Opptrening etter kyssesyken

i dag har jeg vært ute og prøvd og trene litt igjen.. etter sykdommen så har det vært utrolig vanskelig og gjøre noen form for trening, i tilleg for frykten med å få me hvis man presser seg for mye for tidlig osv..
Så i dag var det knall vær og tør asfalt, så da tok jeg frem sykkelen og tenkte at jeg kunne sykle litt..
Jeg valgte og sykle en runde jeg normalt pleide og jogge den er ca 7 km tror jeg og forholdsvis rett.
Men for og si det slik.. dette var et rent mareritt, da jeg også har kraftig jern mangel får ikke kroppen tatt opp nok oksygen, så det føles som hjertet skal eksplodere der det jobber med og få oksygene rundt..
Da jeg kom hjem bare sank jeg sammen i en stol, med et bankende hodet og trodde ikke jeg skulle klare og få nok luft ned i lungne... ikke spesielt gøy.. men det går bedre nå..
For og si det sånn, drikk av deres egne glass og flasker og unngå så godt du kan å få kyssesyken, for tar den deg like hardt som den tok meg, er det ikke like lett og komme tilbake...


 • Dato: 10.apr.2010   Kl: 16:01   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Topp Shop(pe) stopp!

Jeg må faktisk si at jeg har vært uhyre flink til og ikke kjøpe meg noe som helst! er nesten en mnd siden jeg kjøpte meg noe og det er jeg veldig stolt av. Noe av grunnen er nå at jeg virkelig har gått inn for og få meg lappen raskt som lynet, så tilfredstillelsen av og få den og egen bil, er større en hva noen sko, sminke, bukse eller solbriller kan gi meg. De er bare midlertidige ting, mens dette er noe jeg kan ta med meg resten av livet.
Og Selvfølelsen min får et kjempe løft, føles godt og gjøre noe bra.
Så anbefler virkelig til alle, hvis det er noe der ute som er litt dyrere som dere virkelig ønsker og få, gjøre eller lage, så dropp alle de små unødvendige ekstra tingene, for som man vet, alle monner drar og liten tue kan velte stort lass.
Og den dagen du får det du har spart til, vil du føle deg så fantastisk stolt, ingenting kan måle seg med det=)


 • Dato: 09.apr.2010   Kl: 22:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

bring it on!

haha merker jeg føler meg en smuule fornøyd med meg selv, etter en meget godt fullført andre gang med kjøring i oslo^^
Skryt av kjørelæreren og hele pakka! mpå få si jeg må få lov til og kose meg litt der hehe.
Så nå har jeg fått bestilt videre obligatoriske timer, da jeg ikke trenger flere kjøretimer, så dette blir digg, snart lappen OMG! Så nå sitter jeg her og titter på biler, og drømmer om og få lappen i tide så jeg kan hente kjæresten selv i min helt egne bil på flyplassen, å så gøy det ville ha vært!
Men men, jeg får bare krysse fingrene mine og se hva som skjer..
Ellers så er jeg nå ferdig på jobb for uken, det har vært utrolig morro og være vikarierende sjef, og det er en hel uke til=)
men jeg skal innrømme at jeg er litt sliten nå hehe, første gang jeg jobber fulltid etter sykdommen, så tar litt pause fra treningen nå sånn at jeg kan fokusere på og komme meg igjennom jobben, uten at jeg skal bli dårlig av og gjøre for mye=)

Men bare for og reklamere litt for jobben min så er det mange fine tilbud på nille fra og med mandag! og jeg kan personlig si at de har fått inn utrolig mye fine deco ting nå! jeg vil haaaa!


 • Dato: 09.apr.2010   Kl: 19:18   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

wooooooow!:O

haha dette var reaksjonen min i dag mårres da jeg skulle åpne butikken som den nye vikarierende butikksjefen på Nille!
Sommer varene kom nemlig litt senere enn normalt, så da jeg nærmet meg porten sto det ca 10 STORE paller som hver var 1.80 høye! OMG!
Haha så det var jo også noe og starte dagen med, men jeg klager ikke, dagen gikk knallfort og jeg hadde det faktisk kjempe koselig..
Må inrømme at jeg liker det og pakke ut ting og style opp lokale osv^^ ok, kanskje ikke style da men iallefall plassere og organisere=)
Men men mye som skal ut før neste uke starte, da det er nytt tilbuds bilag ute, så er bare og stå på hehe=)
 • Dato: 07.apr.2010   Kl: 18:46   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Je t'aime, mon amour!

Å jeg er så glad så glad!
Jeg hadde nå infunnet meg med at jeg ikke skulle få se kjæresten på 4 hele mnd...
Pga at han må jobbe i frankriket( der bor han jo så ikke så rart hehe) og få tatt ferdig lappen.
MEN nå viste det seg at ryanair hadde biletter til 96kr tur retur! og gjett hvem som kommer til norge to uker i mai!
happy happy happy!
Da han var i norge sist var fra september til midten av januar, og selvfølgelig ble jeg hardt rammet av kyssesyken(mononucleose) den tiden som han var her, så det var ikke akkurat det vinter norge jeg fikk vist som jeg hadde håpet.
Så nå håper jeg virkelig på å få vist vår/sommer Norge fra en fantastisk side, og forhååååpentligvis har jeg kanskje lappen også, håpe håpe.

må jo da selvsagt legge til et bilde av den fantastiske mannen min^^Har dere noen ideer til hva man kan gjøre i mai, som gjør oppholdet fantastisk???
 • Dato: 06.apr.2010   Kl: 23:55   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

The big OC!

Haha, joda mitt første kjørende møte med oslo, gikk faktisk ganske så greit, men jeg skal innrømme at jeg var GANSKE så svett en del ganger mens jeg kjørte der inne!
Jeg hadde i dag 4 kjøretimer i strekk( vil si fra 10-13) og fyttikatta så mye man skal få med seg!
Men han har nok rett som læreren min sier, klarer man og fokusere og kjøre i oslo, så klarer man seg hvor som helst i Norge.
Så nå skal jeg kjøre i oslo en gang til på tordag etter jogg faktisk, så får vi håpe at det går enda bedre denne gangen=)

Men det som er så flott at han har sagt at jeg nå er klar til og ta siste rest som glatt kjøring, landeveis kjøring osv! er ikke det toppers^^
Jeg er iallefall sjele glad, og klarer ikke la være og titte på biler på finn;)

Har også blitt fortalt at det er mulighet og få lappen i mai, så da er det jo bare og krysse alle fingre og tær!

oh yes!

haha slenger ved et bilde, jeg har nemlig funnet ut at jeg har gule øyne i sola!:O


 • Dato: 06.apr.2010   Kl: 20:42   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

1 mnd med løveunger? JA TAKK!


akk, ja i går reiste min søster og hennes veninne til harare i simbabwe, og skal jobbe frivillig med løve babyer i en mnd!
Så ufattelig fantastisk det må være!
Det var nettopp føst flere kull med nyfødte babyer, så der ble det bare og plukke for seg når du kom ned.
Jobbene deres vil bestå av alt fra foring til vasking, for så å gå lange turer med dem i jungelen, lengere og lengere fra hjemme hver dag, og lære dem vilmarken og kjenne, så godt som vi mennesker får til det.
Grunnen til dette reservatet, er at løve bestanden har falt så mye de siste årene så det prøves og avles frem flere løver.
Fy flate som jeg misunner søstra mi nå.
Oppholdet i seg selv koster ca 20.000kr for en mnd, men da får man absolutt alt man trenger, og så kommer flybiletten på ca 10.000 tur retur i tillegg.
Men det er garantert værdt det!
Men det mest ironiske med det hele er at reservatet der de vler løvene heter Antelope Park haha:P

Du kan gå inn på nettsiden deres her og lese om alt det fantastiske som skjer og som man kan være med på.
http://www.antelopepark.co.zw/index.html
 • Dato: 05.apr.2010   Kl: 23:38   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Familiesammenkomst og hjemmelaget pizza!

Sånn! der var en svensk familie på fem satt nesen ut døren igjen!
Men det må jeg virkelig si, normalt føler jeg at slike familie sammenkomster kan bli litt ukomfortable og ikke alltid så vellykket, men denne har var virkelig 100% koselig og fin=) Merker jeg sitter her med smil om munnen, og koser meg med minnene etter de timene som har vært.
Pappa hadde vartet opp med pappa's pizza spesiale, og laget 2 av 3 perfekte, og desserten var påskegodt pluss pluss.

Så her sitter jeg nå glad og fornøyd og venter på thomas.
Thomas er kjæresten til søsteren min, som kjører bmw, og siden jeg skal kjøre i oslo i morgen og generelt kjører bmw i kjøreskolen, og på oppkjøring fant vi ut at jeg skulle tøffe litt rundt i hans bil.

Det er ikke bare det at det er en bmw, men at det er diesel bil! det er vell egentlig det største problemet, at man trenger ikke gasse når bilen står i gir, for og kjøre, og heller ikke bremse for og bremse, neeeida.. her bruker man bare klutshen.. så dette er da en smule uvandt.. men men skal nok greie det, så derfor er jeg evig takknemlig at thomas låner meg sin dyrebare bil hehe, bare det må jo bety at jeg ikke er an så aller værst sjåfør??;)

Men men kan skrive inn litt senere og fortelle om hvordan ting gikk, og at jeg ikke kjørte på noen=)

(slenger ved et bilde under her fra forbredelsene til shooten jeg la ut bilder fra lengere nede her)


 • Dato: 05.apr.2010   Kl: 19:57   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

back on track!

Heisann! da var jeg tilbake igjen!
Ble ikke så mye blogging sist, og endte med en lengere pause men nå er det pånn igjen=)
Jeg skrev jo tidligere her at jeg ble ordentlig syk ab kyssesyken(mono), og har slitt lenge med det, så her er jeg da, og kjemper for og trene meg tilbake i form og tilbake på jobb som modell=)

Når sant skal sies så er det et herk, og trene seg opp igjen etter kyssesyken, da ban er dø sliten etter bare 10 min med lett trening, men men, må man så må man.
Sånn som planene ser ut nå fremover, så skal jeg trener opp og forhåpentlig reise til london i september for og jobbe som modell der, så milano og så paris, så dette kan bli kjempe spennende=)

legger ved bilder av et par bilder som jeg tok på en fotoshoot her for et par uker siden=) kjempe gøy og være tilbake i aksjon igjen! jippi!

Tenker at jeg skal oppdatere mer om meg og hva som har skjedd siden sist, senere i kveld, for akkurat nå får jeg straks besøk fra familie fra sverige som jeg tror jeg aldri har sett, iallefall ikke siden jeg var en bitte liten pike, og det starter jo og bli noen år siden=) og etter det skal jeg ut i bmw'en og øvekjøre litt før jeg skal ut i oslo med kjørelærer i morgen=) har endelig kommet igang med lappen nemlig;)

snakkes!
 • Dato: 05.apr.2010   Kl: 14:43   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits