Gamle damer er noe herk!

åååå, jeg kjenner det bare begynte å koke inni meg! HVorfor er det alltid sånn, at uansett hvor i verden man er, så er det alltid en eller annen surpæd av en gammel dame! Sånn skikkelig muggene gamle damer, som bare MÅ klage på alt, selv om 99,9% av resten av befolkningen egentlig er KJEMPE fornøyd med hvordan ting er!
Jeg merker at jeg der å da skulle så inderlig ønske, at jeg hadde en stor ekkel potet, som jeg kunne stappe inn i den fæle rynkete munnen hennes, så hun kunne ti stille! Her er da jeg på jobb, som eneste ansatt har jeg ansvar for ALLE de komunale plenene i byen, å når det regner i strekk i 2 uker, er det ikke så fryktelig enkelt å få til alt på en gang.
Men ifølge denne snerpa, så var det bare : PHØ! å den skulle jeg ikke komme med! Hun hadde tross alt en plen hjemme som ALDRI( med virkelig trykk på dette ordet) var lenger en slik!( og hun holder opp hånden der pekefingeren er farlig nær tommelen.)  Jeg mener, det er jo så godt som det samme det? hennes plen, og min by???
Det er da man får lyst til å stappe på henne e par hansker og dølje hørselværna i knotten hennes, og spørre om hun kunne tenke seg og gjøre jobben min selv, siden hun er så fantastisk med bare SÅ kort plen! å ikke bare det! neeeeida! det var ikke bare grusomt nå, det hadde FAKTISK vært grusomt HELE sommeren! tenke seg til! Da svarer jeg litt påtatt forbløffet at: jøss, det var rart, for alle andre har kommet med fantastiske tilbakemeldinger til oss, om at de er så fornøyd og at det aldri har vært bedre! å hva svarer hun? joda nå skal du høre. Hun snur seg mot meg, og legger hodet litt knasende på skakke, på en litt vell tydelig, ovenifra å ned holdning og sier lett: ånei du, det tror jeg nok ikke.

aaaaaaaaa! hadde det ikke vært for at gressklipperen min ikke går raskere enn ca 5 km timen, så skulle jeg ha jaget hun rundt på kirkegården! eller i bestefall kjørt tvers over henne, og laget mange fine mønster i den stygge blusen hennes( sånn type ekkel beige bluse som alle damer over 70 har)
 • Dato: 31.aug.2010   Kl: 18:11   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 6

Begravelse, Bryllup, Bursdag og Bihuler!

Ble visst lite blogging i helgen, men er ikke så rart, for har vært noe KONSTANT hele helgen, fredag var det begravelse, så alt jeg rakk av trening var en times løping på kvelden. ble 8 km igjen. Lørdag var det bryllup! Da var jeg ansatt som fotograf, og bildene skal jeg starte på i dag. Har store forhåpninger til de. Eneste som er skikkelig dritt er at jeg mistet programmet mitt etter at jeg måtte sette opp dataen på nytt, så nå må jeg betale 1000kr på nytt... å siden sykepenger fra nav, og feilbetalte jobblønninger gjør at jeg nå spinker å sparer på alt jeg har, føler jeg at jeg snart bare revner innvendig! og ikke bare det, selvfølgelig klarte jeg å fylle bensin på den dyreste dagen av alle! great!
Uansett bryllupet var utrolig fint og jeg stor koste meg, ikke minst alle kakene! looove!
Å i går ble det heldags barnebursdag i rømskog, så det ble det to hele dager uten trening.. 
Å i dag som prikken over en tettpakket uke, våkner jeg etter en skikkelig møkka natt, med tette bihuler, og jeg tror aldri eg har vært så trøtt og sliten, ordentlig deprimert. Så der gikk den treningen i vasken... jeg bare klarer ikke løfte en muskel nå.. er så sliten..
Jaja da får jeg prøve og redigere disse 1000 bildene jeg tok:P wish me luck!

 • Dato: 30.aug.2010   Kl: 20:06   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

En sorgens dag..

I dag blir det ikke mye blogging, og det blir ved dette korte innlegget.
I dag var dagen for begravelsen til Oddvar, og vi var alle samlet i vestfold, får å si vårt siste adjø med ham.
Dt var utrolig godt å se hvor mange som var kommet for å minne ham, men det skule jo bare mangle, så elsket som han var.. Mine tanker går til Inger, hans kone,kjæreste og livsledsager i nesten 50 år, hans barn, barne barn og oldebarn. Måtte dere alle finne ro og ta vare på alle de gode minnene..

Hvil i fred, og takk for alt det gode.
Måtte du være i paradis nå..
 • Dato: 27.aug.2010   Kl: 23:39   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Gårsdagens handling!

Ah da har jeg skaffet meg noen flere godsaker fra åhlens! å som jeg elsker den butikken=)Nå er settet med skifer lys underlag komplett! i love!Silikonformer til å lage masse forskjellig fantastisk konfekt, i vakre høst former! kan fryses ned til -60 og stekes helt opp til 230 grader! bare å slå seg løs!


¨
Å enda en av disse fantastiske kokebøkene! jeg ender vell snart opp med alle sammen tenker jeg^^ tihi, gleder meg til å prøve alle disse=)

 • Dato: 26.aug.2010   Kl: 21:00   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Forsovelse, oversvømmelse og hjemmelaget hamburger!

I dag ble jeg vekket av kiropraktoren min! Hei, har du glemt at du har time i dag kl halv 10? eeuu?! ÅNEI! joda jeg hadde forsovet meg.. i dag våknet jeg litt før 10, great! å ikke bare det, like etter ringer pappa og sier at det er helt oversvømt i kjelleren der jeg jobber, så jeg må bare komme meg opp! herre, så i dag har vi fjernet vann, hele dagen! Problemet er bare hvis det regner igjen i natt, vil det bli like ille, om ikke værre i morgen. 
Ellers gikk dagen sin vandte gang, men jeg har vært ekstra trøtt i hele dag, så i kveld SKAL jeg legge meg tidlig ( kan jo håpe) 

Ellers så var pappa så ond i dag, at han ringte meg og sa: HEI, jeg og mamma skal bestille deilige hamburgere fra bajazzo! skal du ha?

hva tror du?!? NEI.
ÅÅÅÅ SOM JEG HADDE LYST PÅ! Men da tenkte jeg at jeg heller kunne prøve og lage mine egne sunne hamburgere, og det gjorde jeg.. kan jo si at kroppen i seg selv er tilfreds, men hodet og tankene kunne ikke vært mer misserable, da jeg kjente den fantastiske lukten av gatekjøkken hamburger! AH!

jaja, da sitter jeg her da, jeg som skal løpe en times tur i kveld og trene litt mage, å så sitter jeg her da å ser på the vampire diaries, sukk, i love that program^^
 • Dato: 26.aug.2010   Kl: 20:43   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Ny dag, nye forbedringer!

Ahh nok en deilig dag på spenst! Er så fantastisk og merke hvor mye bedre kondisjonen blir på så kort tid! yeay! I dag kjørte jeg 1 time i strekk på mølla, hvor jeg løp i strekk over  halvparten av tiden^^
Før det var det også 1,15 time med yoga. Denne gangen var det mye mer styrke trening involvert, å de var deilig! anstrengende men deilig. Man får liksom strekt ut samtidig som man trener=)
Ellers var det ny akupunktur time i dag, hvor vi brukte koppingen igjen, så nå ser jeg virkelig ut som en kjempe malle har satt seg fast på ryggen min! haha sexy!

Ellers så har det jo skjedd mindre hyggelige ting også... et kjært familiemedlem, Oddvar, døde søndag ettermiddag..
Så på fredag vil det bli begravelse i vestfold.. 

RIP Oddvar

...
 • Dato: 25.aug.2010   Kl: 22:22   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Back on track med Grete's sunnhets brød!

Herre min hatt, jeg tror faktisk jeg starter å bli avhenging av trening, allerede etter så kort tid, men det er så deilig! I dag kjørte jeg på med afrodance i en time, og derretter direkte på spinningtime med grete! tok litt styrketrening etter det også, men fant ut at hvis jeg skulle komme meg i seng litt tidlig for en gangs skyld, kunne jeg ikke drøye det for lenge^^ ahh, jeg føler meg i kjempe form, og føler meg ikke dårlig som jeg gjorde i går. takk og lov! 
I morgen blir det yoga igjen, så tenker jeg at jeg skal få løpt litt ordentlig, og derretter få trent skikkelig styrke igjen, merker jeg gleder meg allerede^^ oh the spark^^

Før jeg dro på trening i dag fikk jeg også endelig prøvd meg på fantastiske Grete's sunnhets brød! det inneholder verken mel, salt, sukker, smør, eller noen form for usunne ting! Den er faktisk satt sammen av flere egg, kli, forskjellige frø/kjerne typer og faktisk kanel! lykter nesten litt som krydderkake der den sto og go gjorde seg i ovnen.
Tror jeg kanskje tok litt mye kanel i, for det smakte ganske sterkt, men pytt, da tar jeg bare litt mindre neste gang=)

Så her ser dere resultatet, og om jeg skal si det selv, så ser det ganske så innbydende ut=)
Nei nå hopper jeg i dusjen, å så er det rett oppi senga! Må være klar for en ny regnværsdag i morgen:P

 • Dato: 24.aug.2010   Kl: 22:39   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Regn, og atter regn..

I dag har vært en eneste stor og våt dag, fra jeg våknet og frem til nå, har det holdt på i et sett. Ikke akkurat inspirerende, men det får ikke ødelegge gleden ved at jeg igjen skal trene afrodance etterpå! joy! utrolig morsom og ikke minst SLITSOM trening! Starter ikke før kl 7 så har enda noen timer å slå ihjel inntil da..
Ellers har jeg vært hos kiropraktoren min igjen i dag, alltid litt som kan knekkes på plass hehe, men starter faktisk å bli normal igjen nå:P Så kjøpte jeg meg et Nr av Det Nye, som jeg igjen blir mer og mer hekta på ( skummle greier) og så vil jeg også bare påpeke at det IKKE har vært inntak av noe som helst muffins liknende i dag, så jeg er back on track hehe;)
 • Dato: 24.aug.2010   Kl: 15:10   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

YOGA

Da formen bedret seg betraktelig utover kvelden, mye mulig takketvære akupunkturen, fikk jeg kommet meg på spenst igjen. I dag ble jeg med på noe som jeg aldri har prøvd før! nemlig yoga! Jeg har hatt lyst til å prøve lenge, men aldri fått gjort det, og det var virkelig en positiv opplevelse! Samtidig som det var anstrengende, var det også utrolig deilig og avslappende! tror jeg skal bli med på dette flere ganger fremover, så jeg passer på å ikke bli for stresset oppi all den andre treningen, deilig med en time der jeg ikke skal prestere mål messig, men heller fokusere på mitt indre=) • Dato: 23.aug.2010   Kl: 21:29   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

ikke helt på topp i dag..

I dag merket jeg at formen virkelig ikke var på topp.. føles som jeg har noe som ligger og ulmer under overflaten, dette liker jeg ikke, har ikke tid til å være syk nå! jeg skal jo trene masse! nå har jeg hatt et kjør hele tiden, selv i helgen så har ikke fått trent på 3 dager, så i dag skulle det liksom virkelig kjøres på igjen.. men sånn som formen er nå orker jeg ikke. Men tror uansett at jeg kommer til og gå meg den runden på 8 km, som jeg normalt løper.. nå merker jeg at jeg får dårlig samvittighet når jeg ikke trener..
 • Dato: 23.aug.2010   Kl: 17:45   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

VATLE, brownies og mer trening

Ja så var dagen i dag over, castingen for VATLE gikk helt fint, og var veldig koselig å se kjersti igjen, siden sist vi jobbet sammen. Ellers var det flere spennende nyheter fra byrået sin side, som jeg da kanskje vil skrive mer omsiden når jeg vet mer. Eller må jeg innrømme at jeg ble ganske skuffet da jeg tok målene.. men altså, realistisk sett så har jeg kommet lenger på denne uken enn hva et normalt menneske egentlig pleier å gjøre, så jeg burde jo egentlig være kjempe fornøyd, og er jo egentlig det, ser jo stor forskjeld, men likevell vil jeg at ting skal skje NÅ, og jeg vil ikke utsette reisen til milano for lenge, men men, skal ta nye mål neste uke så er bare å ligge i hardtrening. jeg skal klare dette, jeg skal.
Så nå har jeg sittet her, surmulet litt og spist litt for mange brownie muffins, men pytt, back in shape tomorrow
 • Dato: 22.aug.2010   Kl: 22:01   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Tiden renner vekk...

jaja jeg vet at siste beskjeden var IKKE GÅ PÅ VEKTA, fordi den er ikke relevant i forhold til at musklene øker og fettet forsvinner når man trener.. å jeg vet jo det! og mener jo å se ganske godt på meg selv at jeg har gått ned, men såhoppet jeg nå på vekta da.. og tenkte at kanskje, joda, kunne vell håpe på et par kilo kanskje, føler at jeg har gjort mest kondisjon i forhold til styrke og at jeg ikke har fått så mye muskler på denne korte tiden? men hva vet vell jeg, jeg er virkelig ikke go på dette her, med tanke på at min mat i dag har vært litt knekkebrød, skyr youghurt, drikke og et par konfekter som jeg fikk av min veninne i bursdags gave( mitte små, da jeg ikke klarte å vente til kose lørdag i morgen) så kan jo ikke det veie så mye heller! æsj, jeg vet det er teit.. jeg skal jo ta de ordentlige målene mine på søndag, da ser jeg jo virkelig hva jeg har gått ned, forhåpentligvis.. det værste måtte ha vært om målene mine nå var større, f.eks pga muskler.. da hadde det jo ikke akkurat gått i riktig rettning.. sukk, tankene går virkelig opp og ned om dagen, å jeg kjenner virkelig presset... nå har jeg ikke lyst til å ha kosehelgen/koselørdagen min i morgen heller fordi jeg er redd det skal påvirke hvor mye jeg klarer å oppmå iløpet av den siste kommende uken... jeg vet det kan virke sykt og tenke sånn som jeg gjør nå, å spise sånn som jeg gjør nå.. ikke minst trene sånn som jeg gjør nå.. med tanke på at det faktisk ikke er så lenge siden jeg ble "friskmeldt" etter kyssesyken.. men tro meg, jeg vet å skille mellom vanlige menneske meg, og modell meg! Som vanlige meg er jeg faktisk mye mer fornøyd enn jeg har vært på lenge! har magen jeg alltid har ønsket meg( så godt som) rompa starter ENDELIG og trenes opp, sakte men sikkert, men modell meg derimot sliter enda, er jeg tynn nok? er jeg tonet nok? spiser jeg riktig nå? aldri før har jeg lest så mange næringsinnhold som jeg gjør nå. på alt leser jeg det. karbohydrater? salt? fett? sukker? å selvom det faktisk er ganske så mye man kan spise når man går på lavkarbo diett, så får jeg meg ikke til å spise ting som bacon f.eks likevell, tenker at nei der er det mye fett. samtidig skulle jeg virkelig ønske at jeg bare kunne slengt det største stykke bacon i panna og bare gomle i meg. bacon, bønner, pizza, taco, club sandwitch, pitabrød, nanbrød, KNEIPBRØD! kaker, sjokolade og alskens kos! det er det jeg vil ha, men ikke det jeg egentlig ønsker.. ja akkurat nå er jeg i et lite emosjonelt hjørne, så ting ser litt mørkt ut, men samtidig så er jeg utrolig stolt av meg selv som har holdt på på den måten jeg har gjort, aldri før har jeg vært så sunn, så flink, så aktiv og så fylt med pågangsmot! jeg har virkelig lengtet etter denne  følelsen, men jeg er fortsatt redd at tiden renner fra meg.. Nå fylte jeg nettopp 20, og ja, enn hvor teit det høres ut og virker, så føler jeg meg gammel. Barndommen er over, tenårene er over, så nå siter jeg her. og siden det året som har vært, ble borte i masse sykdom, føler jeg at jeg har mistet masse verdifull tid! og dermed på ha en skikkelig kickstrt nå, altså komme meg til milano, paris, you name it, and kick som ass! i tillegg er presset på at jeg virkelig må gjøre det bra her, ja jeg har en stakkars mann sittende i andre enden av europa, som så gjerne skulle bo sammen med meg, men jeg ber ham vente på meg mer og mer og mer, fordi jeg må prøve dette osv osv, og han gjør det, selv om det gjør vondt.. så på den måten føler jeg meg litt egoistisk og slem... så her sitter jeg da, med alle mine tanker og tidspress, kunne ikke den dumme badevekta vært LITT grei da! men neeeidaa! 

tror aldri jeg har skrevet så langt her noen gang, men men, humøret snur sikkert fort igjen, kjenner jeg meg rett, mare deilig og ha et sted og få ut tankene... Er nok bare sliten, det vil bli bra igjen i morgen=)
 • Dato: 20.aug.2010   Kl: 23:45   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

En hemmelig beundrer!!

Tihi, jeg kan ikke annet enn og smile stort av dagen i dag, som jeg egentlig trodde at skulle bli en fryktelig lang og dårlig dag, men der tok jeg sannelig feil! Så godt som hele dagen på jobb har jeg holdt på å male en fantasifull ballvegg for barna, og da flokker jo barna seg omkring, som en skokk av nyskjerrige sauer, å ja de pratet også like mye:P Var det ikke det ene så var det det andre, og den ene mer spesielle usammenhengende historien etter den andre, men var ganske så koselig og høre på, og jeg tror dagens mest stilte spørsmål er: kan jeg ikke bare få male liiiiiiiit????? 
Da dgen var over og jeg gikk tilbake til verkstedet for å slukke og stenge, så jeg plutselig en liten lapp som lå på bordet, med navnet mitt MARTINE skrevet i store bokstaver. Da jeg åpnet kunne jeg ikke annet enn å smile bredt. der sto det skrevet: TIL MARTINE ( og ved siden av det var det tegnet et stort hjerte) JEG SER PÅ DEG FRA VINDUET OG SYNS DU ER SÅ SNILL OG FLINK HILSEN EN HEMMELIG BEUNDRER!
Da jeg aldri har fått et hemmelig beundrer brev før, tror jeg virkelig at jeg skal ramme inn dette og henge det på veggen;)Her er et lite bilde av Aleksander, som rett ut sa at egentlig kunne jeg bare gå å gjøre noe annet, så kunne han gjøre ferdig malejobben;)
 • Dato: 20.aug.2010   Kl: 22:15   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Første aerobic time!

Å herre min hatt, som min mormor liker å si! jeg trodde virkelig ikke aerobic skulle være SÅ utmattende, ikke for kroppen så mye, men for hjernen! Enten hadde den dama ADHD eller så gikk hun på speed, noe var det iallefall, for de føttene var aldri mer en kvart secund i bakken før de spratt veggemellom igjen!:O jeg hadde min fulle hyre med å holde styr på mine egene ben, noe som jeg lover dere, kan være ganske så vanskelig til tider.
Det gikk helt rundt i hodet mitt tilslutt, men men jeg hang på til siste slutt. grasiøst? tja, ikke akkurat som en antilope på savannen, men men, finnes sikkert værre:P

 • Dato: 19.aug.2010   Kl: 20:11   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Hjemme etter trening!

Da var jeg tilbake etter nok et par timer med trening! I dag ble det en spinning time og så en styrke økt med grete igjen! må si selv om stølheten smerter meg ganske så mye, så føler jeg meg ikke like mye utmattet nå som jeg gjorde etter aller første styrke økt. joda, vi gjorde ikke like mye i dag som vi har gjort før, men jeg liker likevell å tro at jeg forbedrer meg=) kan jo håpe;) Så da er det pånn igjen i morgen, men har en svak aning om at stølheten IKKE har tenkt og gå vekk med det første da jeg bare kjører på, tihi, men sånn går det når man har dårlig tid;)Så her sitter jeg da, sliten og fornøyd etter en go trening! 
 • Dato: 18.aug.2010   Kl: 20:03   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Low Carb Protein Shake!

I går fikk jeg endelig dratt rompa mi tilbake til sverige, og fikk tak i et brett med low carb protein shakes! oh happy day!
Var på Norby senteret, på proteinfabrikken over godtebiten.
Selvfølgelig måtte jeg da ha med melkesjokolade smak ( finnes i jordbær, vanilje og et par til) og jeg kan virkelig anbefale den på det sterkeste, den smaker fantastisk! 
Normalt så tas en etter trening, men det geniale er at hvis du får et super godte kick, så kan du faktisk ta deg en sånn, og dermed blir du tilfredstilt likevell, for den smaker virkelig som sjokolade melk^^

Et brett inneholder 24 x 250ml og koster 499 i svenske kroner=)


Dette er da cappuccino, da jeg ikke fant bilde av melkesjokolade smaken, men ser generelt helt like ut=)


 • Dato: 18.aug.2010   Kl: 14:21   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Hjelp! Spinningtime!

ja da var jeg hjemme igjen, pga en go blanding av kliss vått ute miljø, store svarte kommende regnskyer og at jeg nesten ikke klarer og bevege meg, endte meg at jeg ble fryktelig tidlig ferdig på jobb i dag.
Jeg tror aldri det har føltes så godt å bare ligge rett ut, og ikke røre seg overhode.
Jeg har fortsatt ikke hatt noen fridag siden jeg startet på treningssenteret, har bare kjørt på konstant, i tillegg til å ikke ha vært noe særlig trent før dette heller, så merkes det inmari godt på kroppen.. tror faktisk dagen i dag er den værste sålangt.. og jeg som skal være med på spinningtime i kveld! HJELP! tror jeg virkelig må se ann, men føler at jeg ikke får gjort nok hvis jeg ikke drar, siden jeg må jobbe 12 tmers dag på fredag, og ikke får trent! neinei, får bare se hvordan jeg føler meg etterpå...


DETTE er noe jeg kunne trengt akkurat nå!
 • Dato: 18.aug.2010   Kl: 10:06   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

African Dance!!

I dag fant jeg ut at for å holde trenings motivasjonen min på topp, slik den er nå, er det lurt og variere og prøve noe nytt, og siden jeg elsker dance, og afrikanske rythmer, hva var vell da bedre enn african dance training?!? det var utrolig morro! at jeg ikke har blitt med på det før! Ja, jeg skal ærlig innrømme at jeg ble utrolig sliten, men det er meningen! med å være tomat rød i ansiktet, som jeg så ofte blir, vet jeg at jeg har gjort en go økt, og kan dra hjem med god samvittighet. 
I tillegg sitter jeg jo med den ekstra følelsen i meg, at denne gangen skal jeg ikke skuffe i milano! ikke skal jeg bli syk, og jeg skal være i knall shape! å jeg tror faktisk jeg begynner å bli på god vei=)

Så i dag ble det 1,5 timer på spents, hvor jeg brukte den første halvtimen på mølla, i oppoverbakke, og resten på den fantastiske dansingen. oh yeah. absolutt å anbefale!


 • Dato: 17.aug.2010   Kl: 21:25   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Dagens innbytte! oh happy day!

Da det hadde seg slik at jeg fikk to av denne boken til bursdagen mindro jeg i dag til moss for å bytte inn den ene, og dermed fikk jeg disse to fantastiske herlighetene med meg hjem!

oh happy day!
 • Dato: 16.aug.2010   Kl: 19:49   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Au, oh, eeeeaa! Ai, AAUUUU!

Vell dagen i dag har ikke akkurat gått smertefritt for seg. Man kan si det sånn at min største frykt akkurat nå er å nyse, da alle mine muskler i HELE kroppen min, føles ut som har blitt kjørt over om og om igjen av en trailer. JA jeg har startet på treningssenter med personlig trener. Hadde første dag på lørdag, og gikk på med friskt mot, og merket at det motet sank da søndagen kom, og var helt borte i dag.. Men det stoppet ikke meg fra og løpe/gå 8 km på søndag, og reise tilbake til spenst i dag, for mer trening, 1 time på mølle og nesten like mye i kinetisk( tror det var sånn det var skrevet)
I dag var det ikke grete som hjalp meg, men en annen kar som var like grei=) kanskje litt "snillere" enn hva grete var, men akkurat i dag var det hlt greit, med tanke på at det føles som musklene mine revner!

Så nå sitter jeg her, og mine ellers så lette tastatur fingre, føles som tonn. I dag skal jeg tidlig til sengs...bare for å legge ved det mest uflaterende bilde som finnes, og poengtere at, ja, jeg trener hardt! så tror jeg mitt ansikt beviser alt. og slik så jeg ut da etter at jeg hadde tøyd ut og fått tilbake vilepulsen osv, jadda! kjør hardt, kjør stil!
 • Dato: 16.aug.2010   Kl: 19:35   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Happy Birthday to me!

Ja var det offisielt! Da er jeg ferdig med tenårene... og skal ikke påstå jeg er så fryktelig fornøyd med akkurat den delen... jeg gledet meg ikke akkurat tl å bli 20, men men, er ikke så veldig mye man kan gjøre noe med har jeg funnet ut...

Så da tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om feiringen!
Feiringen startet vell egentlig allerede i går, da jeg og mine to beste venner Kristina og Ylva, skulle feire frem til klokken tolv, så vi fikk det på slaget. Vi startet kvelden med og lage å spise taco, og derretter se den siste American Pie filmen: the love book. Videre ble det mer sjokolade og et par runder med kokkelimonke, som endte i hysteriske latter anfall, og til slutt en film til, ved navnet Fired Up. En film jeg først trodde kom til å være ganske så dum, men viste seg å være utrolig artig.

Til slutt endte vi opp på verandaen, intullett i masse pledd, mens vi stirret rett inn i det uendelige universet, og så 14 stjerneskuff og x antall sattelitter.

Så kom selve dagen i dag, og vi endte opp med å dra på Peppes i Moss, noe som ikke gjorde meg noenting, for de har helt fantastisk mat. Og da jeg endelig fikk åpnet presangene mine, fant jeg ut at jeg hadde fått det jeg ønsket meg aller mest av familien, nemlig en stor spleise gave, et lite HD videokamera! JOY! Så nå blir det masse masse filming hvor enn jeg drar i verden!
Så dagens "fangst" ble da video kamera med bag, litt penger, og en presang som ble glemt, men som jeg fikk nesten akkurat nå, nemlig lys platene fra åhlens som jeg ønsket meg, den fantastiske boken med sjokolade oppskrifter, en elektrisk hårbørste fra braaun som fjerner statisk hår og skåner ved børsting, i tillegg til en boks med hjemmelaget konfekt fra ylva^^


Marsipan konfekt fra ylvaBallonger fra Kristina


Børste fra Ylva


Bok fra Kristina
Lys fat fra mamma og pappa


Og video kamera fra hele familien!!! • Dato: 15.aug.2010   Kl: 23:03   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

BAKING AGAIN!

wow, trodde ikke jeg skulle skrive dette med det første, men akkurat nå står en sjokoladekake og steker i ovnen, mens deilig glassur venter. I morgen skal vi nemlig ha en slags bursdag/avsluttnings fest på jobben min, siden jeg har bursdag på søndag ( wuaa :S) og to av 3, altså alle unntatt meg har siste arbeids dag i morgen.. så blir nok ganske så ensomt på jobben de neste ukene men men, sånn er livet. Derfor skal det bli skikkelig komune fest på lokale med hele 3 driftsassistenter, en vaktmester og kanskje to vaskedamer!;) aiai tar nesten av det her. men blir kjempe koselig. gleder meg virkelig til å gjøre ferdig kaken^^

kan legge ut bilder av hele kaken når den er ferdig, for akkurat nå så er jeg litt engstelig på at mamma har gitt meg oppskriften på feil kake:S altså denne ser go og smaker sikkert kjempe godt men ikke den jeg ville ha.. hmmm vi får ta det som det kommer.


 • Dato: 12.aug.2010   Kl: 22:16   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

YES!!

Da har jeg vært ute på løpetur igjen. runden er ca 7km lang og tar ca 1.15 min. Og i dag, ENDELIG, jeg trodde virkelig ikke min egen kropp, klarte jeg og løpe i strekk nesten 2/3!!! OMG! endelig starter kroppen og funke som den skulle! Og eneste grunnen til at jeg gikk istedet for og løpe på de stedene jeg gjorde, var ikke pga at jeg var anpusten, NEIDA! rett og slett bare melkesyre! pusten var virkelig min beste venn i dag^^ JIIHAAA!
 • Dato: 10.aug.2010   Kl: 22:19   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Ønskeliste!

Nå har det seg slik at jeg forlater tenårene om bare 5 dager, så jeg har satt sammen en ønskeliste over ting jeg ønsker meg^^ Noe er kanskje litt dyrt, men annet ikke fullt så dyrt=)disse utrolig kule lys underlag/platene fra Åhlens! med noen røffe lys til kanskje? LOVE!En mer perfekt kake bok finner du ikke til meg! tok en snik titt inni, noe jeg ikke tror var så lurt med tanke på at jeg bare skal spise sundt=S merker jeg har veeldig lyst på:P Fås på Åhlens og Libris!


Geneva Small, jeg testet denne ut i butikken, og det er VIRKELIG god lyd, til å være en såppas liten spiller! Er helt grei størrelse, da prisen på medium blir ALTFOR dyr!
Gavekort på nelly.com er alltid et sjakktrekk=)


Jeg fant også ut at jeg skulle ønske meg et par ordentlig sett med headphones, da det skjelden er lett og få god lyd på musikk eller film når man sitter på fly, tog osv osv. derfor hadde det vært deilig og hadd noe som stengte lyden ute og lot musikken være inne^^


En av de litt dyrere tingene som jeg ønsker meg er et video kamera, et lite video kamera som er praktisk og mulig å ta med seg overalt! Nå som jeg skal ut og reise masse, hadde det vært morro og kunne dokumentere reisene mine, og istedet for vanlig post, hva med video mail??:P


Og ikke minst PENGER! det er noe som kan komme godt med, penger til mat og alt nødvendig og kanskje litt til når man er ute og reiser!=)

I tillegg er det et par ekstra ting jeg kunne tenke meg som f.eks en naturbørste, hadde vært deilig og IKKE få statisk hår når man børstet håret.
Gavekort på kicks, da jeg prøver og få tak i mer mineralsminke, så huden min kan ha det best mulig=)

Det er iallefall det jeg kommer på til nå;)
 • Dato: 10.aug.2010   Kl: 20:43   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Frustrasjon!!

Nå sitter jeg og venter på at Jeanette, en venn av meg skal komme til meg, og trene sammen med meg. Å mens jeg nå sitter her og venter, tar jeg igjen en god titt på kroppen min, jeg føler jo virkelig presset. er bare 3 uker igjen til godkjenning, så det er ikke bare bare.. å i går var jeg så superfornøyd og så at all treningen har hjolpet, mens nå syns jeg huden er løsere enn noen gang før! blah! jeg blir gal! Det er så irriterende at det bare er rompa og huden på magen som er "problemet"  resten er mer enn ok, og tynn er jeg også, men neida! uff får nesten litt panikk akkurat nå, men jeg er sikker på at etter jeg har løpt, og tatt spinning, OG tatt ems maskinen min, så føler jeg meg sikkert mye medre.. er jo lov å håpe...
 • Dato: 09.aug.2010   Kl: 18:29   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Megan Fox - Verdens vakreste menneske?

Jeg tar meg til stadighet i å tenke: den jenta må virkelig være verdens vakreste menneske, om ikke skapning, om det var noen jeg skulle ønske jeg så ut som så er det virkelig henne. Jeg er sikkert ikke den eneste heller, og hva hennes skuespiller talent angår syns jeg hun faktisk kommer seg ganske bra, jeg elsker iallefall den nye musikkvideoen til Rihanna, får nesten gåsehud!

Flere enn meg som er fan? • Dato: 09.aug.2010   Kl: 17:11   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Vært på frokost OG Lunsj!

I dag har vært en flotters dag. Da foreldrene mine i går var på låvefest i Svinndal, ble jeg sjåfør, og endte opp med og dra for å hente dem kl 2 men vi fikk ikke dratt derifra før nærmere 3.00-3.30 haha. Men det var råkoselig. Vi kjenner jo alle som var der, og The Host of the night, Herr Nilsen inviterte til frokost i dag kl 11. Så i dag var det opp og hopp etter en ikke fullt så lang natt, og opp til Herr og Fru Nilsen for litt go frokost. Da klokken var slagen 13.00 måtte jeg dra videre, for da skulle jeg nemlig på lunsj! Min kjære veninne Bex( Rebecca) som jobber som modell i samme byrå som meg, bor nemlig i spydeberg, sammen med sine to små barn og mann. Så da ble det en herlig lunsj og masse prat og tull^^
Det ble virkelig en flott dag, og var vell ikke hjemme igjen før klokken var ca 18.00.
Så nå sitter jeg her og skriver litt før jeg skal tilbake på spinningsykkelen, og tråkke alt som tråkkes kan, og så videre til min kjære ems maskin! woho! Hey ho, lets go!
 • Dato: 08.aug.2010   Kl: 20:35   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Monster veps!

wuuaaa! i går kveld når jeg skulle legge meg, og gikk for å lukke vinduet mitt, stopper jeg stiv av skrekk, der jeg ser værdens største, ekle, monster veps! jeg er sikker på at den var hybrid! Blanding av morder edderkopp og veps. Fy søren! Så ble jeg jo stående der da, og prøve og slå den ut med en lang skjorte, for ikke pokker om jeg skulle røre den tingen! 
OH NO! Greide til slutt og slå den vekk, takk og lov, hvis ikke hadde det ikke blitt mye søvn på meg den natta...

jeg er helt sikker på at den var like stor som dette!


 • Dato: 07.aug.2010   Kl: 12:15   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Sjokolade is!!

Å fy søren! is har aldri smakt så godt som nå! etter lange tider med hardt slit og rutiner, har jeg endelig tilatt meg en skål med sjokolase is! å det var så utrolig godt^^ jeg har en liten følelse av at nettopp fordi jeg ikke spiser det ofte lenger, og akkurat fordi jeg har vært så flink som jeg har, at det smaker bedre enn noen gang:P i think i will keep this up;) • Dato: 06.aug.2010   Kl: 23:05   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

12 timers arbeidsdag!

I dag gruet jeg meg virkelig for å dra på jobb. Sist jeg jobbet en 12 timers dagen, var jeg så sliten at jeg trodde jeg skulle sovne på jobb, men i dag gikk det faktisk ganske så bra=) I dag var det mere folk enn vanlig på ginatricot, så det var jo ganske koselig, det hjelper så mye når det er mer folk^^
Ellers har jeg i dag holdt på i 2 uker med ekstremt sunt kosthold, så i kveld og i morgen blir kosetid.. det syns jeg virkelig jeg fortjener nå, så jeg har faktisk spist brød i dag, MED hjemmelaget jordbærsyltetøy;)
 • Dato: 06.aug.2010   Kl: 21:38   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

bare litt til, bare litt!!

Vell nå kan man gått si at spinningsykkelen spinner som aldri før, jeg tror det har vært en go økt når man ser ut som man har dusjet, uten og ha skrudd på vannet..
Jeg må virkelig bare gjøre hjernen min blank og peise på.. jeg skal klare dette... men en ting skal sies, jeg tror aldri jeg har hatt så " stå på vilje" noen gang... og jeg følger opp de målene jeg setter meg.. det er virkelig lenge siden jeg har følt.. deilig.. så da får vi bare håpe at jeg klarer og nå målene innen 3 uker.... nervepirrende!!! kryss fingrene for meg!
 • Dato: 05.aug.2010   Kl: 20:43   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Detox OFF

Vell, kan si det slik at det ikke gikk lenge før vi avsluttet hele detox opplegget vårt. Når man jobber daglig med fysisk arbeid, slik som vi gjør, så trenger vi proteiner og karbohydrater. så å kunn spise frukt å grønnsaker, ga virkelig ingen metthets følelse, og følte oss lettere slappe når vi jobbet, så var ikke noe sjakk trekk. Så nå er det tilbake til den fortsatt ubersunne kostholdet jeg driver med, men får i meg kylling, fisk, knekebrød og div.=) Føles godt.

Ellers må jeg si at EMS maskinen virkelig gjør underverker. Jeg har gått ned mange cm over rumpa/hoften allerede og er nesten på det målet jeg skal, når jeg reiser til milano. yeay! men kan ikke bare ha riktig mål, må være tonet også så er bare og fortsette treningen! Men jeg skal klare det, YES I CAN!
 • Dato: 04.aug.2010   Kl: 18:22   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Kjempe god og sunn dessert!

Jeg er en av mange som er utrolig glad i kaker, sjokolade, kakao osv osv, alt med sukker egentlig, så for meg og leve et sukker/fettfri hverdag kan være en utfordring. Men det er nettopp sånn jeg ser på det, en utfordring, å den skal jeg klare.
Så nå har jeg stått i flere dager og prøvd ut diverse ting, som hav vist seg å smake kjempe godt og utrolig sunt! Hva er vell bedre enn det? Og sist men ikke minst, det er super enkelt og raskt å lage!

( å ja, jeg har funnet på navnet til desserten selv =) må jo gjøre litt ut av det;) • Dato: 01.aug.2010   Kl: 19:02   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Dagens Smoothie!

Jeg tenkte jeg skulle starte med et fast innlegg, nemlig Dagens Smoothie!
Siden dette er noe jeg kommer til å lage masse av fremover, kan jeg jo alltids dele det met dere, og dele mine opskrifter og meninger om smoothiene jeg lager=)
Å det beste av alt, alle smoothiene jeg lager er 100% sunne, null sukker, fett ja you name it!

Så her kommer dagens! • Dato: 01.aug.2010   Kl: 16:54   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits