Valentine's Day The Movie

I kveld skal jeg endelig se Valentine's Day. Jeg har lenge ønsket å gjøre det, men har bare ikke blitt tid, rett og slett, så i kveld er kvelden. En stjernespekket film, med fantastiske kjente skuespillere i alle aldre, man kan jo ikke annet enn å glede seg! Det gjør iallefall jeg=)



 • Dato: 31.jul.2010   Kl: 18:50   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Dagens Innkjøp av sunnhet!

Da var jeg klar til Mandagen, dette skal bli skikkelig spennende, men jeg må innrømme at når jeg ser på alle godsakene på benken, så gruer jeg meg faktisk ikke, jeg gleder meg faktisk, og det ganske så mye=)



I tillegg har jeg gått i anskaffelse av flere poser med diverse fryste bær, som jeg gleder meg til å lage smoothier av! Det ser så godt ut når jeg ser det sånn som her!



 • Dato: 31.jul.2010   Kl: 16:53   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Hjelp! Trenger smoothie, fuktsalater og salat oppskrifter!

Ja da er det ikke lenge igjen til vi skal start dette lille eksperimentet som jeg skrev om tidligere, med å bare leve på frukt og grønnsaker en uke. Men så hare det seg slik at jeg ikke har så ille mange gode oppskrifter! Så jeg ber om hjelp fra dere der ute som kanskje vet om noe kjempe gode saker.

Ingrediensene kan være alt av frukt, nøtter grønnsaker og vann selvfølgelig =)

Så har du noen gode tips, kom med dem=)
 • Dato: 31.jul.2010   Kl: 13:41   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

The Perfect Shoes!


 • Dato: 30.jul.2010   Kl: 23:00   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Detox ( eller noe i den duren)

Det har seg slik, at jeg og min veninne kristina skal fra å med mandag, og frem til søndag, skal vi rense kroppene våre og kun spise frukter, nøtter, og grønnsaker! det kan jo bli spennende.... :S så langt har jeg fortsatt tobleronen jeg kjøpte på flyplassen, uåpnet i vinduet mitt. Og det blir nok en stund til jeg får spise den ja! Kanskje jeg rett å slett bare skal ente til bursdagen min... DA skal jeg spise brownies og toblerone iallefall... ANYWAYS! Denne uken tror jeg kommer til å bli heftig. i tillegg skal det KUN drikkes vann, så der var det slutt på mårra te'en gitt! For min del så vet jeg at det er "bra" for meg i den forstand at jeg vet jeg kommer til å gå ned i kilo, og da mest sansynelig i cm, noe noe som trengs da jeg fortsatt har litt flere cm enn jeg skal for å reise til milano, så nå blir det spennende å se om det virker!

Wish us luck!!! :S
 • Dato: 30.jul.2010   Kl: 21:37   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Bilder fra Fotoshoot

Da har jeg endelig noen bilder fra fotoshooten jeg skrev tidligere om, fra bygdøy!
Jeg er ganske så fornøyd!
Fotograf: Ine Målbakken
Dere finner hjemmesiden hennes på www.fotografine.no
Hun er en utrolig dyktig fotograf både innen foto og retusjering, og kan med hånden på hjertet si at hun er så langt min favorit fotograf her hjemme i Norge som jeg har tatt bilder med=) I tillegg Har hun alltid et smil om munnen, så det er umulig å ikke like henne=)

HVa syns dere?





 • Dato: 28.jul.2010   Kl: 18:07   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Kjæresten min ble slått ned natt til tirsdag!

Da kjæresten min natt til tirsdag var på vei hjem fra et utested, ble han overfalt av en gjeng på 6 menn, hvorav 3 slo løs på ham, og 3 sto og så på... Han ble sparket i hode og ansikt opptil flere ganger, knakk finger sprakk hele overleppa.. men, han hadde englevakt den kvelden og kom fra det med lettere skader...
Siden jeg nå sitter her i Norge og ikke kan være hos ham i frankrike, har jeg det enda værre. Jeg kan ikke fatte at noen vil slå ned noen bare fordi de har lyst! Hva er det som feiler folk? Hvor syke går det ann å bli?!
 • Dato: 28.jul.2010   Kl: 18:02   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Ems training dag 3!

Nå er jeg på 3 dagen allerede med trening med ems maskinn min, og jeg må si, uten noen form for tøys, magen min er allerede mye strammere! i am so happy, i tillegg har jeg blitt smalere på insiden av lårene og mistet mere av fettet der så det er good! ¨Så nå gjenstår det bare at rumpa starter å følge etter, så blir det knall i milano;)



 • Dato: 26.jul.2010   Kl: 19:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Back to work

Ja da var all ferie og sykdom over, så da var det bare å møte opp på jobb i dag tidlig. Selvfølgelig var jeg så trøtt, at jeg presterte å forsove meg, men takket være flexi tid, var det ikke noe problem.
Men pga alt regnet be det en ganske rolig dag med chickchat med kristina, min veninne som også jobber sammen med meg, og rydding av verksted og andre oppbevarings rom=)
Nå sitter jeg å går over noen bilder jeg fikk av shooten i går, kjempe fornøyd med noen, å helt ok med noen andre. men alt i alt bra sålangt. håper virkelig jeg får tilsendt fler den nærmeste tiden.
Så nå sitter jeg her å egentlig bare venter, og bruker tiden på absolutt ingenting, da jeg ikveld skal hente kjæresten til søsteren min på gardermoen halv 12 i natt! jaja blir sen start på jobb i morgen også da... takk gud for flexitid;)
 • Dato: 26.jul.2010   Kl: 16:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Milano om 5 uker???

aiaiai, jeg er så spent! ligger nå i hard trening frem til september, da jeg endelig, forhåpentligvis mest sansynlig har kommet meg godt i form og skal dra tilbake til milano og jobbe videre som modell! Gleder meg sånn.
Ting har gått litt slow etter at jeg fikk kyssesyken, så å miste et helt år var ikke gøy, men nå er jeg back on track. det vil bli så spennende.
Ready til å ta verden med storm ! hehe maybe:P
 • Dato: 25.jul.2010   Kl: 22:14   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Marmaduke, verdens kuleste hund!

Da var jeg tilbake fra kino, med min kusine Amelia på 9 år, og vi har sett selveste marmaduke! Må si jeg visste ikke helt hva jeg skulle forvente meg da anmeldelsene og venner sa den var dårlig, men må si jeg syns den var ganske så koselig, og lo ganske så mange ganger. Tror faktisk jeg kune ane en følelse av en tåre, men jeg er ikke helt siker.. gikk fort over:P  (Nå skal det sies at jeg er litt sensitiv av meg :P )

Alt i alt en koselig kveld, Amelia var fornøyd, og jeg kjøpt faktisk INGEN  sjokolade i dag! holdt med popcorn for min del. go sunnhet;)



 • Dato: 25.jul.2010   Kl: 20:05   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Fotoshoot på Bygdøy med nakne menn!

I dag var det dags får å kjøre til oslo og ta en fotoshoot igjen. pga dårlig lysforhold i parken vi egentlig skulle være i ble location flyttet til Bygdøy, på Huk stranden. Ine, fotografen var verdens søteste jente(dame) og vi lo og holdt på i mange timer. Bilder vil komme fortløpende, så raskt jeg får de=)

En av de små overaskelsene dagen bød på, var noen splitter nakne menn som sto å viste seg frem på den andre siden av stranden. Og ved nærmere etterforskning viste det seg at det var en naturist strand, så vi valgte virkelig rette location:P
 • Dato: 25.jul.2010   Kl: 15:51   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

ønskeliste fra Nelly.com



I just love the leggings! I tillegg har jeg funnet ut at det er ikke for tidlig å forberede seg på høsten, så et skjerf kan da ikke skade;) Men den beste saken av alt er denne reise smykke vesken! med tanke på at alle mine smykker bare ligger i et stort rot, så vil denne bli min reddende engel hvis jeg finner det for godt å kjøpe den=)
 • Dato: 24.jul.2010   Kl: 19:17   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Viva la..... Norway?

Ja da var jeg tilbake i gamlelandet igjen.. vet ikke helt hva jeg syns om det, men spiller vell kanskje ikke så stor rolle, her er jeg uansett de neste 5 ukene hehe.
Flyturen og alt som fulgte med gikk helt fint. En liten periode med små turbulens, men det var det. Jeg var dum nok til å IKKE ha med meg noe å lese på, på flyet, og som vi alle vet er ikke ryanair spesielt konfortabelt, så det å prøve å forkorte tiden med soving kunne jeg bare glemme. Men men jeg landet omsider jeg også, fikk bagasjen min og kom meg hjem til familien.
Ok, jeg skal innrømme at jeg gledet meg pittelitt til å komme hjem, ikke fordi jeg hadde savnet folka, men fordi jeg hadde en pakke med ting ventendes på meg fra Nelly.com^^ yeay!
Jeg elsker nelly.


 • Dato: 24.jul.2010   Kl: 17:45   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

2 års jubileum med champagne!

I dag er det 2 års jubileum for meg og Damien! hvem skulle ha trodd det da vi først møttes i tunisia, afrika!
Så i går kveld fant onkelen til damien dette ut, og siden alle allerede var der på middag, kom champagnen frem på bordet, å poppet så det sang! 
Så kan ikke klage på at vi feiret med champagne, iskrem, go film og kos^^

Elsker kjæresten min!

Nå har jeg desverre ikke noe lovly bilde av oss to her siden jeg satt opp hele pcen på nytt før jeg kom og alle bildene er hjemme...
 • Dato: 23.jul.2010   Kl: 10:53   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Bare timer til avreise...

ja da var dagen kommet IGJEN, så har jeg pakket sånn halvveis ferdig, og tenkte å hoppe i dusjen slik at jeg ser nogenlunde presentabel ut på fyplassen. Damien har heldigvis fått ettermiddagen fri, så da får vi 1 eller 2 timer ekstra sammen, da vi må dra så tidlig pga alle turistene.. flyet mitt går ikke før kl 5, men etter erfaring vet jeg at når jeg er her så går den tiden så altfor fort.
Så nå skal jeg prøve å nyte den siste tiden som er igjen..
Ble ganske bekymret i går da det tordnet og lynet som besatt, hele kvelden og igjennom natten, men nå ser det heldigvis ut til å ha klarnet opp. Så kanskje ikke flyturen blir så aller værst likevell...
 • Dato: 23.jul.2010   Kl: 10:47   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Blogg besøk!

Det har seg slik at jeg plutselig fikk en uventet gjest da jeg satt her og skulle blogge=)
Denne damen Blir til dags kalt Kiki men hennes fulle navn er kitoko, som betyr vakker på afrikansk^^
Hun er en eldre dame på 14 år om jeg husker rett, og er en skikkelig kosejente^^



 • Dato: 22.jul.2010   Kl: 15:18   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Taco night makes taco morning!

I går fant jeg og Mr.French ut av istedet for å gå ut å spise kunne vi like gjerne lage middag selv, og være sammen på den måten til en forandring. Så da ble det enstemmig taco kveld! Taco kan jo aldri slå feil så det ble virkelig en helaften. Og det beste med taco kveld, er jo alle restene som er igjen til dagen etter, så da blir det taco frokost også^^ NAM!

Flere som hyller taco kvelder??:P



 • Dato: 22.jul.2010   Kl: 14:28   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Over the knee boots!

Hvis det er noe jeg virkelig har falt for det siste året så er det lårhøye støvletter. Jeg syns det er utrolig sexy og fashionabelt.
Mitt problem er at jeg enda ikke har funnet de rette, til en levelig pris. Kan ha noe med at jeg er utrolig kresen, men sånn er det bare. Har funnet et par inspirasjons bilder her, så kan dere jo si hva dere syns=)?



 • Dato: 21.jul.2010   Kl: 14:11   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Romantisk nattbading;)

Glemte og skrive om kvelden som var, ble ganske så romantisk skal jeg si dere. Det har seg jo slik at familien har et basseng, og pga tempe4raturene her nede, så holder det seg varmt hele døgnet. Så da vi kom hjem fra musikal showet og fant ut at ingen var hjemme, det var måneklart og masse stjerner, fant vi ut at det bare var å hoppe i bassenget, han og jeg^^ Not bad, not bad at all;)


 • Dato: 21.jul.2010   Kl: 12:40   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Oh happy day!

I går skrev jeg et innlegg om kvise krise, vell i dag er kvise krise ferdig, så jeg kunne virkelig ikke vært mer glad^^ Nå kommer snart kjæresten tilbake fra jobb, der han har en lengre pause, så nå blir det fransk lunsh men hele familien^^ Senere i dag skal jeg være med resten av familien, uten om damien som jobber hele dagen etterpå da, opp til en elv, og kose oss og bade der^^
Jeg vet jeg ikke har vært veldig flink med å legge ut bilder herifra enda, så i dag har jeg tenkt og ta meg en bilde runde og vise hvordan ting ser ut her nede=) sounds good?
Fikk vite i går av mamma at pakken fra nelly endelig har kommet, så da har jeg litt saker ventendes på meg når jeg kommer hjem på fredag, er jo godt å ha noe å glede seg til der også=)

Uff, status til avreise med i dag: 3

Legger ved et fashion portrait jeg har tatt, er faktisk søsteren min so er modell. HUn er ganske fornøyd med å få fine bilder av seg selv:P



 • Dato: 21.jul.2010   Kl: 12:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Lost

I dag har jeg igjen prøvd å gå løs på noe de kaller American sandwitch. Det er det største monsteret av et brød, fylt med pommfritt ( pommes frites:P ) og eventuelt kylling eller hamburger kjøtt eller andre godsaker.  jeg er sikker på at den er en halv meter lang, føles iallefall slik. Jeg har enda tilgode å klare og spise opp hele sullamitten.
Så nå sitter jeg her, fylt opp til randen innvendig og venter på at vi skal dra til showet!

Og vi har passet på å få kjøpt et par ekstra filmer i dag, slik at når showet er ferdig, er det hjem å ha film kveld=) eller blir vell heller film natt.
Det har seg nemlig slik at frem til nå så har vi ligget å sett lost hver eneste kveld, nå er vi ferdig med sesong nr 4, og siden vi ikke har sesong nr 5, må vi pent finne noe annet og se på.

Flere enn oss som er hektet på lost??



 • Dato: 20.jul.2010   Kl: 19:40   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Kvise krise!!!!

æææ som jeg hater kviser, eller ikke de vanlige kvisene, men underhuds kvisene! Jeg er normalt en av de heldige personene som aldri har hatt noe serlig kviser ( bank i bordet) og håper og fortsette med det, men da jeg har slitt litt mer med huden min etter kyssesyken, går jeg til akupunktur, hvor hun også hjelper meg med huden min, for å fjerne alle urenheter osv. men det jeg ikke tenkte på var jo at når denne prosessen starter så må "alt" UT først ..:S jeg tenkte meg heller at de bare skulle  blitt borte jeg.. men neida, og selvfølgelig så kom jo de værste utbruddene mens jeg har vært heri frankrike. Men nå sitter jeg og forbanner haka mi, der er det nemlig en skikkelig gærning som har satt seg og nekter og komme ut å bli borte! ( vet det kanskje er et litt ekkelt tema men men ) men tror du den kommer ut? neeeida, rudolf er rød på haka liksom, og ikke bare rød, men skikkelig hoven! dumme dumme kvise....

Men skal vell kanskje være glad jeg ikke har denne her, Zit from hell fra date movie:P



 • Dato: 20.jul.2010   Kl: 15:57   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Atter en dag!

Ja da var det allerede en ny dag folkens, eler, halvparten av dagen ar sikkert allerede gått fr mange, men siden jeg er så lat og aldri kommer meg opp før 12, sier jeg god morgen nå=) Bedre sent enn aldri!
I dag blir det mest sansynelig en ny musikal kveld, og i dag er det grease som står på menyen=) Og da jeg elsker alle sangene der tror jeg virkelig dette kan bli en flott aften. I tillegg blir det nok middag på en eller annen liten fransk resturant.

Ellers så merker jeg at avreisen kommer raskere og nærmere for hver dag, og jeg liker det ikke. Jeg har de siste to årene blitt VELDIG go på å telle dager og timer, noe som er ganske frustrerende for det kan ødelegge mye. 
Avreise tilbake til Norge er nemlig på fredag kveld ( og ed tanke på alt uværet som ulmer rundt i alle kriker og kroker både her og hjemme, vet jeg ikke hvor glad jeg er for denne fly turen... men vi får krysse fingrene og håpe på det beste=)

Må bare nevne at i går var det hele 37 grader her nede! helt ekstremtt varmt=) 

legger ved et par sommer bilder til jeg har tatt=)





 • Dato: 20.jul.2010   Kl: 12:20   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Sjokolade

En ting som irriterer meg grønn er at man ikke kan ha den samme type mat i alle land, eller iallefall her i europa..  Jeg syns det skulle vært en standar kokesjokolade i alle de europeiske landene å så kunne i tillegg de andre legge til noen fancy andre typer. Det har seg nemlig slik ( for jeg er perfeksjonist når det kommer til sjokolade) at når jeg befinner meg i frankrike, eller italia, så snaker ikke tingene jeg lager det samme som hjemme, fordi ting smaker anderledes, og dette frustrerer meg noe veldig! Jeg syns at freia melkesjokolade og produkter skulle vært i alle land, iallefall i EU, sånn at JEG skulle få laget min sjokolade saus^^  Jeg har nemlig verdensbeste sjokoladesaus oppskrift til is jeg gjerne lager meg når jeg skal kose meg. å den må være perfekt!

Hvis ikke ender jeg vell opp med og sjekke inn en ekstra koffert med bake produkter fra Norge her gang jeg reiser, bare for å få det riktig.... :P

Flere som føler samme frustrasjon over liknende omstendigheter??
 • Dato: 19.jul.2010   Kl: 20:50   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

20år = gammel???

Jeg sitter her og tenker på at det er under 1 mnd igjen til jeg er ferdig med tenårene.. Natten jeg fylte 13 år gråt jeg i sengen min, og da mamma spurte meg hva det var fortalte jeg det var fordi jeg aldri ville bli barn igjen. nå sitter jeg her og gruer meg imotsettning til andre, for å fylle 20 år.
JEg vet det kanskje er helt sykt at jeg sitter og tenker slikt, at jeg burde være kjempe glad fr vært år jeg fyller, og at jeg er frisk og rask og alt det der, men hele den delen om at jeg er "voksen" og at min barndom, min ungdomstid er forbi, ja den liker eg absolutt ikke tanken på... Jeg tror dette vil bli den første bursdagen jeg IKKE gleder meg til....



 • Dato: 19.jul.2010   Kl: 14:10   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Vinner av intervju konkurranse!

Meg! syns dette var så fasinerende at jeg må fortelle om det. Har emlig aldri vunnet noen konkurranser som det før, derfor er det veldig artig at det skjedde nå=)
Premien er at jeg skal svare på et intervju som vil bli publisert på siden til konkurranse opphaveren=)
Legger ut link når den kommer^^

Yeay=D
 • Dato: 19.jul.2010   Kl: 11:29   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Norsk pizza på franskt vis!

I dag fikk jeg endelig kokkelert, og vist frem mine kunster på kjøkkenet.
Først skal det sies at det og måtte oversette en pizza oppskrift til fransk, for å få de riktige ingrediensene osv IKKE er lett, da ting som f.eks gjær her nede, kommer i 100'vis forskjellige måter:P
Men jeg endte faktisk opp med alle de riktige tingene og ting gikk som smurt, eller det var noen små humper i  veien.. slik som at ovnen her var bare 2-3 dele av hva vi har hjemme, de hadde ikke stekebrett men en mindre sjokoladekake panne med høye sider på OG det fantest ikke en jevle i huset, så til det brukte jeg på ordentlig franskt vis: en vinflaske!
Gikk faktisk kjempe fint så va lit artig. Skal også nevnes at denne familien IKKE eier en mixmaster, så her ble det ordentlige håndlagde saker;)

Pizzaen endte som en stor success, så tror virkelig jeg satte Norge på kartet der ja=)
 • Dato: 19.jul.2010   Kl: 11:20   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Hangover

Men det gjelder ikke meg^^ jeg sitter her våken og blid som en sol, mens kjæresten derimot er i en helt annen situasjon mohaha. 
Det har seg nemlig slik at kvelden som var ble tilbragt i hagen, men masse venner av damien, alcohol og musikk. Det var virkelig en herlig kveld, og alle snakket engelsk å godt de kunne for min skyld!
Blir så glad når de prøver, da føler jeg meg ikke så veldig utenfor, siden min egen fransk ikke er god nok til å holde en normal samtale enda.
Men når man kommer til det punktet der man burde slutte å drikke, så ikke øynene går i kryss, og IKKE hører på kjæresten når hun sier ifra at man har kommet til det punktet, vell da blir det hangover the next day:P
Sånn går det når man ikke vil høre hehe.
Så i dag blir nok en rolig dag for oss. Vurderer og dra til McDonalds etterpå bare for og få litt fyllemat til ham ( McD er like utbredt som fylle mat her, som hjemme i norge ) men vi får se=)



 • Dato: 18.jul.2010   Kl: 13:24   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Triste saker...

Det har seg slik at den ene katten til familien her, Zao, Den lille løven, ble syk for en stund siden, og desverre har han bare blitt værre og værre, sluttet og spise og til slutt ville han ikke røre seg mer. Så i dag måtte vi desverre ta den tunge besluttningen om at Zao skulle få slippe mer lidelse, og få dra til alle de andre kattene, i dyreparadiset.
Han vil bli dypt savnet, da han var en stor personlighet i familien.

R.I.P Zao ble 8 år.



 • Dato: 17.jul.2010   Kl: 18:56   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Mårragrettne mannfolk!

For meg er det å ha en myk og fin oppvåkning om morgen, en vesentlig ting hvis jeg skal ha en videre go dag. Så når mårra gretne mannfolk gir meg huden full av søvnaktig mumling og forbannelser, fordi klokken ringer 11 for meg, fordi jeg faktisk har lyst til å få med meg litt av dagen, og ikke klokken 12, som han har satt sin klokke på, ja da blir det katastrofe.
Å her siter jeg da, 2 timer senere ( ja til tider kan jeg være veldig langtids irritert eller lettere sint ) og forbanner fortsatt denne franske dåtten som våger og ødelegge oppvåkningen min. 
Å ikke bare det, ETTER dette søvnutbruddet, så tar han seg faktisk friheten med å legge seg inntil meg igjen, holde rundt meg og presterer å sovne der!
Å gjett hva første spørsmålet er en time senere når han finner det for godt å stå opp, og ser ansikts utrykket mitt:

Er det noe galt????



 • Dato: 17.jul.2010   Kl: 13:22   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

konkurranse!

ok dette blir faktisk første jeg er med på så er jo lov og prøve. er jo alltid gøy uansett.

konkurransen finner du her: http://sandrahagenn.blogg.no/1279228130_meld_deg_p_konkurrans.html

mitt bidrag blir da dette bilde som heter Flowers of France



 • Dato: 16.jul.2010   Kl: 17:52   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 6

Nytt yrke for dagen!

Ja nå har jeg prøvd meg som fot spesialist hehe. da kjæresten virkelig IKKE kan ta vare på føttene sine, så må jeg gjøre det. faktisk litt gøy også.
Ellers har jeg ligget et par timers tid ved og i bassengene på jobben til Damien, og bare nytt sommer været og fått SKILLE! woho^^ i am so so proud haha.
ellers så er det en ny kabaret i kveld, men denne skulle visst ikke være fullt så proff som den andre, men blir nok ganske så gøy likevell tror nå jeg^^

legger ved et par sommerlige bilder som jeg har tatt for en stund siden.




 • Dato: 16.jul.2010   Kl: 17:40   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Online VS Butikk shopping

Tenkte jeg skulle prøve meg på en VS jeg også, så da kan jeg jo ta det spørsmålet som ligger mitt hjerte nærmest i dag, nemlig online VS butikk shopping.
har lyst til og finne ut av hva folk liker og bruker mest, og hvorfor de gjør som de gjør=)




 • Dato: 16.jul.2010   Kl: 12:12   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

A brand new day

Her ligger jeg da, i sengen min, ute står solen ganske så godt oppå himmelen og jeg hører masse forskjellige fugler kvittre og kose seg, i tillegg til jacko, familiens papegøye som prater og synger og plystrer i et sett, på menneskevis.
Tror jeg har blitt altfor glad i å ligge slik om morgenen,blitt for vandt med å sove lenge.. så tror det kan bli en utfordring å dra tilbake på jobben om en ukes tid.

Gårsdagen må jeg si ble en suksess. Først spiste vi middag på en nærliggende resturant og koste oss, og gikk deretter videre til blues brothers show.

legger ut et par bilder senere men har enda ikke fått lastet de inn, så her er et tidligere bilde fra en shoot på ekeberg=)




 • Dato: 16.jul.2010   Kl: 11:36   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

På vei til musikal show!

Da var jeg klar til avgang til musikal show på La Sirene=)
I kveld er det Blues Brothers som går av stabelen!





Valgte og gå for en avslappet naturlig stil i kveld=) nytter ikke og lage noe oppsett av hår uansett, da fremkomst middelet er scooter og hjelmen dreper alt som heter frisyre=)
 • Dato: 15.jul.2010   Kl: 18:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

McCafe's Delifrap, iceshake from heaven

Dette innlegget er ikke til å unngå, jeg må bare fortelle om den fantastiske iceshaken som er å få på McCafe her i frankrike. Den er desverre ikke i norge enda, g vet ikke om den kommer, men jeg har iallefall gunnet ut alle ingrediensene og jobber nå iherdig med å lage den perfekt hjemme^^


Flere som har smakt den eller vet hvor man kan få den fullstendige oppskriften til den???
 • Dato: 15.jul.2010   Kl: 16:48   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Franske innkjøp 2!

Å hvor glad jeg ble da jeg kom over en butikk her nede som hadde Vila klær!
Vila har virkelig startet og bli et av mine favoritt merker, da jeg elsker stilen og kvaliteten. De har en måte og gjøre ting feminint, men fortsatt med et touch av røft=) me like!

Her er da godbiten jeg fant.
pris: 150,-




 • Dato: 15.jul.2010   Kl: 15:42   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Dagens outfit!



Har desverre ingen pris på skjorten, da den var en gave. Igjen beklager for dårlig kvalitet på bildene, men straks jeg kommer hjem vil dette bedre seg=)
 • Dato: 15.jul.2010   Kl: 15:29   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Første outfit innlegg!

Ja da var debuten kommet, måtte jo hende meg en gang også. Har planer om å fortsette og legge de ut, men da jeg ikke har tilgang på fotostativ her, må det blir bilde med iphonen, så kvaliteten ble så som så=) ( fra i går )





 • Dato: 15.jul.2010   Kl: 15:12   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Rise and shine!

I dag sov vi til nesten kl 1 IGJEN! Nå må jeg virkelig starte og sette på vekkerklokken her, for føler irkelig at tiden her nede går ALTFOR fort, har faktisk vært her halvparten av tiden allerede. Kan jo ha noe ed at vi sover bort halve dagen, som mine foreldre så fint pleier og si, men til gjengjeld så er vi faktisk ganske lenge oppe om natten da.
Nå har Mr.French dratt tilbake på jobb igjen, så jeg har noen timer og slå ihjel, men med tanke på at det er nærmere 35 grader ute og ikke en sky å se på himmelen, vurderer jeg sterkt og slå ihjel den tiden innen dørs.
Har jo alltids prosjektet til pappa liggende på pcen, nemlig masse video fra pappas og mammas australia tur, som var for 3 år siden.... så derfor er prosjektet blitt videre sendt til meg så jeg kan få fullført det, OG så vi endelig kan få se hvordan de hadde det hehe=)

legger ved et bilde jeg har tatt, som også er et av mine favoritter, av min kjære Mr.French=)




 • Dato: 15.jul.2010   Kl: 14:51   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

14 Juli, den franske national dagen!

Herre min hatt, nå har jeg vært eri en uke allerede, er nesten ikke til å tro.
Føler at tiden går altfor fort, og at jeg ikke får vært sammen med min kjære like mye som jeg vil, da han desverre jober ganske så mye.
Men men, jeg har da nok av ting og gjøre her også=) strand bading og soling, butikk titting, nett titting;) osv osv, i morgen skal jeg til og med lage Pappas norske pizza til familien her nede. Er påtide noen viser dem en skikkelig pizza, for det store oppstyret rundt italienske og franske pizzaer er bare tull, en stor, tynn og ustekt smørje alt sammen.
Så nå må noe gjøres og jeg serverer Pizza alla Norvege!

Ellers er det ingen store planer for dagen, vurderer og ta meg en runde to langs strand butikkene bare for og sjekke at jeg ikke har glemt noe, og derretter bare ligge i bassenget..

Hehe må innrømme at jeg prøvde og ta " dagens outfit" bilde v meg selv i går, men ble liksom litt små rart, så tror jeg drøyer den litt til, til jeg føler den sitter helt hehe;)

slenger ved et par bilder fra festivalen deferlantes som var i helgen.







 • Dato: 14.jul.2010   Kl: 12:18   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Dagens nettkjøp!

I dag fant jeg ut at jeg likegjerne kunne benytte meg av den frie frakten og handle litt salg igjen hos nelly.no =)
3 varer er garantert og en er rest notert, da det desverre ble utsolgt mens jeg bestilte....



her er herlighetene jeg spent venter hjem i posten^^ får håpe alt passer denne gangen, da jeg desverre måtte sende tilbake noen av varene jeg handlet sist.

 • Dato: 13.jul.2010   Kl: 22:08   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Franske Innkjøp!

Har som sagt vært ute og raidet butikkene langs stranden og har allerede fått tak i noen fine saker, og mer vil det bli=)

Fab sko fra Miss Sasa
26 euro




Sølv ring
11 euro



flere bilder kommer senere av videre kjøp;)
 • Dato: 09.jul.2010   Kl: 18:16   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 7

go go fotballfrue!

I dag må jeg si jeg ble ganske så imponert. Jeg har enda ikke funnet meg noen blogger og lese fast, men tar meg i å lese fotballfrue's mer og mer. I dag har hun lagt ut et helt fantastisk innlegg, som jeg virkelig respekterer henne for. Noe som viser at det er mye mer under overflaten enn bare shopping, sminke, fancy mat og drikke.
For de som ikke har lest det enda burde dere virkelig ta en titt på siden hennes.

Thumbs up for fotballfrue!!
 • Dato: 09.jul.2010   Kl: 16:36   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Shopping alla france!

Ja da har Mr.French dratt tilbake på jobb, så her ligger jeg da i sengen og tenker igjennom alle mulighetene jeg har og finne på.
Her er noen:

1. Sole meg og bade på stranden
2. Sole meg og bade i det herlige private svømmebassenget
3. Gå igjennom handlegaten for alle godbitene de har, og kanskje få kjøpt meg en ting eller to ( eller 50:P)

Hmmm vanskelig vanskelig.. kanskje jeg bare like greit skal gjøre alt=) blir nok det ja hehe^^
 • Dato: 08.jul.2010   Kl: 15:34   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

DJ Earworm 2010!!

Jeg hadde aldri hørt om dj earworm før i går, men jeg ble fullstendig blown away! Mest fantastiske mash-up'sene jeg har hørt! Så nå har jeg lagt ut tre stk fra 2008, 2009 og 2010, ENJOY!!


 • Dato: 08.jul.2010   Kl: 15:26   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

DJ Earworm 2009!!

 • Dato: 08.jul.2010   Kl: 15:24   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

DJ Earworm 2008!!

 • Dato: 08.jul.2010   Kl: 15:23   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Internett, back on track!

Ah nå har jeg vært to hele dager uten internett, og det var helt grusomt! hehe, ok kanskje ikke så ille, men jeg skal innrømme at man blir en smule avhengig av den. Vi mistet den som følger av at hovedsentralen til NextNett som firmaet heter, brant opp! Ganske kjedelig og reparere tenker jeg. Men men de har vært flinke og jobbet på, så to dager skal jeg ikke stresse over=)

I dag har jeg endelig en plan og og sette opp hele min kjære datamaskin på nytt! noe jeg skulle gjort for lenge lenge siden. Er så mye rare ting som skjer nå så orker ikke mer... eneste grunnen for at jeg har utsatt dette, er pga at photoshoppen som jeg har installert ( den nyeste) har jeg ikke på cd lenger:S så den mister jeg da, men har funnet ut at jeg bare får legge pengene i det og kjøpe en ny=) har jeg det jeg trenger selv så blir det ikke noe kluss=)

Så jeg tenkte forsåvidt og starte med og legge alt over på en ekstern harddisk nå, og bare få jobben gjort hehe=)

Tenkte og legge ved et bilde i dag som faktisk er et maleri en fantastisk kunstner venn har laget av meg for 1,5 år siden=)




 • Dato: 04.jul.2010   Kl: 13:39   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Brownies baking!!!

Etter mye om og men så har jeg endelig fått kommet meg og kjørt til butikken og kjøpt 2 ferdig poser med brownies!
nå har jeg sikklet bare ved tanken på de, utrolig lenge, så nå var det bare å gi etter og gjøre det!
Nå lukter det himelsk brownie i hele huset, og det er kun 12 minutter igjen av stekingen!!



Flere enn meg som er super fan av brownies eller har noen deilige oppskrifter og dele?
 • Dato: 01.jul.2010   Kl: 20:27   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Bikini Hunt!


 • Dato: 01.jul.2010   Kl: 15:00   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Asos, Nelly, sofa??

Her sitter jeg igjen, nå har jeg vært sykemeldt fra jobben i ca 2 uker.. skal ikke være enkelt men men.
Jeg har funnet nye ting og fordrive tiden min med! Nemlig online shopping! Kanskje ikke en slager og bruke opp alle pengene mine FØR jeg drar til frankrike neste tirsdag, men men, må jo se bra ut når jeg kommer ned=)
Og med det har jeg store planer og få ordnet meg manikyr, pedikyr, ordne håret hos Baris frisør i Sandvika( En av de bedre frisørende i europa) Å ikke minst må jeg ha et lite påfyll  sminke pungen før jeg drar ned, så blir nok en liten shopping tur på mandag.
Ellers så ligger jeg her da og går igjennom samme gamle og ikke minst gode Asos og Nelly. Starter virkelig og få en ting for online shopping, eneste kjedelige er ventingen på tøye, men det gjør meg nok bare enda mer glad for og få det tenker jeg=)
Så jeg krysser fingrene mine for at det kommer helst i dag, men kanskje i morgen.
I tillegg venter jeg en større pakke i posten som inneholder en EMS maskin!!!! Å som jeg gleder meg! Den må bare komme i dag hehe, klarer nesten ikke vente!
Skal legge ut et innlegg om den og bilder når den kommer for de som ikke vet hva en EMS maskin er=)


Legger ved en video her, som jeg nå nylig har lagt ut på youtube, av min kjære mor som prøver PS2 bil spill for første gang!


 • Dato: 01.jul.2010   Kl: 13:11   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske blogger



B L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske blogger



Lenker

hits