absolutt ikke noe fryd. Du bærer rund på tunge bagger som gir deg gnage sår, får vonde ankler, blemmer på føtter å en haug med myggestikk:P JEg sier ikke at jeg ikke liker det, for det gjør jeg. Ok ikke myggestikk og blemmer, men helheten, av spenningen til å finne frem til nye steder, castingene, folka. Elsker det. Men det jeg skriver om er realiteten som følger med. Å tro du meg, det har ingenting å si om det er 35 grader å du må gå i steken langs motorveien. Skal man på casting eller shoot er det bare å ta beina fatt!

Slik så jeg ut da jeg annkom fotoshooten til George Mestousis i dag. Det var absolutt ikke langt å gå, men dere får et intrykk av varmen.

Å nei dette er ikke standar modell bilder:P


På skulderen ser du gnagesårene som jeg nevnte lengre opp, etter å konstant bære på tunge bagger.

Men heldigvis gikk rødheten over å jeg følte meg fresh igjen, vi skulle kjøre wetlook også, så det passet jo ypperlig da håret mitt var gjennom svett=)

haha å ja jeg har lange armer:Pa kiss to my boyfriend;)

Har generelt ikke vært så altfor mye bilder av meg ute på bloggen etter at jeg dro, så da slår vi til med litt i dette=)Deler av studio

MEn igjen, å jeg får ikke sagt et nok. Dagene her er fantastisk. å jeg skjønner ikke at tiden går så fort. Jeg husker ikke at jeg sover, for føles som et sekund, å så er jeg ute å går igjen, på jakt etter nye castinger=)

Prekæs;)


 • Dato: 22.jun.2011   Kl: 18:35   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 1

Avlyst enda en fotoshoot

takket være at formen min FORTSATT ikke er helt knall, så måtte jeg avlyse en stilig fotoshoot jeg skulle ha i kveld i oslo. Vi som skulle ta den på festningen å greier... Men sånn er det. Helsa er første prioriet nå som jeg skal reise. Å ingenting er viktigere enn å være in top shape i athen. Så sånn var det med den saken, MEN da var det en annen heldig jente som fikk være med på shoot istedet for meg=) Er jo koselig å dele litt på godsakene også.

Når det kommer til bilder av meg selv i det siste, har det ikke vært så mye. Dette på grunn av at jeg føler jeg ikke er så HOT å ta bilder av, akkurat i perioden mens jeg er syk:P 

Men kan slenge med et bilde fra fotoshooten jeg hadde med Susanne Johansen=)


 • Dato: 08.jun.2011   Kl: 17:08   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 5

Bilde av fotograf Susanne Johansen


 • Dato: 05.jun.2011   Kl: 18:44   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 9

Flere resultater fra fotoshoot med Susanne Johansen!
 • Dato: 03.jun.2011   Kl: 16:33   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 4

Resultater fra fotoshoot med Susanne Johansen!

Ah jeg gledet meg skikkelig til å se resultatene fra shooten vår! Hun hadde laget klær av søpplesekker, og smykker av ståltråd ol. Var så utrolig stilig!

Foto: Susanne Johansen

Makeup og Hår: Annika Hl

Styling og Klær: Susanne JohansenFlere bilder kommer!


 • Dato: 02.jun.2011   Kl: 12:40   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 6

Flere resultater av portobello shoot!

Foto: LDTH

Makeup: Martine Lauritzen

Styling og klær: Portobello


 • Dato: 26.mai.2011   Kl: 18:43   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 3

Resultat av Portobello med LDTH!

Her er et av resultatene som ble tatt i April med LDTH Photographys!Foto: LDTH

Makeup: Martine Lauritzen

Styling og klær fra Portobello


 • Dato: 25.mai.2011   Kl: 22:52   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 0

Behind the scene bilder fra dagens shoot!Inspo bilder til shooten!feather eyebrows!

Shooten var så utrolig bra! Fantastiske folk og kjempe kul stil! Gleder meg til å se resultatene!


 • Dato: 24.mai.2011   Kl: 17:52   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 1

Tidlig på'nn! Fotoshoot here i come!

Da var det dags for ny fotoshoot og jeg sitter i stua, venter på at pappa skal komme å kjøre meg til toget. Når det kommer til stell før fotoshoot så både liker jeg det, og jeg liker det ikke.

Det er super deilig og bare kunne stå opp, å ikke ordne håret, sminke eller noe av de vanlige tingene, men er heller ikke noe digg å gå rundt å føle seg skikkelig ufresh haha. Jaja sånn er det bare^^ Men jeg kommer iallefall til å se fantastisk ut etterpå^^

Av hensyn til de med svakt hjerte, kommer jeg IKKE til å legge ut noe morgen bilde, da dette kan bli sterke bilder;)

Wiswh me luck!


 • Dato: 24.mai.2011   Kl: 07:20   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 0

Resultat av Dana Cole fotoshoot!


 • Dato: 05.mai.2011   Kl: 18:04   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 1

Resultat av Dana Cole shoot!Enda et resultat av en shoot vi hadde ved en tidligere anledning^^


 • Dato: 02.mai.2011   Kl: 14:41   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 0

Flere resultater fra Tonje Kornelie shooten!


 • Dato: 01.mai.2011   Kl: 13:42   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 2

Resultater fra fotoshoot med Tonje Kornelie!

Ah må si jeg er skikkelig fornøyd med utfallet! VAr jo første gang jeg jobbet med Tonje så da vet man jo aldri:P

Her er de!Flere vil komme;)


 • Dato: 30.apr.2011   Kl: 16:38   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 0

On the run!

Da sitter jeg med lunsjboksen pakket, te'en i hånden og skal straks løpt ut av døren, kjøre til spydeberg og hente bex og deretter dra rett in til skedsmo, for å være med på moteshow(igjen!) hehe. Skal ikke klage på å måtte stå opp klokken halv 6 om morgenen jeg da:P

Ellers kan jeg jo tilføye at jeg i morgen har holdt på med NoCarb dietten min en hel uke allerede! null glipp! Er så stolt av meg selv! men ikke menst er det helt utrolig å se så stor forskjeld på kroppen på så kort tid!

Nå er det akkurat som jeg er over den første kneika med trøtt og slitenhet, for plutselig i går etter lunsjtid bare oste det på! Nice^^

MAsse behind the scenes bilder vil komme iløpet av dagen! så stay tuned!


 • Dato: 30.apr.2011   Kl: 06:31   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 1

Behind the scenes på fotoshoot!

Da var jeg endelig hjemme etter en lang dag fylt med jobbing og fotoshoot!

Shooten ble holdt i Askim, og det var utrolig morro! Jobbet med LDTH Photography igjen, noe som er utrolig morro, da han er en utrolig flink fotograf!

Her er noen bilder fra dagen!Makeupartist og hårstylist i dag var Martine Lauritzen. Flinke flinke jenta^^ Alle klærne vi brukte i dag var i tillegg fra portobello^^

Resultater vil komme fortløpende!


 • Dato: 29.apr.2011   Kl: 22:58   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 0

Fashion show, Photoshoot and Fashionshow!

Wow, etter i morgen blir det hardkjør! Ikke bare skal jeg jobbe fult dagtid, men jeg har et fashionshow på torsdag, fotoshoot på fredag og ENDA et fashionshow på lørdag! Nice bright smiles! Tror det blir utrolig morro^^

Shooten er en etterlengtet shoot som har vært planlagt lenge, som LDTH skal gjøre^^ lucky me. Ettersom jeg fors¨tår vil det bli noen skikkelig edgy greier så stay tuned! dette blir bra!

Noen back stage pictures fra tidligere shoots


 • Dato: 26.apr.2011   Kl: 20:17   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 3

Ny shoot i Oslo!

Ah i dag fikk jeg en telefon om at jeg skal på shoot i Oslo på tirsdag! Dette blir veldig spennende tror jeg, iforhold til hva bildene skal brukes til. Men jeg vil ikke fortelle for mye om det enda, så vent og se=) men dette er iallefall en sikker sak da, så dere VIL få vite senere=)

I dag har jeg vært veldig flink! rett etter at jeg sto opp( som var tidlig i forhold til at jeg ikke jobbet og kunne sove lenge) dro jeg på meg treningsdressen og satte ut på en 1,5 times lang jogge tur! aiai, føler meg flink^^ HAr drevet med så mye styrketrening i det siste at jeg må jo ikke glemme kondisjonen helt heller=)

Har dere vært flinke eller sporty i dag da???


 • Dato: 19.apr.2011   Kl: 12:51   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 1

Behind the scene bilder fra gårsdagens fotoshoot!

Vi var så heldige at Mariam tok bilder litt sånn rundt ens vi holdt på^^ morro og ha til senere^^Heldigvis kom det ikke noe tog mens vi holdt på med denne delen av shooten, men vi(jeg) var så heldig at da vi startet her, kom det inn en båt, og selvsagt skulle alle kjøre på overgangen her!( vi sto midt på overgangen) Å herre å mye menn det er i moss:P jaja fikk en selvtillits boost da. er jo ikke hver dag mossemenn ser halvnakne damer i grønn badedrakt posere på skinnene med retro tilbehør^^


 • Dato: 18.apr.2011   Kl: 09:16   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 4

Hjemme fra fotoshoot! For en dag!

aah! da var jeg hjemme fra en fantastisk fotoshoot! Damn, utrolig kul dag. i tillegg hjelper det men knall flink makeupartist ok flink fotograf^^ Selve shooten ble faktisk gjort i selve moss, noe som var litt artig siden jeg er praktisk talt NESTEN oppvokst der=)

det vil vell ta iallefall 2 uker mente fotografen før alle bildene ble ferdige, men er vi heldige kommer kanskje et og annet før?:P

Tok iallefall noen bilder selv når jeg kom hjem for ble så inspirert av de sterke fargene^^

Da ser dere litt av tegningen iforhold til hva vi har holdt på med i dag, men dette er bare NOE;)


 • Dato: 17.apr.2011   Kl: 18:59   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 2

Ikke bare bare å skulle på fotoshoot! se her!

Når man skal forberede til enkelte shoots, så kan det være ganske mye å ta med og forberede til enkelte. Sånn som f.eks den i dag! Bare se her!

Ikke bare skal man dusje, smøre, føne, rette, pleie, nappe, i tillegg skal man pakke med sko, klær, accessories pluss pluss pluss!

Warning! Non makeup/morning pictures!!Tihi, måtte bare ta med det siste bildet her^^ ser jo ut som hulken selv, med accessories haha! check out my muscles!Da var eg redo til och dra på shoot! wish me luck!


 • Dato: 17.apr.2011   Kl: 10:45   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 2

Flere resultater fra Dana Cole fotoshoot!
 • Dato: 20.mar.2011   Kl: 16:01   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 2

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits