En dag i storbyen!

I dag har vært en super koselig dag! MArtine og jeg satte oss i bilen rundt 12'ish i dag, og hadde en liten å koselig roadtrip in til oslo. Her startet vi visitten, med en herlig lunsj/middag på sjakkmatt. Som jeg bare må nevne har helt fantastisk mat! Virkelig vært og besøke hvis du først er der inne!Bare nevner at de har verdens beste appelsin juice, som serveres veldig delikat som dere kan se:Pmmm, beste maten jeg har spist på lenge!

Deretter stakk vi innom cosmo beauty, martine ble hektet på min sminke derifra, og derfor måtte hun like greit kjøpe sin egen.

Tok noen nye bilder av lokalet, da det er så fint^^

Resten av turen bestod av besøking av diverse butikker, og martine "ranet" mac butikken for alle godsakene

Var innom Mango i Karl Johan, og fant denne søte saken, men desverre hadde den ikke så altfor bra passform, men menand ofcourse alittle self portrait in the end^^
 • Dato: 31.jan.2011   Kl: 22:10   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Another day in the OC!

Oslo i går, så hvorfor ikke oslo i dag! Selvsagt var gårsdagen modell relatert, så dagen i dag skal bare bli kos, shoping og mere kos^^ Tror det blir mere shopping på veninna mi, da jeg personlig ikke har verdens største lommebok for tiden:P Men etterhva jeg håper på, så vil vi ende opp på den fantastiske lille Sjakkmatt på vika, og spise fantastisk mat, innom cosmobeauty, og hvem vet hva annet som skjer=)


 • Dato: 31.jan.2011   Kl: 10:22   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Oh the money!

Ja det er jo også en tanke, men først og fremst skal jeg nå snart inn til Oslo, og diskutere litt økonomi og diverse temaer innenfor dette med modell yrket. Er jo greit å vite så mye som mulig, så går ting litt glattere=)

Ellers hadde jeg en fantastisk flott kveld, i går. Kvelden startet med et par glass champagne hos Grete ( helt fantastisk leilighet!!!) og vi var der noen timer å hadde det kjempe kos. Derretter dro vi videre til Mikron! Her ble det et par drinker, masse dans, og prat med kjent folk. Hadde virkelig en knall aften, er virkelig ikke umulig at det blir ut igjen neste lørdag også nå:P

 

 • Dato: 30.jan.2011   Kl: 10:55   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Another eventfull day!

Ah, nå koser jeg meg, er lørdag og har blitt helt vill og gal, da jeg spiser melkesjokolade til frokost MMMM! Nå skal jeg straks kjøre på jobb, hvor fantastisk nok, jeg og min bestevenn kristina skal jobbe sammen^^ yeay!  Derretter skal det ordnes hår å sminke etter klokken 4 både på meg selv, og min søster OG muligens en venn til, da alle skal ut på byen i kveld! Inkludert meg selv, og det er ikke bare bare! HAr nemlig aldri vært en person som har dratt noe serlig ut på byen, men nå gleder jeg meg masse masse!

Ha en strålende dag og kveld alle dere andre også!
 

 • Dato: 29.jan.2011   Kl: 10:16   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Politi og Supersize tv!

I dag har vært en spesiel dag, på godt og vondt, vårt kjære fantastisk europark betjening presterte å gi meg en klekkelig bot på 710kr. Bare nevner at nei, det var ikke snakk om parkerings feil. Så etter å ha bannet og svartet ørten ganger, kom jeg meg endelig videre for å møte min søster, og endte da opp med å få hjelp av politiet, pga at isdekte veier, gjorde det umulig for henne å komme seg noe sted uten å kræsje i den parkerte bilen forand. Dette endte godt, og vi dro så på en koselig shopping runde, etterfulgt av trening for min del.

Men så kommer det artige. den 27 desember, leverte jeg inn min gamle tv til elprice, da den plutselig ikke funket lenger. heldig som jeg var, hadde den fortsatt garanti igjen. DA butikken i moss skulle legges ned tullet jeg med at kanskje jeg var heldig og fikk en svær tv tilbake, bare fordi de skulle kvotte seg med den. Vell tiden gikk, og jeg hørte aldri noe mer, og startet å lure om de bare hadde tatt tven min å pakket sammen.

Men i dag hadde elprice fredrikstad ring min far, og sagt at vi kunne få en ny tv fra dem gratis, og tydeligvis hadde de spurt om  vi ville ha en litt større.

Det endte opp med en gigantisk (kino) tv som er 3 -4 ganger større enn den jeg hadde før! Ble jo helt sjokkert! Ufattelig fin tv! ÅÅÅÅ jeg er så glad!
 • Dato: 28.jan.2011   Kl: 22:39   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

God natt!

haha i dag blir det ikke mye til innlegg, er sliten etter jobb, og har hatt en kjempe koselig trening på spenst igjen. Alt er litt mer artig når man har med seg noen å trene med, blir kanskje ikke like effektivt, men pokker så koselig^^

Ha en eller god natt alle sammen! Så skal jeg ta meg sammen i morgen å skrive et skikkelig innlegg tihi:P'

 

 • Dato: 27.jan.2011   Kl: 22:53   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

God morgen!

I dag blir det nok en dag på Åhlens! en ko

selig dag etterfulgt av trening på spenst sammen med min nye/gamle partner in krime, Martine nr 2! gud hvor gøy dette skal bli^^ Å er vi riktig heldge får vi fine ting å se på i dag også=)

Så ha en flotters dag allesammen!

 • Dato: 27.jan.2011   Kl: 10:20   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Vindusshopping av menn!

Dette var den feiende flotte måten min veninne beskrev det å titte på andre, mens man er i et forhold. Altså selv om man ikke kan kjøpe, så kan man alltids vindusshoppe:P og jeg føler jeg er ganske med på den. Skal innrømme at et treningssenter er fylt med mange forskjellige mennesker, ikke minst menn, og noen av dem er ganske så greie å se på også. Å da syns iallefall jeg at det er lov til å ta en liten titt. diskre selvfølgelig, da man helst ikke vil se ut som en ugle som har fått støt. Jeg velger å tro at ganske mange støtter oss i denne teorien.

Vindusshopper du? =D

 

 • Dato: 26.jan.2011   Kl: 22:57   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Sjokolade terapi!

MMM er det flere der ute som har smakt pakken med kjeks fra: Cafe bakeriet, som heter sjokolade terapi? Hvis ikke har dere virkelig gått glipp av noe! Det er en av de aller aller beste kjeksene jeg noen gang har smakt! nam! Virkelig sjokolade terapi hehe.

Nå er det faktisk ikke veldig lenge siden jeg sto opp, så heldig som jeg er imotsettning til alle dere andre som f.eks går på skole å må opp forferdelig tidlig:P Nå tenker jeg egentlig bare å skrive dette innlegget, og derretter dra meg bort til en annen veninne som også har fri i dag, og kose oss med film^^ yeay!

Ellers er det ikke annet enn trening som står på tapetet i kveld også.

snakkes!
 • Dato: 26.jan.2011   Kl: 12:32   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

The Big Bang Theory sesong 3!

Ah da var jeg hjemme igjen fra en god trenings økt på spenst! Haddde verdens morsomste squash opplevelse i dag, da det ble mer latter enn spill, da vi skulle prøve å komme på de mest fantasifulle slag poseringene. Litt deilig å trene såppas sent da det ikke er mange der, men også litt kjedelig, da det ikke er så mye å se på. men men.

Nå sitter jeg vell hjemme i sofaen igjen, og har fått lånt mes sesong av the big bang theory! å som jeg gleder meg til å se den! Sheldon er elsk^^
 • Dato: 25.jan.2011   Kl: 22:53   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Asos shoesale wishlist!

Var nettopp innom asos, og så igjennom outlet avdelingen deres på sko, og det er virkelig noen fantastiske saker der jeg godt kunne tenke meg! 

 • Dato: 25.jan.2011   Kl: 16:02   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Tonight is the night!

OK er ikke så mye som skal skje "tonight", men skal nå tilbake på spenst å jobbe litt på den forferdelig store muskelmassen jeg har startet å bygge opp:P Er vell ikke lenge før folk starter å kalle meg The Hulk nå:P Neidaså, det ble nemlig et par avslappings dager nå i helgen og i går, etter en ganske så hektisk uke, både med trening og med diverse shoots. Så da kan jo kroppen ha godt av et par dager fri fra alt^^ Så ikveld er det pånn igjen! And i like it!
 • Dato: 25.jan.2011   Kl: 12:54   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Resultat fra analog fotoshoot med Ole Martin Halvorsen

Da jeg en liten stun tilbake var inne å tok noen bilder som skulle brukes i en "ikke modell" sammen heng, hadde det seg slik at Ole hadde en filmrull han skulle bruke opp, dermed slo vi oss løs og tok litt bilder ute i en gammel trappeoppgang.

Ingen av bildene er retusjert, og er gjort på s/h filmrull

Makeup: Meg, Foto: Ole Martin Halvorsen


Dette var ikke til noen jobb, men spennende å leke seg litt med diverse kamera redskaper=)

 • Dato: 24.jan.2011   Kl: 16:38   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Bilder fra Stevne Del 2 • Dato: 24.jan.2011   Kl: 13:00   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 9

Bilder fra Stevne

Tenkte å legge ut et par bilder jeg tok av diverse hester og ryttere på Mossemarka i dag!

Grunnet str, blir bildene ørlite uklare, da de minskes kraftig for å få inn her på bloggen

 • Dato: 23.jan.2011   Kl: 22:26   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Stevnefotograf!

I dag er planen å dra ned til Mossemarka Ridesenter, og slå meg litt løs som fotograf istedet for modell for en gangs skyld. I dag er det nemlig kvalifiserings stevne, for ryttere som prøver å bli tatt ut til AEG i februar. Dette medfører da en masse ponnier og hester, i full fart utpå banen, å da er det gøy å være fotograf igjen! så wish me luck! Saftige FAILS vil bli postet i kveld:P tihi uff nå var jeg slem, men er ikke umulig nei^^

Ha en fin fin søndag!
 • Dato: 23.jan.2011   Kl: 10:58   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Følg meg på facebook!

Nå har jeg fått en ny applikasjon her på siden, som gjør at du kan følge meg på facebook=)

 • Dato: 22.jan.2011   Kl: 20:37   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Resultat fra Fotoshoot med LDTH Photography

Fantastisk fotograf!^^

 • Dato: 22.jan.2011   Kl: 13:29   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 16

My theet are neon white!

Haha, and so are my eyes! Må bare legge ut et bilderav de lysende hvite tennene og øynene mine, etter tanningen^^ På bildet her ser faktisk huden min veldig lys ut i forhold til hva den er også^^hahaha litt sånn delvis psyco utrykk;P

 • Dato: 21.jan.2011   Kl: 22:57   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Kampanje Fotoshoot endte på sykehuset!

I dag har vært en veldig veldig lang dag, på en veldig rask måte. Jobbet 14 timers arbeids dag i dag, hvor mesteparten av tiden sto jeg i sko i str 37, og selv har jeg 40. I tillegg har jeg tatt bilde med ca 70 plagg, noe som har gitt meg grundig gnagesår på puppene:P

Dagen startet med at jeg møtte opp hos Rolf ørjan Høgset kl 7 i DRammen. Der fikk jeg lagt sminke og ble gjort i stand til shooten,sminken ser litt dramatisk og mørk ut her, men er pga lys settignen tihi^^

Senere dro vi til studio, og tilholdsstedet for klærne vi skulle lage kampanje for. Å det var så gøy å se alle klærne og oppsettet^^

Og designeren av klærne vi brukte hadde to fantastisk søte hunder! Max og Goldie^^Rolf igang med rigging!Men da klokken ble 12, hendte det uventede! Telefonen til den ene fotografen ringte, hvor han da fikk beskjed at kjæresten var i ferd med å få baby!^^ Selvsagt måtte han da bare dra avgårde, så fotograf nr to måtte ta dagens bilder^^

Å føler at det gikk ganske så bra^^ Slitsomt men bra. Så nå bare krysser vi fingrene!

 • Dato: 21.jan.2011   Kl: 21:11   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 6

Like a living chocolate stick!

hahaha bildene sier vell seg selv!

haha, legg merke til hvor fantastisk fresh jeg er klokken 4 om morgenen! ikke et dugg av søvnighet! Tvert i mot, tror egentlig jeg aldri sovnet, så kanskje jeg er overtrøtt?:P Anyways! Ms Chocolate fresh face! thats me!

( å jeg som ikke trodde jeg ville bli noe brun i ansiktet:P der tok jeg feil!)

 • Dato: 21.jan.2011   Kl: 05:23   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 6

Photoshoot, spraytanning og extention utprøving!

Dagen i dag har vært helt helt fantastisk, virkelig! Møtt noe fantastiske mennesker, og "gamle" fantastiske mennesker.

I dag var det opp halv 7, og satte igang med å legge makeup som dere så her, og dro derretter inn til oslo, for å møte Le/ LDTH Photography, for en skikkelig kald fotoshoot!

Vi dro opp til tøyen og munch museet, da shooten var i området der. Det skal sies at det er ikke bare bare å være modell. Heller ikke bare bare å ha shoot midtvinters i tynt tøy.

Shooten i seg selv var kjempe artig, men pga kulden, og tynne klær, endte jeg opp med å forfryse begge hendene og alle fingrene! Ikke noe deilig å ha pølsehender med neglesprett følelse, som tar mange mange timer for det blir normalt igjen!

Uansett så fullførte vi shooten, og det ble veldig bra^^

"behind the scene bilde"

Etter shooten tuslet jeg en liten tur innom Cosmobeauty i akersgaten, og slo av en chat med de fantastiske jente som jobber der. Er koselig å ta en prat i ny og ned da vi har jobbet sammen på diverse oppdrag! Å i tillegg elsker jeg salongen dems den er så fin! Legger vet et bilde her, men kommer til å legge ut flere senere for de som ikke vet hvordan den ser ut^^

Så trikket jeg videre opp til Majorstuen! Nærmere bestemt Bogstadveien, til Studio Afrika! En utrolig fin liten salong drevet av afrikanske damer, som jobber spesielt med extentions, løshår, fletting av alle slag osv osv i tillegg til vanlig frisør arbeid. Så ettersom jeg er ute etter løshår, ble jeg tilbud å komme å prøve ut håret dems og sette på, for å se hva jeg syns! ÅÅÅ det ble så fint! Følte meg nesten som rapunsel;) Alt håret er ekte Indisk hår!

Da jeg etter dette hadde litt tid og slå ihjel før spraytanning timen, fant jeg en vindunderlig liten cafe, Clau's Cafe, som serverte noen av den beste maten jeg har fått på en cafe noen gang. Servicen var virkelig fab, å i tillegg var det fri internett tilgang! yeay^^

Bestilte en knallgo varm sjokolade med marsmellow i, og en deilig kylling og bacon sandwich, og fikk et vaffelhjerte på si^^

Da var det enderlig dags får tanningen og jeg entret Artesia Spa som lå likeved Studio Africa.

Et helt nydelig lokale, med trenings rom, baseng, spa, pluss pluss.

Så tenkte jeg å vise dere et før og etter bilde fra tanningen!før

og

etter!( tihi vil bare påpeke at det ikke er min truse jeg har på! er sånn man får utdelt;P)

Det var dagen min i tekst og bilder! i morgen blir like spennende, om ikke mer!

 • Dato: 20.jan.2011   Kl: 21:18   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

On my way to the photoshoot!

Da sitter jeg her klar som et egg, ferdig sminket og stylet. Nevnte som sagt i går at jeg skulle gjore min egen makeup og hår i dag, så håper på at resultatet blir bra! Nå gleder jeg meg masse masse! Shooten blir ute, så håper ikke det blir FOR kaldt:P

I dag har jeg faktisk tenkt å "trikke" litt fra sted til sted i oslo også, så wsh me luck for that haha. Normalt kjører jeg heller med GPS, så dette kan jo bli spennende!

See you later!en liten sneak peek, på makeupen min her=)

 • Dato: 20.jan.2011   Kl: 08:17   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Komedien Martine

Noen ganger føler jeg virkelig at jeg er en tv reklame, på mange måter bare ender jeg opp i situasjoner, eller sier ting, som virkelig kunne vært tatt ut av en reklame.

Som å stå i dusjen nå nettopp, å nyyyyyte det herlige vannet( litt sånn garnier typ ) å er så fornøyd der hun har silkemyk hud osv osv, helt til hun elegang klarer å sprute en diger dæsj med såpe inn i øyet! Tror jeg virkelig var på mitt mest elegante der ja... jaja jeg får det til!

Meg i et nøtteskall:P

( bare nevner at øyet mitt FORTSATT kjennes ut som en tørka drue:P )

 • Dato: 19.jan.2011   Kl: 22:27   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

I morgen skal jeg løpe MARATON!

haha, eller noe i den duren. I morgen er nemlig FULLSTAPPET av ting som skal skje! Herre, så mye har ikke skjedd på lenge.

Først så skal jeg møte med LDTH Photography klokken 10 i oslo, og det vil ta et par timer, derretter skal jeg til spraytanning ( !!! ) som er for fredagens shoot! I'm going black baby! etter dette skal jeg møte i Salong afrika, hvor vi skal prøve ut diverse extentions på meg ( slapp av ingeborg;) ikke permanent)

Så skal jeg jeg komme meg tilbake til "hjembyen" Moss, og ha squash turnering og styrke trening med cecilie!

Gode gud, dette kan bli en travel dag. Har enda ikke funnet ut om jeg skal kjøre inn eller ta toget. da jeg er usikker på hva all parkeringen vil koste meg. Men men jeg finner vell ut av det!Så fra og med jeg er ferdig med å skrive dette, blir det masse forberedelser på G! Heila kroppan må pilast, har jeg fått høre, så da er det jo bare å gjøre det. vil jo ikke se ut som en giraff heller da! Folk kan jo missforstå, meg med den lange halsen min, og plutselig har jeg brune flekker i tillegg;)

Så blir det å legge frem antrekkene til i morgen! Ah alt sånn er så spennende^^ I tillegg skal jeg gå igjennom makeupen, for ja jeg skal gjøre min egen makeup i morgen! har jo gjort det før også, men må jo gjøre den så perfekt som mulig for at det skal bli bra på bilder=)

Wish me luck!

 • Dato: 19.jan.2011   Kl: 19:30   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Tea in the morning

Ah nå skal de sies at det er lenge siden jeg har laget meg en kopp med te! Egentlig er jeg et skikkelig te menneske, men i det siste har det bare blitt litt bote, men ikke vet jeg hvorfor.

Det er begrenset hva man kan blogge om kl 08.30 om morgenen føler jeg, men jeg syns det er litt koselig likevell, så hvorfor ikke nevne den deilige te'en? Knekkebrødet? Det vakre morgenlyset ute?

Personlig har jeg startet å legge merke til at det er mye tidligere lyst på, og senere mørkt. Å det er så deilig!

Flere enn meg som liker dette?( dere får unnskylde mårratrynet mitt hehe )

 • Dato: 19.jan.2011   Kl: 08:44   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 7

The car dance!

Jeg vet ikke om det bare er meg, eller om det er flere der ute av dere, som i skjul har like fantastiske bevegelser bak rattet som meg, når jeg hører på god musikk. Tok meg selv igjen i dag, i å ha verdens mest funky " bak rattet dans" som vil si og danse fra hodet og ned til midjen. Jeg er temmelig rå om jeg så skal si det selv. Men jeg gjør jo selvsagt bare dette når jeg er alene:P vil jo ikke at noen skal stjele move'sa mine;)

Har du en funky car dance?

 

 • Dato: 18.jan.2011   Kl: 22:12   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Spenstige damer!

haha, d jeg ikke kunne komme på en bedre overskrift, og hadde tenkt å skrive at jeg og cecilie sulle til spenst, hva var vell bedre enn å kalle innlegget for SPENSTige damer?:P

I dag har jeg jobbet åpnings skiftet på åhlens, fra 09.30-16.00. Å som jeg koser meg deg. folka, tinga, butikken. Ja alt er utrolig koselig der^^ Gleder meg faktisk til å jobbe igjen i morgen, samme tid.

Nå derimot, skal jeg snart pakke "sekken", hente cecilie, og dure avgårde til spenst. I dag er det styrke dag igjen! For hver dag som går, og for hver styrketrenings økt, er en dag nærmere "drømme kroppen" haha^^

Så ha en fin fin kveld! Vi snakkes!

( wow, sjekk kjempe hånden min! noe funky med webcammen i dag tror jeg haha )

 • Dato: 18.jan.2011   Kl: 18:10   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

LDTH Photography

Med ikke fullt så nytt innhold, ENDA!

Jeg sitter her, og har gjort meg ferdig med frokosten min, og venter egentlig litt på at tiden skal gå. I dag er det åpnings vakt for meg på Åhlens^^ Deilig. Selv om jeg ikke er noe fan av å stå opp tidlig, liker jeg å slutte tidlig, så da er det sånn det blir hehe.

Som jeg har skrevet før, skal jeg jo har diverse shoots denne uken. Torsdag drar jeg nemlig inn til Oslo, for å ta bilde med LDTH Photography. En utrolig flink kar, jeg virkelig gleder meg til å ta bilder med.

Her er et par bilder han har tatt av Maria, fra Starlet
 • Dato: 18.jan.2011   Kl: 08:44   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Jeg har vunnet i lotto!Eller kanskje ikke på den måten som du først skulle tro, nå når du leste overskriften. Men jeg tror at det å vinne i lotto er relativt, og at jeg i dag absolutt vant. Husker dere jeg skrev at jeg leste boken " du får alltid det du ber om" ? Vell, ting har startet å gå ganske så bra etter at jeg leste den, og i dag toppet alt seg^^

Jeg har nemlig blitt booket til å gjøre en kampanje, som vil bli vist i norden, England og Blandt annet! Da vil det komme i blader og butikkvinduer, ble jeg fortalt^^ Å jeg er så glad^^ Så til fredag blir første delen av shooten, og så skal siste del tas neste uke. Å jeg er så spent!
 

 • Dato: 17.jan.2011   Kl: 22:21   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 17

Frokost og forventninger

Skal si at natten som var, ikke inneholdt mye søvn. Ikke at jeg har problemer med å sove, men fordi jeg er så spent på noen nyheter jeg skal få i dag. Det kan gå begge veier, så er 50/50 på hvordan ting kan gå. Men jeg ønsker at alle som leser krysser fingrene for meg^^

Men jeg sitter og skriver dette har jeg en deilig tallerken med eggerøre ved siden av meg. MM nå er nok grete stolt;) fett, proteiner, og 0 karbohydrater tihi. ( ta det med ro, jeg er virkelig ikke manisk på dette punktet)

Så her sitter jeg da, og spiser å venter. Venter på nyheter, og venter på å dra på job på åhlens igjen^^ Der skal jeg kose meg med herlige folk, og selge fine ting resten av dagen!

Ha en fin dag og kryss fingrene!

 • Dato: 17.jan.2011   Kl: 10:56   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

I want to go NOW!

Man skal alltid se det positive i det negative, for jeg vet det er nok av positive tin gog ta av, men innimellom kan det være litt vanskelig, hvis de få negative tingene er ganske store. Selv er jeg i en liten merkelig cirkel, som ikke alltid er så lett, men selvsagt er jeg superglad for å få sjansen til noen av tingene også.

Det går slik:

Jeg satser som modell og venter på å reise til utlandet for å jobbe med det.

Pga dette kan jeg ikke kjøpe eller leie meg noen egen leilighet, da det ikke ville være hensiktsmessig, siden jeg plutselig kan dra, og da ikke vil bo der likevell.

Men jeg vil så utrolig mye flytte ut fra mine foreldres hjem, ha mitt eget, noe jeg da ikke kan, fordi jeg vente rpå å reise som modell.

En annen ting er jo at så lenge jeg skal satse som modell, og da ikke vil ha noen egen leilighet, kan heller ikke kjæresten min bo sammen med meg, eller være med meg så ofte som vi vil.

MEN så skal jeg prøve å se den positive delen.

Jeg har en fantastisk fransk kjæreste som elsker meg.

Jeg har sjanser til å få meg en modell karriere.

Jeg har flere spennende jobber som venter på meg. ( som jeg skal skrive om senere)

Jeg kunne ha fortsatt å skrive en lang lang liste om positive ting, men dere ser poenget.

Så nå skal jeg bare sparke de dumme tankene i rompa, så skal jeg dra ned til spenst, og kick som ass mens jeg spiller squash!

So long!
 • Dato: 16.jan.2011   Kl: 14:23   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Jeg, den nye Kenza?

Hun er jo utrolig vakker, så gjør ikke meg noe hehe.

Fikk en kommentar fra en svensk blogger, om at hun hadde skrevet litt om meg på bloggen sin, og mente at jeg var den nye kenza! Utrolig koselig å høre da, men har nok litt igjen før jeg når opp til der hun er hehe=)


kenza

syns du jeg likner?

Her kan du gå inn på bloggen som skrev.

 

 • Dato: 16.jan.2011   Kl: 12:31   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Kokkelimonke!

Nå er det ikke så lenge igjen før familien skal samles til den aller første familie kokkelimonke kvelden! dette kan jo virkelig bli spennende! Normalt har jeg bare gjort dette med venner før, men familien blir sikkert like bra!

For dere som aldri har prøvd dette før, har dere virkelig gått glipp av noe! Er verdens morsomste spill! Så løp å kjøp og spill med alle din venner^^
 • Dato: 15.jan.2011   Kl: 17:00   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Klar til avgang!

DA sitter jeg her da. Skal inrømme at det er lege side sist jeg sto opp så tidlig på lørdager, to ganger på rad! Me å skal jeg inn til åhles og jobbe et koselig lørdags skift! Å for alle dere som ikke vet det, er det masse masse masse på 70% fra og med i dag! løp og kjøp!

 • Dato: 15.jan.2011   Kl: 08:55   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Drømme leiligheten!

Ah! i dag fant jeg igjen en leilighet jeg har siklet på i 2 år! om ikke mer! En fantastisk leilighet, jeg bare vet at på en eller annen måte må jeg ha denne. Den bare oser MEG!stuamer stuesoveromutsikten!

OMG! i want it so bad!

 • Dato: 14.jan.2011   Kl: 18:29   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

want to change your life?

Jeg startet for en uke siden å lese en bok som heter: Du får alltid det du ber om.

Boken er skrevet av Ester og Jerry Hicks. Boken er på ingen måte religiøs, det er ikke en fortelling, men boken er laget spesifikt for at du skal kunne få alt du ønsker. For det kan du nemlig, gjennom "universets lov om tiltrekning"

Jeg vil ikke prøve og forklare den her, mest sansynlig vil jeg ikke få det til heller, den må leses og oppleves personlig, av hver og en.

Men jeg kan si det sånn, at etter jeg startet å tenke på måten boken sier, noe som egentlig er mpten vi alle burde tenke, har ting faktisk fysisk sett startet og forandre seg. Gode ting jeg ønsket, har startet og skjedd! Så dette skal jeg virkelig fortsette med, for her tror jeg det ligger gull i vente, for alle som gir det en sjanse.

Og til slutt, ikke minst, jeg er mer glad, og føler mer vellvære enn noen gang.

Løp og les allesammen, du vil ikke angre!
 • Dato: 14.jan.2011   Kl: 11:56   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Today i saw my soulmate!

For første gang i dag, så jeg min elskede, kjære, vakre, fantastiske Justin igjen. Eller hans fulle navn er Justin Burga. Han er altså en hest. En fantastisk hest jeg anså som "min" selvom den var eid av rideskolen jeg jobbet på. Tror mange andre tenkte på ham som min også tihi. Men desverre stengte stallen, og han ble solgt. Og etter dette, som var for flere år siden. Har jeg ikke fått sett ham siden.

Men i dag var dagen jeg endelig skulle få susse hans vakre myke mule igjen^^ Å gud så vakker han er^^

( ikke så god kvalitet på bildene desverre men de duger=)

Ønsker virkelig over alt på jord, at denne vakkre skapningen kunne være min for alltid^^

 • Dato: 13.jan.2011   Kl: 22:53   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Push it!

Ah i dag fikk jeg sove lenge igjen^^ det var deilig om jeg skal si det mildt^^ Jeg er så heldig å ha verdens beste seng og sengetøy omfavne meg når kvelden er omme, så jeg har sovet søtere enn noen gang.

I dag ble det ikke noe jobbing, så i dag skal jeg og mamma mest sansynlig dra ut i litt butikker, og titte på salg osv. Etter dette vil kvelden min gå med til en ny runde es styrketrening, noe som kommer til å bli spennende, da jeg er veldig støl:P

Anyways, det kommer til å bli en bra dag! Å det håper jeg alle dere får også=)

 

 • Dato: 13.jan.2011   Kl: 12:47   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Lara Stone, The supermodel

Måtte bare legge ut dette fantastiske bildet, som jeg virkelig mener at et av de mest fantastiske bildene jeg har sett. For et ansikt!
 • Dato: 12.jan.2011   Kl: 19:54   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

what a day!

nå er jeg endelig hjemme, og dytter i meg fiskekaker. Noe som i dag skulle være kun opplæring i åpning av butikk endte med jobb fra 9.30 til 17.00 da enda en av de ansatte var syk, så da ble det en hel dag til da:P HAr virkelig kost meg masse i dag, og tiden har gått utrolig fort, men jeg merker nå at jeg er veeeeldig sliten! hodet dunker for første gang på lenge, og jeg har faktisk LYST til å legge meg tidlig i kveld:P DET sier litt!

 • Dato: 12.jan.2011   Kl: 18:31   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Nytt bilde fra fotoshoot med Ole Martin Halvorsen!

Oh what a day! har faktis k hatt det kjempe fint i dag^^ før ville jeg ha krepert når jeg måtte jobbe lang dag, i en veldig stille butikk, men i dag var det veldig veldig koselig. Åhlens er koselig. folka og butikken er en fryd og være i^^

I dag var mest sansynlig siste dag av opplæringen min. Skal bare få med meg åpning i morgen, så blir det bra!

Etter jobb dro jeg videre til spenst med cecilie, og startet det nye muskelbyggings program hehe. nå skal det bli saker her! Men merker jeg gleder meg veeeldig lite til å fåkne opp i morgen... da jeg ikke sluntret unna noen øvelser eller sett i dag. wanna make Grete happy;)

Tenkte og vise et bilde som Ole Martin Halvorsen har tatt^^ det er veldig enkelt, men fortsatt veldig meg^^ Og syns generelt bildet er knall^^ Take a look!Foto: Ole Martin Halvorsen, styling/makeup( som man ikke ser så mye av her:P) meg=)

 • Dato: 11.jan.2011   Kl: 21:45   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 6

Jobb og nytt trenings opplegg!

Nå er det en time til jeg skal være på Åhlens igjen. Merker at lommeboken jubler, etter som julens pengebruk, neste tilsvarte lommebok overgrep:P Deilig å se noe komme inn også.

I dag er 2 dag på opplæring, og skal virkelig gi inn jernet i dag. lære meg så mye jeg kan=) Her skal jeg jobbe frem til kl 6, hvor jeg så skal direkte videre til spest for å møte cecilie, og sammen skal vi bygge muskler tihi^^

Sounds like a great day^^ HA en flott dag allesammen!

 • Dato: 11.jan.2011   Kl: 10:10   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

I am going to be a victoria secrets model!!!

haha, eller ikke:P men det er iallefall inspoen min, og jeg skal gjøre alt i min makt, til å følge gretes plan for meg nå, å virkelig få drømme figuren( vet det er teit og i på den måten, da jeg allerede er tynn osv, men drømme modell figuren da.. så starter fra og med i morgen, med det nye programmet, så blir det knall!

så får vi se hva fremtiden vil bringe;)

 

 • Dato: 10.jan.2011   Kl: 23:00   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Første dag vell overstått!

Det gikk så bra som bare det i dag! Første dag på opplæring, og det gikk så fint. Menneskene jeg jobber sammen med er utrolig koselige og det vi selger er fint, og jobbavtalene er gode, så hva mer kan man vell ønske seg! Så jeg skal tilbake på jobb i morgen, og dagen etter der OG til lørdag^^ dette blir det endelig penger ut av hehe:P

Nå har jeg nettopp spist en GOD middag, føler at det er lenge siden jeg hadde en GOD en, men det hadde jeg nå. Startet og tenke litt anderledes i forhold til kosthold og trening, da måten jeg holdt på med nå, gjorde meg tynnere helt klart, men ikke like stramm som jeg hadde håpet på. Så i kveld blir det styrketrening for alle penga, og jeg skal virkelig fokusere på det fremover! Blir spennende å se om resultatene blir bedre nå;)

Legger ved et inspo bilde til dagens trening;)
 • Dato: 10.jan.2011   Kl: 17:18   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Første dag på ny jobb!

Nå er det kun 10 min til jeg skal kjøre avgårde til min første dag på Åhlens! tror dette kan bli veldig spennende! Nå er jeg så heldig at jeg kjenner noen av de som jobber der fra før, så dette blir sikkert kjempe koselig!

Så hvis jeg klarer dagen uten å knuse alt i butiken, eller gi bort alle pengene på en måte OG sørge for at kundene ikke rømmer, tror jeg det skal gå veldig bra;)Ha en fin fin morgen alle sammen!

 • Dato: 10.jan.2011   Kl: 09:24   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

The body of Miranda Kerr

Livet mitt består nå til daglig, og trene masse, og prøve å få den ultimate kroppen, og det er pokker ikke lett. Hva man skal spise og ikke spise, hvilke mengder, hva man skal trene og ikke trene osv osv. Målet mitt er som sagt å få den ultimate kroppen som fashion modell, og etter å ha tittet rundt på diverse lekkre modeller, har jeg kommet frem til at den kroppen jeg vil ha aller mest, er MIranda Kerr sin.so wish me luck! i'm going for this!;)


 • Dato: 09.jan.2011   Kl: 20:16   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Det er godt man kan bestemme seg!

Mens jeg bladde igjennom aftenposten i dag, kom jeg over en liten reklame som fikk meg til å smile. Den treffer ganske bra på ganske mange føler jeg hehe.Føler du deg truffet?=P

 • Dato: 09.jan.2011   Kl: 16:02   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Resultat fra Fotoshoot!

Jeg har fått et bilde så langt, og jeg må si jeg er ganske så fornøyd! Er jo også litt anderledes, derfor jeg ikke ville legge ut bilder av alt i går, før jeg hadde det ferdige materialet.

Så her er det! what do you think?

Foto: Fantastiske Dana Cole, Makeup: Fantastiske Maren Kobberstad

 • Dato: 09.jan.2011   Kl: 11:40   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Dagens fotoshoots, med Dana Cole og Ole Martin Halvorsen

Dagen i dag har vært utrolig kreativ og spennende! Selv om jeg starter å bli ganske trøtt nå, etter å ha jobbet ca 12 timers dag, så er jeg i fyr å flamme^^ disse bildene kommer til å bli fantastiske^^ det bare vet jeg^^

Her er noen bilder fra dagen. Men jeg legger ikke ut bilder av alt, da det vil bli en overaskelse senere;)

here we go:

først var jeg i studio til Ole Martin Halvorsen, for dere som ikke vet hvem han er, er han en lystig kar med masser av foto og film talent!Derretter var det strake veien til furuset, og fotoshooten til Dana Cole, hvor vi ble sminket av Maren Kobberstad og stylet på håret av Karianne Bjørkhaug! Og om jeg skal si det selv, så var alle tre umåtlig dyktige^^ kunne ikke vært en bedre gjeng^^

Her er et av lookene jeg hadde i dag;)

Først håret

så på med sminken!

Bilder vil forhåpentligvis komme ganske raskt så stay tuned!

 • Dato: 08.jan.2011   Kl: 22:02   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 6

Avgårde på fotoshoots!

DA sitter jeg her klar som et egg, og skal kjøre av gårde til første stopp i Oslo, om ca 15 min. Ah jeg tror dette kommer til å bli en fantastisk spennende dag, og gleder meg vildt! Første shooten er forsåvidt kort. Skal inn til Ole Martin Halvorsen som skal hjelpe meg med bilder til min nest nyeste jobb=) skal fortelle mer om den senere. Anyways, shoot nr to, blir uber spennende, og er som sagt første gang jeg skal gjøre ordentlig fashion undertøysshoot! joy!

Lover og ta masse masse bilder og oppdaterer når jeg er tilbake! See you later!


 • Dato: 08.jan.2011   Kl: 09:23   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 9

The hottest shoes in the world!

Loffet litt rundt på nettet i går, og tittet på diverse designere, klær, sko ol. Så kom jeg over disse skoene her, og jeg tror virkelig det er noe av det tøffeste jeg har sett! Skulle gjerne gjort en photoshoot med dem! Så må bare legge ut bildene å høre hva dere syns!

Får litt følelse av kvinnelig sexy rugby når jeg ser disse:P

 • Dato: 07.jan.2011   Kl: 21:39   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Velkommen til Åhlens!

Dagen i dag startet litt underlig, om jeg skal si det på den måten. Jeg ble vekket av min søster, som ville vekke meg sånn at jeg var klar til noen andre ringte. For noen ville ringe veldig snart og det var viktig. Så ringte jeanette en annen jeg kjenner, og sa at sjefen for Åhlens ville ringe meg. Det viste seg altså at det var superkrise med bemanningen, og de trengte folk ASAP! Så ringer sjefen, spør om jeg kan komme på intervju, og en time senere sitter jeg i stolen, og en time senere er jeg ansatt på Åhlens! ikke dårlig, når man får jobbene kastet etter seg, selv når man ikke har søkt på de hehe:P Så da starter jeg på mandag. Er veldig greit, for de er klar over at jeg reiser mye, og at det hende jeg plutselig må reise brått. Men alt dette gikk helt fint^^ Så nå blir det litt ekstra cash i lommen^^ Go Åhlens!
 • Dato: 07.jan.2011   Kl: 16:21   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

ooh! new stuff! let me try!

Nå har jeg nettopp kommet tilbake etter to nye timer på spenst^^ mm deilig. må jo bare gi alt, hvis jeg skal se bra ut på shooten til lørdag.

I dag este jeg en finurlig ting på treningsprogrammet til spenst. SLYNGE...?? Hmm merkelig hva er nå dette for noe? Vell, det viste seg at dette skulle jeg få finne ut! For Grete var nå tilbake på jobb, og var villig til å gi meg en privat guidet tur! yeay^^

Dette viste seg og være flere tau som hang fra taket, som man kunne putte føtter eller armer i, og derretter gjøre diverse fancy øvelser. Personlig syns jeg til tider det ble litt tungt, å da var det mye mer morro og stå på hennene, opp ned, i slyngene^^ Jaja, jeg får nok prøve meg ordentlig på det senere.

Ellers var kroppen fortsatt litt tung i dag, så det ble squash, mølle og styrketrening ( pluss bitte litt slynge ;) )


her kan du se hvordan slyngene ser ut, og hva man eventuelt kan bruke de til=)

 

 • Dato: 06.jan.2011   Kl: 22:08   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 6

Photoshoot on Saturday!

Da ser det ut til at det blir en ny fotoshoot på lørdag, Med Fotograf Dana Cole. Dette blir utrolig spennende, da det blir min første ordentlige undertøys shoot! Å som jeg gleder meg! Så da er det egentlig bre for meg å bo på spenst de neste dagene å sørge for at alt er perfekt hehe. Kan jo ikke ligge på latsiden, når man skal på en shoot som dette=)

Her er noen eksempler på arbeider Dana Cole har gjort før.Interessert i å se mer, gå inn på www.danacolepix.com

 • Dato: 06.jan.2011   Kl: 12:53   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

All i can do is wait..

Æsj, liker ikke å sitte igjen med en ubestemmelig mage følelse.. Jeg vet verken om det gikk bra eller dårlig i dag. Eneste jeg vet var at jeg og de andre modellene måtte vente 1,5 timer før noen kom å åpnet døren for oss. En eller annen missforståelse hadde det blitt, men var kjedelig å måtte vente så lenge likevell. Castingen var over på et blunk. Navn, sko str, høyde, SÅNN da kan du gå frem og tilbake, ok, takk, hade.

Glamorøst er det altså ikke å gå på casting. Men men, alt gir erfaring, så noe dårligere modell blir jeg ikke, selv om jeg ikke får denne jobben. Da får vi heller håpe på bedre lykke neste gang!


Foto: Rune Hartvigsen, Hår: Chi Frisører, Makeup: Julia Høgevold

 • Dato: 05.jan.2011   Kl: 21:14   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Casting, here we come!

Da sitter jeg her, ferdig groomet, og venter på at vi skal kjøre til toget, som skal ta meg inn til oslo. Jeg gleder meg virkelig, og håper sterkt at jeg får denne jobben! Jeg tror dagens togtur kommer til å bli kjempe koselig! Sånn som det snør ute, er det utrolig koselig og sitte inne bak ruten. eneste problemet blir jo mitt fantastiske hår, som gjerne vil krølle seg når det blir vått, så vi får se hva jeg gjør hehe.

Wish me luck! • Dato: 05.jan.2011   Kl: 12:45   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

squash squash!

Ah, jeg så frem til det herlige øyeblikket hvor jeg skulle løpe på mølla igjen, eneste lille detaljen jeg hadde glemt var, var at det hadde ikke tærne mine. jau jau, så her sitter jeg nå etter 2,5 timer med trening med skikkelig vannblemmer og gnagesår få foten. Ingen kan iallefall nå si at jeg er en slabbedask!

Etter mølla, var det klart for squash turnering mellom meg og min venn cecilie, og da vi begge er like dårlige, ble den en skikkelig artig runde. Jeg merker at jeg er litt usikker på hvordan min kjære stump vil ha det i morgen, muskelmessing, da jeg også skal på casting, så DET kan jo bli spennende! i'll let you know how it goes=)


foto: Ole Martin Halvorsen, Makeup: Rolf Ørjan Høgset

 • Dato: 04.jan.2011   Kl: 21:37   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Casting i Oslo!

Yeay! i morgen skal jeg inn til Oslo, for å delta på en casting! Denne castingen gjelder for Oslo Fashion Week, s dette kan jo bli kjempe spennende! Så dere får alle krysse fingrene med meg.

Jeg har ikke tenkt å avsløre hvilken Designer det er enda, har først og fremst tenk å se ann om jeg får jobben haha, å da sier hode til meg at jeg ikke kan si formye nå:P ( hodet mitt er lit overtroisk til tider )

Så i dag er det grooming på tapetet! Må jo ta meg så godt ut jeg kan, ikke møte opp med flisete negler, kviser og hårete legger:P ikke en slager.. Så da krysser vi fingrene allesammen^^ wish me luck!


Skulle gjerne gått i denne fantastiske kjolen! elsker dette bildet!

 • Dato: 04.jan.2011   Kl: 13:01   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Vindusviskere + vinter = dårlig kombinasjon..

Trallalla, vell hjemme fra Frankrike, skulle jeg neste dag ut å gjøre et lite ærend, slik som min mormor liker å si. Å jeg som i flere uker kun hadde duret rundt på en scooter, følte lykkerusen boble, av gjennsynet med min kjære limegrønne bil. Akk hvor deilig det skulle være å IKKE måtte presse en hersens hjelm på hodet! Etter å ha brukt god tid forand speilet, for at håret skulle se nogenlunde bra ut, har jeg funnet ut at det ikke er en slager å måtte transporteres med scooter. Men den tid var nu forbi, og jeg var gjennforent med mitt fartsvidunder av en bil! Så jeg setter meg inn i bilen, følte setevarmeren brenne i stumpen, og frydet meg over å høre brølet av en motor starte( ok, nå skal det sies at det kanskje ikke var noe brøl, hørtes heller ut som kraftig kols, blandet med bronkit og noe man har satt i halsen, anyways! bilen min starter alltid^^ min gode gamle følgesvenn) Så var det jo å gå igjennom listen i hodet mitt, og sjekke at alt var klart til kjøreturen: Varmetråder i bakluka: check, varmevifte på: check, brekket av: check.. så var det bare å få sveipet bort denne nysnøen som lå på ruten.. vindusviskere forand: che.... WHAT? NOOOOOO! Etter 2,5 ukers ferie i kulden, hadde vindusviskerene mine sagt takk for seg! Noe som resulterte i at min sikt, var etter ca 5 min, så godt som null! GREAT..... god jul, GOD JUL! Å ettersom julenissen IKKE gav meg fungerende vindusviskere til jul, sitter jeg nå her, og venter på et mekanikervidunder av en mann( alle som vet mer en meg er mekanikervidundre) altså Thomas, min søsters kjæreste, skal komme meg til unnsettning.. så da var det bare og vente da... godt nytt år....

 • Dato: 03.jan.2011   Kl: 16:35   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Endelig medlem!

Ah så herlig, i dag skal jeg endelig få skrevet et medlemskap med spenst, etter flere mailer og div, fikk jeg endelig den infoen jeg trengte, slik at jeg nå kan signere ja takk til medlemskap. Å dette blir herlig. Ble mindre trening i julen enn jeg håpet på, men like mye som jeg regnet med hehe. Så kjære yoga, mølle, afromoves, matte rom og alle dere andre TONIGHT I'M BACK! yeay!
 • Dato: 03.jan.2011   Kl: 11:37   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Grey's Anatomy

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har blitt fanget i Grey's Anatomy's verden. Jeg startet og se serien et par mnd tilbake, og hadde tidligere ikke sett noe av den, noe som forsåvidt ikke gjør noenting, da jeg nå har mange sesonger å se. Å tro du meg, jeg har nå grini meg igjennom nesten 4,5 sesong! Merker sterk dehydrering vil være på vei snart. Men men sånn er jeg. Filmer og serier gjør at jeg kan bolte meg forand en skjerm fra morgen til kveld. Jeg gråter og ler om hverandre, blir sint, frustrert osv, ja kanskje mer enn karakterene selv. Jeg er en skikkelig film fanatiker, og jeg vet jeg ikke er alene. Så right in this moment, as we speak, sender jeg ut dette lille tankefulle innlegget, for jeg går tilbake til min lille hule, i Grey's Anatomy's verden;) so long people!
 • Dato: 02.jan.2011   Kl: 17:11   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

2011

Dette året tror jeg for min del kommer til å bli veldig spennende, det er mange nye planer i luften nå, planer som snart skal settes i verk. Å jeg håper at ting vil gå veldig bra nå. 2009 og deler av 2010 var fyldt av sykdom, og ble noen trege år. Men nå er dette forbi, og jeg er skikkelig klar på å ta 2011 med storm, og vet dere, det tror jeg faktisk at jeg skal klare^^ så, fyldt med nyttårs glede og iver, setter jeg mine føtter godt plantet ned i den første dagen av 2011, og herifra skal det bare gå fremover!

Godt nytt år alle sammen, å ha et fantastisk 2011!


Foto: Ole Martin Halvorsen, Makeup: Rolf Ørjan Høgset • Dato: 01.jan.2011   Kl: 23:46   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits