Flere bilder fra opera fashion showet!

Hadde ikke tid til å skrive noe tidligere i dag, om selve showet i går. Here it comes! Jeg var så heldig å gå for en av norgest ( er nesten bombesikker på dette) koseligste designer: Bente Bjor. Selve moteshowet var av Eksamens elevene ved Kunsthøyskolen i Oslo. Selv sykdommen klarte ikke legge demperen på denne dagen, som ble utrolig koselig. En masse Starlet modeller og andre modeller som jeg har møtt og jobbet med ved tidligere anledninger var der. Selve dagen var ganske lang. Sminke og hår ble gjort ferdig relativt raskt, så da ble det noen timer med venting på påkledning ol senere. Selve showet gikk knall bra, knall kul musikk, og masse folk fra alle mulige blader ol.Hair in the making!My outfit<3Prep room!Lille søte camilla^^

En skikkelig helavfetn^^ i Like!

 • Dato: 31.mai.2011   Kl: 20:29   Kategori: Show
 •    Kommentarer: 1

Shopping glede delux!! Shoppet for 10.000kr!!!!

I dag dro jeg til green square som nevnt, det var jo et kjempe vare prøve salg! Å vet dere, i teorien har jeg handlet for ca 10.000kr! VAr ikke så mye i virkeligheten da det var nedsatt, men plaggenes originale pris ble dette. Jeg var så heldig å ha et gavekort der etter å ha jobbet og gjort show for green square gutta, at jeg bare kunne slå meg løs! Å jeg har fortsatt mer penger igjen på gavekortet mitt! halleluja!!Se de vakre posene og baggen! I looove!Oh happy day^^ Nothing is better than designer shopping^^ 

Legger ut bilde av klærne senere<3

 • Dato: 31.mai.2011   Kl: 18:41   Kategori: Fashion
 •    Kommentarer: 0

Backstage bilder fra gårsdagens fashion show!

Vakre bambi og ingeborg!

Flere bilder kommer i kveld!

 • Dato: 31.mai.2011   Kl: 13:10   Kategori: Show
 •    Kommentarer: 3

Green Square Consept vareprøvesalg!

I dag kl 2 åpnes dørene i munkedamsveien 57. Her holder Green Square Consept Designer vareprøve salg, med pris redukasjoner fra 50 og helt opp til 90%! Jeg har jobbet for green square før, og har tilgove et gavekort der å kunne virkelig tenke meg å dra, men formen er helt rævva! Men hva gjør man ikke for klær:P eller nærmere sagt mange klær for en gavekort penge?:P Det åpner ikke før kl 2, så jeg har jo litt tid å samle formen på.

ÅÅÅ jeg må jo dra^^ Å alle dere andre burde ta turen dit også, fantastisk tøy i økologisk materialer! God samvittighet når man shopper er jo bare et pluss=)

 • Dato: 31.mai.2011   Kl: 11:36   Kategori: Fashion
 •    Kommentarer: 2

NÅ ER DET OFFISIELT FOLKENS!

ÅÅÅÅÅ nå kribler det skikkelig i magen! Til å med det faktum at jeg er skikkelig syk akkurat nå og føler meg dritt, så har jeg akkurat nå bestilt mine flybiletter til................. ATHEN! ACE MODELS here i come! Det var det jeg skrev om her om dagen da jeg var så utrolig glad! Men jeg ville ikke skrive noe konkret før jeg viste at det var 200% i boks. Har brent meg på den før, å gledet meg for tidlig. Men nå er det ekte! Å jeg reiser om bare 3 uker! 19 juni! Jeg er så glaaaad!

Hvis bare jeg kunne blitt frisk nå så kunne jeg fått trent skikkelig også!

 • Dato: 30.mai.2011   Kl: 22:05   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 6

Show på operaen!

Hei og hopp allesammen! Her sitter jeg, men lettere forsvunnet stemme ( men det skal sies at det kommer noen finurlige lyder i ny og ne) 1 kopp varm te, 1 kopp fun fuktfest, 1 omegatre pille, 1 multivitamin pille og lavkarbo lapper MED lavkarbo sjokoladepålegg med snickerssmak!( oppskrift kommer senere ) Senere kommer også 1 kopp med 1000g c-vitaminer:P 

I tillegg til alle disse "vidunder tingene" skal jeg inn til ellern igjen i dag kvart over 8, å kjøre på med agressiv akupunktur! Nå skal jeg bli kvitt disse dumme bihulene! Eller iallefall dritten som er inni de da. Dereter er det strake veien inn til oslo igjen for først å ha fitting til showet mellom 10-10-30, så starter selve forberedelsene kl 11! KAn bli en spennende dag!Så jadda! Lenge leve sykdom! tihi;)

 • Dato: 30.mai.2011   Kl: 07:11   Kategori: Show
 •    Kommentarer: 2

Need inspiration and ideas!

Normal når jeg er syk, pleier jeg å spise ekstra mye kake og godteri. jeg trøste spiser når jeg er syk, og i tillegg til FORTSATT å ha den tiden i mnd ( kan vel snart si jeg har måneden) så er jeg i dag ekstremt fysen! Jeg må da klare å få laget noe som smaker som skikkelig snaks eller kake, uten å føle at jeg har laget den før! 

Ideer noen? Oppskrifter? Give it to me!

 • Dato: 29.mai.2011   Kl: 17:26   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

På operaen uten stemme!

Det hadde nok tatt seg ut. Våknet i dag også og klarte ikke snakke. I morgen skal jeg gå catwolk for et moteshow på opraen, og jeg føler meg direkte rævva. Iallefall på morgenen. Pleier å lette litt utover dagen. Det mest slitsomme er vell egentlig at nesa ikke funker. Så jeg sendte en melding til akupunktøren min i moss, og hun var så snill å satte opp en krisetime tidlig på morgenen før jeg drar i morgen! Akupunktur er så utrolig effektivt. Utrolig hvor mye det hjelper! Så lenge hun får åpnet nesa mi i morgen, så er det null stress å gå catwalk med sår og tjukk hals. Er fornøyd bare jeg får puste:P

 • Dato: 29.mai.2011   Kl: 13:11   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Følg meg, så følger jeg deg!

Merker at jeg er litt lei av å lese de samme gamle bloggene, så syns det kunne vært litt morro å hatt litt blogger å følge på bloglovin! Så vi gjør det enkelt og greit! Følg meg så følger jeg deg! Legg igjen en kommentar etter du har lagt meg til, så får jeg raskere fulgt deg!=)

 

 • Dato: 28.mai.2011   Kl: 23:18   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Lavkarbo taco pizza!

MMMM har helt dilla på taco smaken de siste dagene, så tenkte: Ja, hvorfor ikke! Så laget jeg en taco pizza! Med riktig krydder og saus så smaker det like godt som vanlig "høy"karbo pizza!

Å den smakte kjempe godt^^ Prikken over i'en er en deilig klatt med peppes rømme pizza på toppen^^

 • Dato: 28.mai.2011   Kl: 20:27   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 0

Det er når man er syk man har mest planer!

Det er selvsagt i dag jeg har masse å gjøre. Er nå akkurat ferdig med å style mamma, så kommer snart søstra mi og hun skal styles også. Senere i kveld/natt skal jeg være sjåfør, og hente i fredrikstad av alle steder, så det er jo ikke akkurat kort vei heller. Ellers vet jeg at Damien, som også er syk:P Har store planer om å få med deg finalen i fotball i kveld, så det kan jo bli spennende.

Selv har jeg planer, innimellom alt dette og lag noe lavkarbo snacks: Caramel fudge og bounty! Tror jeg kan bli ganske så godt=)

Ser det ikke fristende ut?=)

 • Dato: 28.mai.2011   Kl: 14:04   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Neeeeei!!

Blah, å gud å irritert jeg blir nå! Jeg har gått og små hangla en stund nå, å i dag våkner jeg, å føler meg værre enn noen sinne, og tror dere det kommer noen lyd når jeg skal prate a? Neida! Tett meg her og tett meg der! De hersens bihulene har ødlagt hele meg! GRRR.... Dette syns jeg er meget unødvendig..

Så sitter jeg her å vurderer da... hvis det blir være, skal jeg dra til legen å få resept, eller skal jeg dra til akupunktøren min som alltid klarr å fikse det på en helt naturlig måte, uten medisin? Eneste problemet er at akupunkturen er en smule dyrere enn en resept.... dumme....

 • Dato: 28.mai.2011   Kl: 10:16   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

The 3 P's!

The 3 P's = Party People at Peppes!

I kveld har vi nemlig hatt avsluttnings middag med Lena på jobben. Kjære søte lena, som alltid ler og er glad. Så da tok vi alle turen til peppes, å stor koste oss der.

Å av all dårlig timing, så må vell det å kjøre lavkarbo diett, på en kveld der man er på en knall god resturant og får ALT gratis, være den verste timingen av alle.

Mens de andre drakk brus, drakk jeg vann

Mens de andre spiste pizza, spiste jeg salat

Og sist: Mens de andre spiste verdens deiligste desserter, sa jeg nei takk!

Flink: Ja, Førnøyd: Absolutt ikke:P

Jeanette in the mood^^

Her er beviset på hva jeg spiste i kveld. Salat!En utrolig koselig kveld^^

 • Dato: 27.mai.2011   Kl: 23:13   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Oppskrift på nydelig lavkarbo is!

Her er oppskriften på nydelig vanilje is! å den er lavkarbo! namme nam!

Gå inn HER for å få oppskriften!

 • Dato: 27.mai.2011   Kl: 11:49   Kategori: Modepose.com
 •    Kommentarer: 2

Ekte taco salat, lavkarbo style!

MMM i år var jeg så keen på å spise taco, at jeg ikke viste helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Så jeg søkte opp på nett salsaer, tao krydder ol. og dere, jeg fant det perfekte krydderet, som smakte akkurat som det du kjøper i butikken! og det er faktisk uten salt tilog med! Å så fant jeg ut at du kan få kjøpt taco saus uten sukker^^ joy!

Det ble en deilig middag, og jeg måtte da selvsat spise det igjen til frokost i dag;)

 • Dato: 27.mai.2011   Kl: 10:45   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 2

JAAAAAAA!

Jeg kunne virkelig ikke blitt mer glad, jeg har ikke vært så glad på lenge! Jeg har jobbet så hardt mot målet! Å endelig, ENDELIG er jeg der! Selvsagt skal jeg ikke stoppe nå, man kan alltid perfeksjonere mer. men STEIKE DÆVEN DØTTE å glad jeg er! tihihi her sitter jeg å gliser som en idiot, og klarer ikke stoppe gledes tårene. Gledes tårene er vell mest fordi at jeg endelig har fått utelling for hard jobbing, som jeg i tider nesten startet å tro var forgjeves.

Men dere, uansett hvor klisje det er: hard jobbing lønner seg! it really does! Nå skal jeg bare stå på enda mer og jobbe enda mer!Så glad er jeg at jeg skal legge ut et bilde av meg selv meg håvene lepper pga gledes tårene, bort rent sminke, og et knall glis^^ i am so freakin happy!

 • Dato: 26.mai.2011   Kl: 22:07   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Flere resultater av portobello shoot!

Foto: LDTH

Makeup: Martine Lauritzen

Styling og klær: Portobello

 • Dato: 26.mai.2011   Kl: 18:43   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 3

Oppskrift: lavkarbo boller med krem og bringebær!

Her kommer oppskriften på de knall gode kardemomme bollene med krem og bringebær!

·        3 egg

·        0,7 dl Sukrin

·        108g mandelmel

·        42g kokosmel

·        18g Fiberhusk

·        2 ts Natron

·        1 ss kardemomme

·        100 g smeltet smør

·        3 dl varmt vann

Dråper med natreen etter smak

Sett ovnen på 180 grader.

Pisk sammen egg, sukrin og natreen.

Bland så oppi det tørre. Ha til slutt oppi smør og vann.

Jeg stekte disse i muffinsbrett, blir ca 14 stk. Stekes i midten av ovnen i 25 min.kremen bruker jeg kun pisket fløte med natreen i. Smaker helt nydelig, og det samme gjør jeg med bringebærene. Der tar jeg 100g bringebær og tilsetter natreen etter smak. Tadah! Nå har du en nydelig dessert i vente!

 • Dato: 26.mai.2011   Kl: 14:14   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 1

Spennende nyhetert

i dag, forhåpentligvis, får jeg spennende nyheter. jeg krysser nå alle fingre og tær som jeg har. Kanskje jeg skal lage en liten hår knute i tillegg bare for å være på den sikre siden:P

Som jeg skrev før. jeg har et kjempe godt liv, men har hatt nok motgang den siste tiden, så hvis det endelig løser seg nå vil jeg bli i ekstase^^ Ellers skal jeg i dag legge ut lavkarbo oppskrifter=) Hehe, en stakars leser kjeftet litt på meg i går, for jeg har jo vært så treg med å legge ut:P hehe men i dag kommer det^^

Morgenens outfit: Oversized rosa morgenkåpe:P

 • Dato: 26.mai.2011   Kl: 10:34   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Resultat av Portobello med LDTH!

Her er et av resultatene som ble tatt i April med LDTH Photographys!Foto: LDTH

Makeup: Martine Lauritzen

Styling og klær fra Portobello

 • Dato: 25.mai.2011   Kl: 22:52   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 0

Den nakne sannhet! Meg uten sminke!

Tenkte rett og slett jeg skulle legge ut noen bilder av meg uten sminke. Det kommer mye diverse av meg fra shoots og andre tilstelninger, hvos det ofte er ganske mye sminke ol. Så her er den nkne sannhet=) Meg uten smink=)ja å hvis dere ser riktig nærme så kan dere se en fin rødhet sånn godt plassert på leppa mi! Sånn fin liten hilsen etter en skikkelig underjordisk kvise! Jepp, da var det avslørt! Modeller er ikke perfekte=O vi får kviser vi å!:P;)

Så der har dere meg=) Ikke noe mer, ikke noe mindre! • Dato: 25.mai.2011   Kl: 19:55   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Knall lunsj! Namme nam!

ikke klager jeg når jeg kan ha såå gode ting til lunsj^^Men nå skal jeg prøve å slutte å lage helt matprat her inne, men heller ta mer for meg av fashion, modelliv og reising=) sounds good?

 • Dato: 25.mai.2011   Kl: 17:17   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 0

Casting forberedelser

Denne gangen er det ikke helt vanlig casting forberedelser. Men jeg skal lage en film og ta casting bilder/polas av meg selv, som skal sendes til diverse steder som jeg kan prate mer om senere. Så her sitter jeg da, ikke så fornøyd over å FORTSATT være i den perioden i måneden, noe som gjør at jeg er skikkelig hoven. Den perioden har nemlig vart i nærmere 3 uker! Blah... Men men, kan jo håpe på at det blir bedre snart. Krysser fingrene for det og for at det ikke syns på videoen og bildene^^

 • Dato: 25.mai.2011   Kl: 11:05   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Fylte lavkarbo boller med bringebær og krem!

Steike! ( ja bokstavelig talt nesten!) nå har jeg nettopp laget fylte kardemomme boller med bringebær og krem! Oh god damn! De var ekstremt gode! Hvordan får jeg det til!;) hehe neida, men utrolig gøy å få til å bake så gode ting! yeay^^Mange herlige veldiftene boller ferdig i ovnen! Da var det bare å fylle dem opp!

ELSK! DE VAR GODE!

 • Dato: 24.mai.2011   Kl: 21:53   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 8

Behind the scene bilder fra dagens shoot!Inspo bilder til shooten!feather eyebrows!

Shooten var så utrolig bra! Fantastiske folk og kjempe kul stil! Gleder meg til å se resultatene!

 • Dato: 24.mai.2011   Kl: 17:52   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 1

Tidlig på'nn! Fotoshoot here i come!

Da var det dags for ny fotoshoot og jeg sitter i stua, venter på at pappa skal komme å kjøre meg til toget. Når det kommer til stell før fotoshoot så både liker jeg det, og jeg liker det ikke.

Det er super deilig og bare kunne stå opp, å ikke ordne håret, sminke eller noe av de vanlige tingene, men er heller ikke noe digg å gå rundt å føle seg skikkelig ufresh haha. Jaja sånn er det bare^^ Men jeg kommer iallefall til å se fantastisk ut etterpå^^

Av hensyn til de med svakt hjerte, kommer jeg IKKE til å legge ut noe morgen bilde, da dette kan bli sterke bilder;)

Wiswh me luck!

 • Dato: 24.mai.2011   Kl: 07:20   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 0

Nydelige lavkarbo lapper!

NAmmenamm! Satt og lete rundt på nettet for inspo til Lavkarbo frokost lapper, og GJETT OM JEG FIKK DET JEG VILLE! Klarer nesten ikke å slutte å spise de^^ så utrolig gode. Vet hva jeg skal ha til frokost i dagene fremover! • Dato: 23.mai.2011   Kl: 14:19   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 4

Jeg HATER nesa mi!

De som står i overskrifte er ikke skjønnhets relatert. nei tvert imot. mens jeg var i og etter England føler jeg at nesa mi bre har blitt tettere og tettere, og det er fryktelig irriterende når man skal prøve å sove!

I tillegg er jeg frustrert over at dkal blåse så fryktelig hardt! HVa er poenget med det a? Her sitter jeg og planlegger romantiske turer i hytt og pine, men neeeida;)

Jaja får håpe det blir bedre snart, jeg er altor klar til å kose meg i solen ute!

Jeg vurderer å prøve å lage ny lavkarbo kake i dag hehe, har trodd alt allerede spist opp den andre jeg lagde så... greit å ha en ny en=)

Kom med ideer hvis dere har!

 • Dato: 23.mai.2011   Kl: 09:51   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Fantastisk lavkarbo bringebærsyltetøy!

Jeg har nå fått helt dilla på å lage sunne men skikkelig gode ting. For en person som meg som er veldig glad i mat kaker ol, så er det deilig å bli mentalt tilfredstilt av ting som smaker godt!

Å det at det faktisk skal være så enkelt å lage så gode ting er jo bare helt fantastisk^^Klart å spise opp hele skålen allerede hehe^^ NAM!!!<3

 • Dato: 22.mai.2011   Kl: 21:16   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 4

Super go lavkarbo sjokoladekake!

Woho, i går kjøpte jeg inn mer fancy erstatnings opplegg til mat, for er jo pån igjen med lavkarbo. og siden det var lørdag, lagde jeg go hjemmelaget lavkarbo pizza, å så laget jeg en ny sjokolade kake, og den ble knall go! Mamma foretrakk visstnok denne fremfor andre, da den ikke var SÅ søt iforhold til andre kaker^^ Der snakker du go erstatning ja!

Nam nam! Gleder meg til middag og dessert!

 

Stakkars søsteren min, som har startet lavkarbo for første gang, kunne ikke spise denne pga valnøttene i, dermed møtte jeg opp på døren hennes i morgen, men en fersk laget sjokoladekake, uten nøtter som hun kunne kose seg med, og pizza som hun kunne ha til lunsj på jobben=)

 • Dato: 22.mai.2011   Kl: 15:29   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 4

Blogg Award!

Å! Ble så glad når jeg leste kommentarene på bloggen min i dag. Viste seg at jeg har vunnet en Blogg Award av ceciliewage.blogg.no! Det var jo utrolig koselig^^ Blogg Award er visstnok en award som blir gitt av bloggere til bloggere de syns har noe ekstra eller liker veldig godt, så det er jo et kjempe kompliment! 

Er fin start på dagen det! Tusen takk skal du ha Cecilie!

 • Dato: 22.mai.2011   Kl: 11:53   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Et FRISTENDE innlegg! Tør du se?

Tenkte jeg skulle legge ut bilder av all den deilige maten jeg spiste i London, så alle dere andre der ute kan bli misunnlige haha^^

Jeg ble jo total starbucks dronning der nede:P Har aldri vært på starbucks før, så da måtte jeg jo ta den helt ut å prøve det meste:PDet ble, Caramel Creme, Chocolate Creme, Vanilla Creme og ikke minst Hazel Hot chocolate! NAM!

Caramel Creme! MMMMMmmm!Rockyroad og Hazel hot chocolate!<3<3

Så smakte jeg frozen yoghurt før første gang i mitt liv! ååå så godt det var!

Etter anbefaling fra en venn måtte jeg selvsagt innom CC&C Cox coockies and cakes. Å det smkte ganske så bra det! Ble mye cupcakes på denne turen!Å det var selvsagt mange andre cupcakes å smake på også!marsmellow chocolate and vanilla cupcake! Denne var rååå go!Måtte tilbake til en mini kafe jeg fant med de lekreste saker og kjøpte marengs og sjokolade cupcake!<3<3 

fy å godt marengs er!

Ellers ble det ikke BARE kaker altså.Smakte nydelig kinesisk mat og diverse wraps!

MMMMM som jeg koste meg!


 • Dato: 21.mai.2011   Kl: 16:15   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 7

En lysere fremtid?

OK overskriften var kanskje litt " spesiel" med tanke på at jeg ikke har et dårlig liv nå:P Men plutselig har jeg fått litt ny info, som kanskje gjør at ting vil forandre seg for meg veldig snart! Å det hadde vært deilig, fått ting litt som jeg selv vil ha det! Men nå har jeg også lært, jeg har lært at jeg ikke skal glede meg før ting er 100% i boks. Det har jeg brent meg på før. For når jeg blir glad, blir jeg ekstremt glad. Dvs at når jeg blir skuffet igjen da, blir jeg også veldig skuffet. SÅ, for å unngå det, venter jeg med ekstasen til jeg vet at ting er 120% sikkert;) Jøss, ser man det. Jeg tror jeg har blitt klokere:PJeg skal ikke klage. Livet mitt er vell 99% perfekt allerede. En fantastisk kjæreste, jeg er frisk og rask, jeg vet hva jeg vil gå for og kjemper for det, jeg har en knall familie, både på min side og hans side, fantastiske venner, penger i lommeboka og mat i kjøleskapet. JAkter nå på den siste lille prosenten, som gjør at jeg vil føle at mitt liv er 100% fullkomment^^

 • Dato: 21.mai.2011   Kl: 10:58   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Siste dag i London!

Tower Bridge!The most handsome man in the world^^<3 And the most strange girl in the world:P Å nei, jeg har ikke orange hår, som jeg tydeligvis har på bilde her:PTate Museum!

See something strange?:P

ÅÅ på slutten av dagen tok min kjære meg med på ordentlig musikal! Vi så Wicked! å den var WICKED! Så utrolig bra skuespill, sangere, utrolige kostymer osv! Var virkelig en hel aften!Damen til venstre for meg, skulle jo absolutt gå der det var smalest mens jeg poserte:Pi <3 London!

 • Dato: 20.mai.2011   Kl: 14:31   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

Da var det på'n igjen!

Nå er det tilbake på lavkarbo, og denne gangen er det ike bare en uke eller to, men jeg vil ha det som en livsstil, da jeg selv føler meg så fin i kroppen når jeg går på det^^ Å samtidig har jeg klart og vertale både søster og mormor til å være med, så dette skal bli morro!

Planene for dagen er: 

 1. Rydde rommet, da det ser heeeelt forferdelig ut og som jeg nevnte, er jeg redd jeg og damien kan gå oss vill der når han først kommer:P
 2. Planlegge og finne gode oppskrifter på lavkarbo mat
 3. Kort visitt ho søss, for å ta mål og vekt ol, da hun skal måles igjen om en uke.
 4. Blogge;)
 5. å hvem vet, kanskje mye annet spennende^^Haha legger ved dette skiltet som jeg fant i Camden Town, syns den var ganske så festlig^^

 • Dato: 20.mai.2011   Kl: 11:07   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Dagens modepose.com sak fra meg!

Da var det en ny sak ute fra meg! Desverre pga tekniske problemer fikk jeg ikke laget saken så lang som jeg hadde håpet på, men men. Man gjør det beste ut av det!

Gå inn HER for å lese=)

 • Dato: 20.mai.2011   Kl: 10:54   Kategori: Modepose.com
 •    Kommentarer: 0

Kaker kaker og flere kaker!

OG BURSDAG! Da var feiringen over og litt for mye kake er fordøyd. Nå skal vi hoppe til sengs og i morgen kommer min kjære Damien til Norge! yeay jeg gleder meg!

Her er bilder av kakene og kvelden^^

Jordbærterte fra min søster!Bursdagsbarnet!!

Alt i alt en kjempekoselig kveld!

 • Dato: 19.mai.2011   Kl: 23:15   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 9

Spesial stjerne Brownies!

Vell det var jo ikke til å enngå at jeg måtte bake da det er mammas bursdag:P HVa en dag uten baking fra min side? Må være årets spøk:P Uansett, Nå har jeg laget en jordbærrullekake og holder på med spesial stjerne brownies!

Er den ikke søt?=) Den er såklart ikke ferdig pyntet da. Jeg skal dekorere den med krem og pynt senere, så ferdig resultat vil komme senere i kveld=)

Her er et bilde av hvor langt jeg har kommet sålang på rullekaken.

 • Dato: 19.mai.2011   Kl: 16:27   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 0

Hvordan klarer jeg det?!?

Det er et merkelig fenomen som forekommer på rommet mitt. Jeg har NO IDEA WHAT SO EVER om hvordan det faktisk er mulig. Jeg mener, jeg er jo praktisktalt ALDRI hjemme, men LIKEVELL når jeg åpner døren er det som å ramle inn i en underverden av kaos, rot og katastrofal organisering! Dette er et innlegg der jeg ikke tør å vise noe bilde, det er jo helt sykt at jeg faktisk klarer å rote så mye UTEN å faktisk være der engang! Men i morgen må jeg rydde uansett. Da kommer Damien til Norge. Å for å forhindre at vi kommer fra hverandre å går oss vil i alt rotet på rommet mitt, er det nok tryggest å bare få ryddet det skikkelig:P

 • Dato: 19.mai.2011   Kl: 12:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Et økonomisk vidunder!!

I dag har mamman min bursdag! Desverre ser detut til på været at hun ikke har vært SÅ snill, da det er sol MEN skikkelig blåst ute:P Gratulerer med dagen mamma!

Ellers så er jeg skikkelig fornøyd med meg selv akkurat nå. Jeg har blitt så flink til å spare! Er jo kjempe gira på å betale ned bilen til pappa, å da er det så gøy å se at ting faktisk går raskt i riktig rettning^^ Å jeg er skikkelig stolt over å alt i alt på london turen, brukte jeg kun 1500kr! Da snakker vi transport, mat shopping ol! Flinke flinke meg tihi^^Slenger ved et bilde fra London^^

 • Dato: 19.mai.2011   Kl: 11:30   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Screw Lavkarbo! JEG VIL BLI EN FEIT JULEGRIS!

Akkurat nå skal jeg stappe i meg Melk Drøm med vanilje og blåbærsaus! Jeg skal stappe den i meg å bli en feit julegris med blå tenner og vanilje ånde! Jeg startet i dag med lavkarbo regime igjen, men det kunne jeg jo bare drite i, når det viser seg at jeg skulle få en skikkelig dritt dag. I know i know, man skal ikke bryte sammen bare pga dårlige nyheter ol, men svarte å! Jeg starter på fredag, akkurat nå gir jeg f***.... Screw lavkarbo og screw denne dagen!

 • Dato: 18.mai.2011   Kl: 21:11   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Dagen kunne ikke blitt værre...

For ikke lenge siden mistet jeg min vakre hund Quster. han var eldre, men ikke så gammel at døden var alderspreget. I dag fikk jeg nyheten om at hund nr 2, som har vært mormor sin hund( hun bor på gården sammen med oss, som har blitt 16 år, fikk anfall og måtte avlives i dag... Nå starter det å bli litt mye for meg, hadde endelig kommet meg litt videre etter Quster å så skjer dette... Jeg virkelig hater denne dagen, å ikke minst for en forferdelig vår...RIP Oskar, vakre lille gutten...

De to vakreste og mest fantastiske guttene i verden.. Håper dere har det bra nå.. • Dato: 18.mai.2011   Kl: 20:00   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Jordbær snack ala London!

Jeg skrev jo i går at jeg hadde tenkt å prøve meg på å lage det jeg å Damien spiste i London. Og slik ble resultatet!

Det ble veldig godt=) Ble ikke 100% fornøyd med sausen da jeg måtte gjøre et redningsforsøk pga at det nesten brant seg, og dermed allerede hadde fått en annen smak. Men neste gang blir det perfekt=)

 • Dato: 18.mai.2011   Kl: 09:57   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 2

Kveldskos på bryggekanten

Årets 17mai ble ganske rolig for min del. Først ble det grilling og litt kos med familien, deretter dro jeg inn til moss, for å møte med to veninner, spise litt pizza på peppes og avsluttet med en STOOOR softis^^ Det liker vi!

Gratulerer med dagen til dere alle! Håper alle hadde en fin dag!

 • Dato: 17.mai.2011   Kl: 21:40   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

17 mai outfit og makeup!

Tenkte å ta den all out i dag, siden det er 17 mai å greier;) Det er ikke ofte jeg blogger om outfit's men når jeg først gjør det, kommer det iallefall masse bilder på en gang^^

 • Dato: 17.mai.2011   Kl: 15:26   Kategori: Fashion
 •    Kommentarer: 4

17 mai snack! Inspirert av London!Dette skal jeg lage i dag! Smakte dette i Camden Town og det var jo helt ekstremt godt! Kunne sikkert spist opp hele lageret til den stakkars mannen som sto der:P Uansett, jeg skal prøve å gjennskape disse i dag! blir spennende;)

 • Dato: 17.mai.2011   Kl: 10:45   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 2

16 mai! fest?

DA var jeg klappet og klar og skal sette kursen mot moss igjen, og rettere bestemt gretes mansion! Er så deilig å kunne kle seg litt mer sommerlig^^ deilig deilig, å i dag regner det ikke heller! yeay!

Ha en fin fin kveld alle sammen!

 • Dato: 16.mai.2011   Kl: 19:40   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Fiske massage og pedikyr!

Haha! Dette var  noe av det mest rare men morsomste jeg har vært med på! Da jeg og Damien besøkte Camden Town, kom vi over en "bod" der det var satt opp flere benker som var satt sammen med en form for akvarie. I disse tankene var det masse tannløs fisk, som visstnok lever av å spise død hud på mennesker! hehe, jeg og Damien måtte selvsagt prøve dette:P

Skal sies at det var ørlite skummelt, da jeg lot tåen pasere over vannet, å se all fisken som "kokte" under tåen min helt klar for å spise på meg haha! DA jeg først satte føttene nedi fikk jeg selvsagt hysterisk latter krampe. Vanskelig å ikke bli ekstra kilen i en slik situasjon, MEN etter litt, når man klarte å slappe mer av, var det super deilig! Og føttende kjentes veldig myke etterpå! Absolutt verdt å prøve hvis dere kommer over det=)

 • Dato: 16.mai.2011   Kl: 17:56   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

House Invader!

Neida, han er så velkommen så^^ Lille (pussy) kom snikende inn og krøp opp i sofaen, her ble han liggende LENGE å sove i går kveld hehe. Han er jo så skjønn! Vel, noe upraktisk kan han være å da vi hadde funnet ut at han hadde tisset på teppet til mamma i går:P Da blir det ikke noe mer av å sove inne på natten, men vi har faktisk et katte"hus" som vi laget da vi tidligere hadde mye katter. der de kan gå inn å sove og spise, så vi setter vell istand det til ham^^

Vi har enda ikke funnet noe bedre navn til ham, noen forslag???

Nå skal jeg avgårde på jobb! Blogges!

 • Dato: 16.mai.2011   Kl: 09:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

MARTINE TIL UNNSETNING!

Til tider blir jeg meget, MEGET overasket over hvor komplett TETT min søster og andre kan være. Greit nok, selv er jeg mer glad i å jobbe å drive med data enn de fleste, men visse ting mener jeg er logisk. Fikk i sted en krise telefon fra min søster, som hysterisk fikk formidlet at hele eksamens oppgaven hadde blitt borte på dataen. Det viser seg at de hadde åpnet et dokument fra mail, men ikke lagret det på pcen. De hadde så skrevet hele oppgaven der, og lagret osv, men de hadde da lagret det på et dokument som ikke var lagret på dataen. Dokumentet var egentlig i limbo, eller rettere sagt i neverland. Da de lukker filen, forsvinner selvsagt HELE oppgaven.

Etter mye jobbing frem og tilbake har jeg prøvd det jeg kan, men oppgaven er å blir borte. ALTSÅ måtte de skrive oppgaven helt på nytt....

De har iallefall lært en ting ut av dette: LAGRE VIKTIGE TING DIREKTE PÅ DATAEN!

 • Dato: 15.mai.2011   Kl: 17:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

More of Camden Town • Dato: 15.mai.2011   Kl: 12:35   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

Night out!

Ah så utrolig koselig kveld det ble i går! Nå er det lenge siden jeg har vært ute på byen men vennene mine. Blitt mye fokus på jobb, trening og ikke minst reising. Men i går var det tid for å slå seg løs igjen! Å jeg skulle faktisk ikke kjøre heller, så ting ble jo bare bedre og bedre! Fantastiske folk, fantastisk musikk, ja rett og slett generelt fantastisk!Hehe morning face! Greit med et annet lite innlegg innimellom alle reise bildene her innimellom også;) • Dato: 15.mai.2011   Kl: 11:00   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Camden Town!

Er det et sted jeg anbefaler dere og dra så er det Camden Town, hvis dere er i London område! For et sted! Hele byen er et eneste marked! Gullgruve delux!

 • Dato: 14.mai.2011   Kl: 17:03   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 2

London Eye in 4D!

Når man kjøper billett til London Eye, får man i samme øyeblikk gratis inngang til en visning i 4D. Først tenkte jeg at dette var sikkert litt så som så, MEN fy flate og jeg tok feil! Ikke bare var ting i 3D men i 4D så spruter vandet på deg, det kommer skyer av røyk når du er oppe bladt skyene i filmen, viden blåser i håret ditt, det SNØDDE! Virkelig en helt fantastisk opplevelse som burde oppleves dere!

En svært fornøyd pike, ender dag 2!

 • Dato: 14.mai.2011   Kl: 09:07   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 1

London Eye, Millenium Bridge and Sunset! • Dato: 13.mai.2011   Kl: 17:29   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

Jeg har møtt David Beckham!

Mehehe, altså har jo det på en måte da=) Men han var like kjekk her som i virkeligheten;) Ble nesten litt små nervøs der jeg sto:PFikk desverre ikke vært på selve madame tussauds, så får ta det nestegang, men Mr.Beckham var utstilt ved London Eye, så da konne jeg ikke dy meg hehe=)

 • Dato: 13.mai.2011   Kl: 12:38   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

London in perspective!

Da var dagens publisering ute på modepose dere! Jeg har denne gangen kjørt på med en bilde serie frra London, passende kalt: London in perspective!

Gå inn HER for å se!

Alle bildene er gjort av meg, og under her kan dere se en smakebit av hva dere kan finne der inne!

 • Dato: 13.mai.2011   Kl: 10:50   Kategori: Modepose.com
 •    Kommentarer: 2

Day 2 in London! Double Deckers, Squares and more love!

 • Dato: 12.mai.2011   Kl: 20:33   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

Home clean home!

Da var jeg tilbake på Norsk jord! Og jeg har aldri i mitt liv satt mer pris på et rent luktfritt og ordentlig hjem, enn som jeg gjør nå! Etter å ha bodd i verdens mest sluskete hus, "drevet" av en gruppe franskmenn og italienere, love rjeg på tro og ære å tilbe vasking fra nå av^^

Over til noe annet. Har blitt veldig lite blogging fra min side. Hadde planer om masse, men viste seg å være ytterst vanskelig å få gratis WIFI når man er i londons gater, så da ble det ikke så mye. Og ettersom vi var ute og gikk fra morgen til kveld, og dermed sovnet ect, så ble det ikke altfor mye skriving på kvelden heller. MEN kjære lesere! NÅ vil det komme på reke og rad! Tar fortsetter og ta for meg dag 2, og går deretter videre til de resterende dagene fra ferien!

 • Dato: 12.mai.2011   Kl: 19:00   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

Day 2 in London! Bridges, Cakes and Love!

Dag 2 ble det sightsing for fullguffe! Etter at besøket hos Models1 byrået var ferdig dro vi rett til picadilly circus, hvor jeg møtte verdens høyeste mann! og videre ned til themsen! Her fkk vi med oss både London Bridge, Millenium Bridge pluss en haug andre fine broer( tower bridge lå like bortenfor men vi fikk ikke besøkt den da)Ok kanskje ikke i levende livet. Men verdens høyeste mann var faktisk så høy! helt utrolig!Piccadilly Circus! Måtte jo ha litt lunsj også=)Min personlige turguide! Med bok og kart^^ flinke mannen min<3London Bridge!I love London!Bare nevner at London har utrooolig mange små steder som tilbyr utroooolig gode ting! NAM!ååå se! de visste jeg ville komme! Har fått eget skilt å greier!:P XDMy love and i!

 • Dato: 10.mai.2011   Kl: 23:00   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

In shoe heaven at ALDO!

658504-1-1305053179232.jpg

Verdens mest fantastiske sko butikk! Her kunne jeg blitt resten av dagen!

 • Dato: 10.mai.2011   Kl: 20:46   Kategori: Fashion
 •    Kommentarer: 2

Ready for a new day of anventures!

658504-1-1305053007539.jpg
Ready for a new day of anventures!
 • Dato: 10.mai.2011   Kl: 20:43   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

London fra luften!!!! WOW!

658504-1-1304968566113.jpg
658504-1-1304968568050.jpg

Ingenting kan måle seg med å ta London Eye i solnedgangen, mens man har utsikt utover hele London. Kan ikke forklares, må oppleves!

 • Dato: 09.mai.2011   Kl: 21:16   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 6

Oxford street og TopShop på G!!

658504-1-1304959118684.jpg
658504-1-1304959120152.jpg
Oxford street og TopShop på G!!
 • Dato: 09.mai.2011   Kl: 18:38   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Ordentlig turist i London!

658504-1-1304951764796.jpg
Ordentlig turist i London!
 • Dato: 09.mai.2011   Kl: 16:36   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

On my way to Models1 In London!

658504-1-1304930090938.jpg

Første av 4 byråer jeg skal møte med her nede! Blir spennende!

 • Dato: 09.mai.2011   Kl: 10:34   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 4

Første dag i ENGLAND!

Hhehe, du vet du er i england når du ser DISSE skyene utenfor vinduet:PDer ble det mørkt ja! Heldigvis løsnet det seg opp, og vi har hatt fantastisk vær resten av dagen! Men en ting skal nevnes! Fy flate å grønnt det er her i england! Skikkelig filmidyll!

Å komme seg fra flyplassen til Hounslow på an søndag er ikke alltid like enkelt. Men heldigvis har togstasjonene i england, en egen liten telefon/høytaler man kan be om hjelp i!Damien prøver så godt han kan og forstå britisk i en dårlig høytaler:P

Viste seg at vi hadde litt tid å slå ihjel til toget kom så da slo vi oss ned på en koselig liten perong kiosk( selvsagt skulle skikkelig vind ødelerre håret da:P bare for å nevne noe skikkelig overfladisk hehe)

Men vi kom da hjem til Hounslow tilslutt, og her er gaten huset ligger i!Og heldig som jeg er, rett ved siden av ligger en super lang turist/handlegate! yeay!Jeg så min første to etages buss live! ååå så fine de er^^

KOmmer masse mer updates i morgen, både fra i dag og selvsagt i morgen. Reiser nemlig inn til London sentrum i morgen! Da blir det Oxfors street og myyyyyye mer!

 • Dato: 08.mai.2011   Kl: 20:57   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

I armene til gutten min!

658504-1-1304862442366.jpg
658504-1-1304862443799.jpg
I armene til gutten min!
 • Dato: 08.mai.2011   Kl: 15:47   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Fashionabel på flyplass!

658504-1-1304845653624.jpg
658504-1-1304845655067.jpg
Fashionabel på flyplass!
 • Dato: 08.mai.2011   Kl: 11:07   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

LONDON HERE I COOOOME!

Da var endelig dagen her! Nå skal jeg hoppe ut av døren og 10 min, og kjøre til flyplassen! Snart snart snaaaart er jeg i London!!!! woho! Nå gleder jeg meg skikkelig! alright!

See you later!

 • Dato: 08.mai.2011   Kl: 09:56   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 3

Pakke pakke pakke!

Ja, nå burde jeg vell starte å pakke snart, med tanke på at jeg er på flyplassen om 12 timer! Satte akkurat nå faktisk, på en vask med noe jeg kunne trengt å ha med i morgen:P så flink er jeg til å prioritere hehe. Men men. er ikke så ille å sette sammen 5 antrekk. så tror det skal gå ganske så bra. Driver å pønsker ut hvilke fashionable antrekk jeg skal strutte rundt med i london^^ Wee dette er skikkelig gøy^^

Å btw folkens, jeg har fått gjort ferdig Portoføljen min!!! yeeeez!

 • Dato: 07.mai.2011   Kl: 21:58   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 2

My London Portfolio!

Av etterspørsel tenkte jeg å vise dere de 10 bildene som er valgt ut til å være i London Portofølje=) • Dato: 07.mai.2011   Kl: 14:09   Kategori: Fashion
 •    Kommentarer: 4

All the things i have to do!

Da sitter jeg snart med alle eksemplarene av print size bildene mine, og om 5 min skal jeg få ringt fotobutikken, å prøve å få printet de ut der! I tillegg må jeg forte meg hjem igjen for jeg skal bake sjokolade cupcakes til min kjære mormor som fyler 72år i dag!!!!!!!!!!!! Hurra for mormor!!! 

Så senere i dag kommer det diverse familie, i tillegg til min kjære søster som skal ha lyn opplæring i lavkarbo:P

Ahh en ting som er super deilig i dag er at for første gang på lenge, har jeg på meg mer sminke enn mascara! Har nemlig prøvd å skåne huden min i det siste, men i dag er det fest dag og da skal det sminkes! wohoo!

Å se hvem som stoppet innom for å feire bursdag! • Dato: 07.mai.2011   Kl: 10:59   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Print trøbbel!

DEt skal alltid være ett eller annet. Nå som jeg endelig har print ark, og starter å få alle print size bildene inn, så skal selve printeren starte å "tulle"

Nå er jo ikke printeren min sikkert optimal til dette. men når fargene blir drastisk anderledes enn hva som vises på bildene, og det blir "farge streker" i bildene, er det ikke noe morro. Så i morgen skal jeg ringe fotobutikken, og høre om jeg rett og slett kan ta med meg fotopapirene mine, bildene og få det printet ut ordentlig der. vi satser på at det blir bra!

Kryss fingrene for meg!

 • Dato: 06.mai.2011   Kl: 22:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Martinabodart.blogg.no going English?

I det siste har jeg vurdert å starte å skrive engelsk på bloggen, mye pga at da har selv kjæresten mulighet til å følge med, med tanke på at han snakker fransk og engelsk. Og bloggen min har mulighet til å nå ut til flere.

Spørsmålet er: vil du fortsette å lese denne bloggen selv om den var skrevet på engelsk?

 • Dato: 06.mai.2011   Kl: 18:05   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Hjemmesnekret portofølje til London!

Man tager det man haver! Slik lyder det når mormor sier det. Personlig sier jeg: SÅNN! DET får funke!

Nå har jeg kommet hjem fra jobb, og har fått handlet med meg portofølje perm og high quality foto print papir.

Noe er bedre enn ingenting!Må sette inn og ordne bildene ettersom jeg får dem utover kvelden og i morgen

Wish me luck!

 • Dato: 06.mai.2011   Kl: 17:40   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Last day of work!

Ahhh, så deilig, har ingen planer om å slutte på åhlens. men er så deilig når det er siste dagen i uken og i tillegg er det en hel uke til neste arbeidsdag pga London! Alright! I dag har jeg i tillegg tenkt å ha matlagings fri:P Blitt ganske mye i det siste nå, og som fotballfrue sier: Kan jo ikke bli helt matprat.no her inne heller=)

Så etter jobben i dag håper jeg på å få kjørt på en skikkelig go styrke økt på spenst! woho! Rart det der at jeg har fått dilla på styrke trening også^^ Men er så himla gøy å se resultatene fysisk^^

Håper resten av dere også vil ha en feiende flott dag!

 • Dato: 06.mai.2011   Kl: 08:49   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Lavkarbo Lapper med bringebærsmør!

Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg vært så heldig å få en "frokost lapper" oppskrift! Selvsagt måtte jeg jo omgjøre den til enda litt mer lav karbo men pytt sann:P Det ble ganske så godt til slutt! Selvsagt er det anderledes med lavkarbo, når man er vandt til ordentlig hvetemel, sukker ol. Men det funker. Man blir godt og mett av mindre mat, og man holder seg mett mye lenger.

Enjoy! Dette ble faktisk ganske så godt! Klarte å stappe innpå hel TO stk før jeg var stapp mett hehe.

Alt i alt har jeg vært en reser på kjøkkenet i kveld, har i tilegg laget en ny runde med sunn is!Flinke meg^^ jaja nå skal jeg ikke lide noen nød de siste dagene da jeg har fullt opp av sunn is, sunne rundstykker og sunne lapper med sunt bringebærsmør^^ nam nam!

 • Dato: 05.mai.2011   Kl: 21:22   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 4

London! Almost there!

AAhhhh nå gleder jeg meg skikkelig! Kun 3 dager igjen til jeg er der! HAr enda ikke startet å pakke eller fått ordnet noe, men satser på at ting ordner seg nå de neste dagene. 

Hvis noen har supre tips om hva og se å gjøre i London kom med dem!

Ellers så fant jeg en midlertidig løsning på portoføljen så det ordnet seg også^^ joy!

Ellers så er jeg midt i steking av "frokost lapper" som jeg har fått av snille mamman til camilla i byrået^^ Gjorde noen små justeringer men nå ser det bra ut^^

Og til det skal jeg lage bringebær smør! stay tuned!

 • Dato: 05.mai.2011   Kl: 20:07   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Resultat av Dana Cole fotoshoot!

 • Dato: 05.mai.2011   Kl: 18:04   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 1

Nye lavkarbo rundstykker på G!

Nå sitter jeg venter på et nytt brett med rundstykker i ovnen, før jeg skal avgårde på jobb. De rundstykkene jeg lagde sist var gode, men jeg har lyst på noe enda grovere. Så nå har jeg mikset og trikset med oppskriften å krysser fingrene for at jeg får det til slik jeg vil.Kryss fingrene med meg!

 • Dato: 05.mai.2011   Kl: 11:12   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 2

Keep on working!

Da har jeg "nettopp" kommet hjem, og da er det bare å kjøre på videre. Mamma vil ha stuen oppe vasket, så da har jeg ikke mye valg der heller, bærre og kjøre på! Merker jeg egentlig er ganske så sliten men men, here we go!

Aiai mamma!

 • Dato: 04.mai.2011   Kl: 19:57   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Portofølje stress!

ÅÅÅ nå starter jeg å stresse, er 4 dager til jeg drar til London, og jeg sliter med å få ordnet portoføljen min før avreise! Nå krysser jeg fingrene for at fotografen kontakter meg tilbake.. stakkars han er sikkert super opptatt han å men men, satser på at alt ordner seg^^

ÅÅÅ som jeg tarter å glede meg til å dra til London! weeeee! Krysser fingrene for at alt dette bare blir superdupert!Hehe når jeg gjorde det ene showet fikk jeg denne på slutten^^ koselid da^^ KJært barn har mange navn:P

 • Dato: 04.mai.2011   Kl: 11:33   Kategori: Fashion
 •    Kommentarer: 1

Grrrr Pannekake dust!

Her sitter jeg da, med to svidde stekepanner, en litt små ekkel stank i luften, og NULL lavkarbo pannekaker rikere... Det er jo helt tydelig at  stekepannene mine IKKE liker å steke kruskakli. Grrr å jeg som hadde gledet meg skikkelig til å spise det.... Nå er jeg en smule små furt her..

Jaja får se på den positive delen! I det minste har jeg mer Lavkarbo pizza igjen fra i går! Den er jo go.. men hadde liksom forventet pannekaker da... yeah yeah

On to something else! Jeg gleder meg virkelig over utviklingen av photoshooten til LDTH, dette blir utrolig spennende å se hvordan ender^^

 

 • Dato: 04.mai.2011   Kl: 10:10   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 0

Utrolig god lavkarbo pizza + oppskrift!!!!

Jeg er skikkelig målløs over utfallet av pizzaen, den var jo knall go! Dette kan jeg virkelig spise mye av!

Nå skal jeg like greit dele oppskriften med dere med en gang, hvorfor sitte å knuge på den ene og alene;)

Det du trenger er:

4-5 egg

4,5dl revet ost

35g kruskakli

0,5dl kremfløte

2ss olje

en klype salt

2ts bakepulver

Først så blander jeg Eggene og osten godt sammen, og blander deretter de resterende ingrediensene inn.Hell så deigen ut på en stekeplate med bakepapir( pizzaen blir av middels stor str.)Settes så i ovnen på 200grader i ca 20minTa den så ut av ovnen å legg på det du ønsker.

Jeg brukte tomatpurre,kjøttdeig,bacon,oregano og ost.Sett så pizzaen tilbake i ovnen i ca 10min.

Å til slutt FERDIG RESULTAT!Gud å go den ble^^ nesten like go som Pappa's spesial^^ Enjoy!

 • Dato: 03.mai.2011   Kl: 21:01   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 0

Lavkarbo pizza!

Da er det dags folkens at jeg skal prøve å lage en skikkelig nice lavkarbo pizza^^ Selv om jeg sa at jeg skulle holde opp med lavkarbo nå, pga lav vekt, har jeg egentlig fått litt dilla merker jeg, er deilig å føle seg lett i kroppen, av riktig mat. Ikke stor og tung av feil^^ Så veldig veldig snart nå kommer det bilder og diverse!

Er noen som har etterlyst spørrerunde, å lurer da på om det er flere som ønsker det??=) 

 • Dato: 03.mai.2011   Kl: 18:17   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 3

Resultate av vaniljeisen jeg laget!Herre å go den ble! Å denne kan spises med goooo samvittighet^^

 • Dato: 03.mai.2011   Kl: 09:00   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 11

Movie time!

Da ser det ut til at det blir movie time med fattern! Har drevet å mast på at han MÅ se RED. Ufattelig bra film^^ Så det blir spennende å se hva han syns!

Ha en videre fin kveld folkens!

 • Dato: 02.mai.2011   Kl: 21:17   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Sunn Lavkarbo Vaniljeis!

I dag har jeg prøvd noe nytt dere! I dag har jeg brukt mormors vaniljeis oppskrift og gjort den om til sunn/lavkarbo is! Å det smaker rågodt!

mmm ekte vanilje!

MMM gleder meg! den smaker knal allerede nå! Nå skal den stå i fryseren i ca 3 timer, så blir det snadder!

 • Dato: 02.mai.2011   Kl: 16:33   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 2

Resultat av Dana Cole shoot!Enda et resultat av en shoot vi hadde ved en tidligere anledning^^

 • Dato: 02.mai.2011   Kl: 14:41   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 0

Lavkarbodiett ferdig!

Da sier vi stopp på lavkarbo nå! Etter nærmere bedømmelse, har jeg gått ned såppas i vekt, at jeg ikke vil mer. jeg er allerede blitt en kilo under der jeg vil ligge, å har dermed ingen planer om mer. Jeg er utrolig stolt av meg som har gjort dette^^ Videre har jeg selvsagt planer om å fortsette å være sunn og trene, men jeg skal også kose meg^^

Yeay!!!

 • Dato: 02.mai.2011   Kl: 14:29   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 0

For en fantastisk morgen!!!

Herre min hatt! her sitter jeg i skikkelig lykkerus!

Hvis man er flink og går for det man ønsker, enten det er jobb, vekt eller noe annet, så vil det gå. garantert! å som flere av dere nå vet så er jeg i starten av uke 2 på no carb dietten min. for 3 dager siden gikk jeg på vekten og fant ut at jeg var kunn 300g fra min personlige ønskede vekt. og den første uken hadde ting gått sånn sakte men sikkert nedover.

Så gikk jeg på vekten i dag, regnet med å ha gått ned de siste 300, men NEIDA! jeg hadde i tillegg til de 300 gått ned 1kg til!=) Gjett om jeg var happy! Dvs at bare på en uke har jeg gått ned et sted mellom 2-2,5kg!

Happy happy happy! Nå skal det sies fra før at jeg egentlig ikke trengte å gå ned, men jeg ville det. ikke på en slik sykelig måte, men jeg har en idealvekt i hodet som jeg vil ligge på, og det har jeg nå klart og mere til^^ Er utrolig stolt av meg selv.

Ikke bare det, men fant i går ut at plutselig var det DEN tiden i mnd igjen, og normalt har jeg ekstra vanskelig for å ikke innta sukker ol, da jeg blir ekstremt godte sugen, men det har gått superdupert!!!!!! wohooo!

 

 • Dato: 02.mai.2011   Kl: 11:06   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Lavkarbo rundstykker!

Da har jeg endelig fått sumlet meg til sverige og kjøpt mandelmel! woho. har merket mer og mer nå at jeg savner brød konsistens og fant ut at jeg måtte prøve å lage noe lavkarbo i ten kategorien! Og vet dere, jeg tror jeg har klart det!

Valgte å putte silikon formene nedi, slik at jeg var sikker på at de ikke ville sette seg fast.Steging på g!Ferdig resultat!

Å vet dere hva: Det ble kjempe godt! Absolutt en god erstatning!

 • Dato: 01.mai.2011   Kl: 19:45   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 2

Flere behind the scenes bilde fra skedsmo showet!Haha litt tullebilder må man jo ha=)Flere bilder av vakre bex^^

 • Dato: 01.mai.2011   Kl: 19:03   Kategori: Show
 •    Kommentarer: 0

Flere resultater fra Tonje Kornelie shooten!

 • Dato: 01.mai.2011   Kl: 13:42   Kategori: Fotoshoots
 •    Kommentarer: 2

Sverigetur til helsekost ala fotballfrue!

Da blir det roadtrip til sverige! Nå skal jeg få kjøpt med meg masse fine lavkarbo ting fra helsekoset og derretter prøve ut flere av de deilige rettene fotballfrue legger ut. Både middagsvis og godisvis^^ LIKER!;)

Så da kommer det fortløpende innlegg med lavkarbomat senere^^

 

 • Dato: 01.mai.2011   Kl: 13:27   Kategori: Mat
 •    Kommentarer: 0

Den saken er biff!

M-M-mmmm! Er ikke hver dag man har mulighet til å spise deilig grillet biff til frokost! Flinke pappan min.

Ellers så ligger jeg å lurer på om jeg skal ta meg en tur inn til sverige og få kjøpt litt mandelmel og diverse, slikt som funker upperlig til lav karbo/no carb dietter. Har folket noen gode ideer og forslag til hva jeg kan kjøpe spise så kom med dem!

OIoi! mens jeg skriver akkurat nå, hører jeg at pappa har tatt ut gressklipperen! stilig! er første gang i vår.. mm deilig følelse. vår vår vår!

Ellers kan dere vente dere masse mer bilder fremover=) Vært mye shoots og diverse nå, så her vil det presse på tihi^^

 • Dato: 01.mai.2011   Kl: 12:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits