Jeg har fått lappen!!!

Å jeg er så utrolig lykkelig! På Onsdag , tidlig om morgenen hadde jeg opkjøring, og jeg sto med glans! No More spørrin m jeg kan få dra til byen, om  noen kan kjøre meg osv osv. Er helt fantastisk. Endelig kan jeg dra  hvor jeg vil, NÅR jeg vil=)
Når man bor langt uti skogen på bondelandet merker man fort hvor fælt det er og ikke ha lappen, da de ikke er noe særlig kollektiv trafikk! 
Men nå er alt slit og venting over! Så resten av dagene fra da, har jeg bare cruiset rundt i bilen til mamma og pappa, og sunget høyt til min egen musikk^^
Fantastisk!
 • Dato: 28.mai.2010   Kl: 12:13   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

The Hills Sesong 6!

Er det bare med meg det skjer eller er det flere som har akkurat det samme problemet som meg?
Jeg fikk sett episode nr 1, men resten får jeg ikke sett! FRUSTRASJOOON!

Noen som har noen gode råd???


 • Dato: 24.mai.2010   Kl: 21:42   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Hyundai Coupe - Yeay or ney?

Herre nå står det bilkjøp nesten på døra, og jeg er litt usikker! Eller, jeg var ikke helt til for litt siden da en dum fyr startet og prate om drift meg her og drift meg der.... saken er at jeg har falt pladask for hyundai coupe, og vil veldig veldig gjerne ha en slik en....er det noen der ute som har noen tips eller tanker rundt denne bilen??
 • Dato: 24.mai.2010   Kl: 21:20   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Oh YES!

Dagen i dag har vært ganske så fasinerende, jeg har vært ute og øvelses kjørt med pappa i hele 5 timer! Våler-Oslo-Son-Moss & omegn og hjem igjen. For en tur! Og den gikk kjempefint=) du hvor stolt jeg er av meg selv, og ikke bare det! Da jeg kom hjem, satte jeg FAKTISK igang den etterlengtede treningen jeg har prøvd på i laang tid!! å hvor tolt jeg er av meg selv! DA var vi endelig igang! 30 min jogging( ja det er faktisk ganske så mye etter man har vært syk lenge) og nå straks skal jeg ta styrke øvelser, ALRIGHT=) merker jeg blir i godt humør bare av og snakke om det.

Tuddels!


 • Dato: 24.mai.2010   Kl: 18:52   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

HÅPE HÅPE HÅPE HÅPE HÅÅÅÅÅÅPE!

Å herlandussen, jeg merker jeg blir helt svett i hendene bare av og tenke å det, og det at jeg heller IKKE skal si noe om det til de fleste, før det faktisk er i boks, er skikkelig surt. Men jeg har jo faktisk valgt det selv, så kan jo egentlig ikke klage, men men.
I dag dro min bedårende mann hjem til den solfyldte rivieren, der menneskenes største talent, er å rive av seg overdelen, på en slik sensuell måte man bare kan se på tv. Og her, ene og alene, sitter jeg.. jeg vil faktisk påpeke at jeg er ganske så flink til og dra av meg skjorten i slowmotion selv også, bare så vi har det på det rene.
Selv om Mr.French har dratt hjem, skal jeg ikke si verden har gått under, ikke det at jeg er glad for at han dro, men fordi det er så fryktelig mye som skjer nå, at jeg ikke får mulighet til og tenke over det uansett. Av alle mennesker i verden klarte faktisk min far i dag mårres, og få tak i en hest til meg! Altså jeg får den ikke, men jeg har av alle ting fått "fullmakten" til å holde på med den så mye jeg vil! Dette presterte han også å komme løpende inn på soverommet mitt i dag mårres( noe som føltes altfor tidlig) for og fortelle. Men men han skal ha for iveren sin. I tillegg skal jeg ha en fotoshoot på torsdag hvor temaet er "gøy på landet?" og hvem passer vell da bedre enn hun som har sett livet sitt passere bak 2 gran trær, en furu, 14 bjørketrær, 5 jorder og en dam? skal jeg si det selv så er sitatet gøy på landet, en smuuuuule oppskrytt! Men for guds skyld...

Men men jaja, tenker mitt neste innlegg skal være en biledlig fortelling om hvordan det er og operere visdoms tann.

STAY TUNED!


 • Dato: 23.mai.2010   Kl: 22:37   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

hei IGJEN

Merker jeg aldri er noe spesielt flink til og blogge... men men prøver igjen..
Siden sist så har egentlig ganske så mye skjedd, jeg har gjort ferdig all skolekjøring og venter nå oppkjøring rett rundt hjørnet! Men jeg ier ikke når hehe, forteller når jeg får den( forhåpentligvis) så alle må krysse fingrene for meg hehe.
Ellers har nå min fantastiske franskmann vært her i to uker, og må desverre reise hjem allerede i morgen kveld... tiden går så ALTFOR fort, når man har det bra!
Men vi har hatt det utrolig bra, og er bare 6 uker til jeg ser ham igjen, da jeg reiser ned til ham 6 juli=)!! HAPPY
På torsdag som var nå, var jeg inne og opererte ut en visdomstann! den lå helt på siden så da jeg våknet dagen etterpå, så jeg jo ut som jeg hadde gjort 10 runder i bokseringen! og det er forsovidt ikke noe bedre i dag, og etterpå skal vi liksom ut i moss og tusle rundt,.. YEAY feeling very sexy at the moment haha.
Men men jeg skal bare nyte den siste dagen med Damien og ingenting skal få ødelegge det^^
Så har pappa planlagt grilling i kveld, så da blir det jo koselig tenker jeg, der jeg sitter og må se på de andre spise heeeerlig grillmat haha. jaja,jeg får vell spise potetmos IGJEN jeg da som jeg har gjort de siste dagene haha.
Jaja skal prøve og få tatt litt bilder i dag i det fiine fiine været.. så kan jeg jo legge ut de i kveld^^

Tuddels!Bilde er fra photoshoot med VATLE=)

 • Dato: 22.mai.2010   Kl: 12:27   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits