Nytt bilde fra photoshoot!

VAr så heldig og få enda et nytt bilde fra fotoshooten jeg hadde med rolf ørjan høgset, og makeup artist liv jansen.

Vildet ble brukt til et workshop prosjekt som Holdes på Spekterfoto med ørjan, og etter som jeg har skjønt, er disse workshoppene ganske så bra=) Kanskje en ide og bli med neste gang?

Iallefall her er bildet=)
 • Dato: 20.sep.2010   Kl: 18:25   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

All about the show!

Da var det på tide å få det ut! Å siden jeg ligger hjemme og er passe syk i min egen seng, kunne jo ikke tidspunktet passet bedre!

På torsdag var the rise and shine klokken 05.45 om morgenen ( oh hvilken glamorøst modell liv:P) toget gikk 07.50 så da hadde jeg akkurat passe tid til og ordne meg selv og alt det jeg måtte pakke å gjøre klart. Hadde til og med laget varm toddy som jeg skulle ha med på toget, men dn var jeg jo så flink at jeg glemte:P

Klokken 09.00 var jeg på Cosmobeauty i AkersgatenHer skulle vi bli ganske så lenge, for det var ikke mindre enn 12 timer til selve showet sartet, så da hadde vi jo litt å gå på:P

Håret ble ordnet først, men etter senere ombestemmelser ble dette gjort om. Men her er et bilde av første forsøket.Det jeg har på hodet skal forestille hundeører=)

Etterhvert så kom det masser av folk, noen var modeller fra samme byrå slik som bex, trine og ingeborg, og så var det mange nye fjes også som ikke hadde gått før.Tri, som faktisk er fra moss han også!Bex, doing the spooked face:P en intern spøk fra en tidligere, alternativ shoot.

Da vi var ferdig her, kom det en taxi og kjørte oss alle til passasjen/strøget der hvor showet skulle holdes. Sjur og Stian, desgnerene for leash var så snille og bestilte pizza til alle så det var jo super kos^^

Tiden gikk og showet til leash nærmet seg, og alle hoppet i klærne de skulle ha.

HenrikAtleTriVegard

Og ikke minst meg=)HAr desverre ikke bilder av alle som var med.

Og litt av resultatet på catwalken ble dette:Så var det vatle sin tur, og siden jeg var den eneste som skulle gjøre begge showene, ble det ganske stressende.

Jeg hadde egentlig ikke annet valg enn å stå stille, lukke øynene og kjenne at 50 mennesker kastet seg over meg hvor en drar av meg boksene, en annen tar sko, den tredje tar av sminke mens den fjerde putter på osv osv. Og da jeg i tillegg skulle ha en stor sort vifte, som var laget av pleksiglass på hodet, fikk de virkelig noe å bryne seg på. JEg skal ikke si t det ikke gjorde vondt, for det gjorde det virkelig, men men, det er sånn man må regne med og tåle hvis man skal holde på i bransjen regner jeg med. Da alt var ferdig hadde jeg strips og ståltråd i håret mitt for og holde alt påplass hehe.

her er noen av jentene og meg klare for VATLEBex

TrineCharlotte ThorstvedtMariann ThommasenEn modell jeg ikke husker navnet på desverreog meg=)

Og resultatet på catwalken ble dette:Å da showet var ferdog var det duket for after party med kos og musikk, en herlig aften!Avslutter da denne bilde serien med et nydelig polaroid foto av Andreas Felipe. Bildet er av Meg og Bex på afterpartyet!

 • Dato: 20.sep.2010   Kl: 12:40   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 7

Bilder fra Leash

her kommer flere bilder fra torsdagens fashion show. her er det meg iført leash!

flere bilder fra backstage og afterparty kommer!

 • Dato: 18.sep.2010   Kl: 20:16   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

VATLE/Leash Fashion show!

I går kveld var det duket for et heidundrenes moteshow i Oslo, nærmere bestemt strøget/passasjen! Det ble visning for både VATLE og Leash og jeg var så heldig å fikk gå for begge to, sammen med kjente fjes som Mariann Thommasen og Charlotte Thorstvedt.

Kolleksjonene var helt fantatiske, noe som var forventet, og jeg var ordentlig stolt for å få representere dem.

Her er meg på catwalken iført VATLE

Flere bilder kommer senere, både fra catwalk, forberedelser og afterparty.

 • Dato: 17.sep.2010   Kl: 23:42   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Byråmøte i Oslo og lunsj med bex!

I dag var det duket for obligatorisk møte for alle modellene i byrået mitt, så da var det bare å fylle tanken og dra. På veien hentet jeg Bex og sammen kjørte vi inn, to the big OC, og jeg kan med hånden på hjertet si at dagens oslo kjøring var lett som en plett=) Søndag og sol, og ikke minst godt selskap.
Nye mål ble tatt, og jeg kan gledelig si at det går den riktige veien! snart har jeg riktige mål! wuiiii!
Da mål, casting bilder, og bikini catwalkvideo var ferdig, trasket jeg og bex ned på akerbrygge, på kaffebrenneriet, for og ta en sen lunsj. ah det var deilig! Smakte godt med et tunfisk smørbrød og en kopp varmsjokolade med krem^^

mmmmmmmm!
 • Dato: 12.sep.2010   Kl: 23:13   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Fitting og kjøring i trikkefelt er gøy!

Da jeg var så sent hjemme i går fikk jeg ikke skrevet noe særlig om hva som skjedde den dagen.
I går var det nemlig påtide med fitting for Leash, for fashion showet neste torsdag, så da var det bare og kjøre til oslo, IGJEN:P
Men siden den ene GPS'n er verre enn den neste, måtte jeg bare klare meg uten, og det gikk vell sånn helt greit hehe. Endte med å måtte parkere mye lenger unna enn ønsket å vralte igjennom oslos gater, for tilslutt å endelig finne frem.
På systuen til VATLE og leash, var alt i full gang. Og det sydde så maskinene nesten luktet svidd:P
Alt jeg kan si om de folka, er at de e bare helt super gode^^ makan til koselige mennesker skal du se langt etter! Selve fittingen gikk ganske så radig, så jeg var ute på under 30 min, og det var da, på vei ut, eller da jeg prøvde og komme meg ut av oslo, at jeg klarte å gjøre en skikkelig blooper, å jeg bare hører den gamle kjørelæreren min i hodet: martiiiiineeee???????
Det har seg nemlig sånn at( jeg er da ikke så go på stedsnavn så dere får bare holde ut) da jeg kom til en plass ikke langt unna oslo city, var det nemlig litt for mange veibaner, til at stakkars bonde meg klarte og kjøre riktig, så hvor endte jeg opp? joda på trikkeskinna! Det var ikke før jeg la merke til at alle bilene som skulle i samme rettning som meg, faktisk kjørte ved siden av meg, og da jeg så den store tegningen, og bokstavene som stavet TRIKK, at jeg forsto at: pokker.... joooda jeg hadde klart og legge meg ene og alene i trikke feltet!. og heldig som jeg var, ble det rødt lys, så jeg måtte stå der da, som idiot, mens alle menneskene glodde på meg! flott... kanskje på tide og investere i en SKIKKELIG gps tenker jeg.. for den almenne sikkerhets skyld...
 • Dato: 10.sep.2010   Kl: 16:35   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Inception

Jeg tror ikke engang WOW holder nå..

Jeg har nettopp sett Inception på kino, etter å ha klart å vente så lenge var det virkelig påtide! Å jeg sitter fortsatt med gåsehud.. dette tror jeg er den beste filmen jeg noengang har sett, konseptet, animasjonen, filmen i sin helhet ja absolutt alt. Jeg kunne kjenne min egen puls pulsere hardt igjennom 90% av filmen, og jeg sitter igjen med, en så stor følelse at jeg kan ike beskrive den engang!

For dere som ikke har sett den enda! Løp å se!!! • Dato: 10.sep.2010   Kl: 00:26   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Gode venner, Hvetemel og Fitting!

Ahh, da har jeg nettopp kommet hjemm, etter herlig ettermiddag og kjeld sammen Bex og hennes 2 små barn, og hennes samboer^^
Det er alltid så utrolig koselig å være der hos dem, med propelle små barn, og mye latter og kos fra oss^^ slår aldri feil.
Og da småtassene hadde lagt seg, ble det hjemmelaget pizza på oss "voksne":P
Wow hjemmelaget pizza har jeg ikke spist, så lenge jeg husker.. er jo egentlig no policy for hvetemel fortiden ( noe jeg skal love deg at magen min minner meg godt på)

Så nå er jeg snart klar for kvelden igjen. I morgen er det straka veien inn til oslo igjen for fitting til VATLE og LEASH sitt fashion show til neste uke! blir spennende! har enda ikke set noe av de nye kolleksjonene, så det blir skikkelig spennende!=)

Så får dere ha en eller spennende natt, så prekast me i morgo!=Dtihi, og her er et normalt bilde av meg for engangs skyld:P
 • Dato: 08.sep.2010   Kl: 23:12   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

JAA! flere flotte resultater fra shooten!

Akk, jeg kan ikke annet si enn at jeg er blown away IGJEN!
Her er flere resultater fra fotoshooten med Rolf Ørjan Høgset i Drammen!

Foto og Makeup er gjort av Rolf • Dato: 08.sep.2010   Kl: 14:31   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Back from shoot!

Ah hvilken morsom dag det har vært i dag^^ Igjen sitter jeg og er fullstendig avslappet, og vet at resultatet vil bli fantastisk!
I dag igjen jobbet jeg med Rolf Ørjan Høgset fra SpekterFOTO i drammen, og i dag var det faktisk han som la makeupen også=)
I tillegg til den normale shooten vi skulle ha i dag, gjorde vi en til, for Floyd! Dette var jeg ikke klar over før jeg kom, så det var jo utrolig morsomt! Da er det bare og vente i spenning på bedømmelsene av bildene^^

Her er et par bilder av dagens makeup. Først var makeup for floyd( blir seendes litt anderledes ut med lys)

Ja da er det bare og vente spent på resultatene^^
 • Dato: 07.sep.2010   Kl: 18:25   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Nytt Design!

Jeg klarte jo selvfølgelig ikke dy meg^^ nå som jeg hadde fått de nye bildene bare måtte jeg lage ny header^^ oh happy day!

like??
 • Dato: 06.sep.2010   Kl: 18:18   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Ånei, ikke mandag!

Jeg er av den gruppen mennesker som skulle ønske at det gjentatte ganger igjennom året, fantes uker som besto av: lørdag,søndag,lørdag,søndag,lørdag,lørdag og søndag. DET hadde vært noe det. Å stå opp på en mandag derimot og føle at du virkelig hadde trengt en lørdag, er virkelig ikke koselig. Og generelt føler jeg at jeg aldri våkner ordentlig på en mandag... men men her er den nå igjen, og forhåpentligvis går den fort over. I morgen så er jeg så heldig at jeg skal på fotoshoot igjen, og siden den ikke er før kl 13.00 så kan jeg sove ut! deilig, skjønnhetssøvn kan jeg ikke få nok av^^

Ettermiddagen og kvelden som var, ble brukt til å hjelpe søsteren min med å stable ved, noe jeg så for meg kom til å ta hele kvelden, men siden halve bygda plutselig sto i døra, tok det under 2 timer! fantastisk når ting går så radig!

Så da kunne vi ta tidlig kvelden og avsluttet dagen med go mat og filmen: Bryllup på prøve. Som jeg personlig syns er en utrolig koselig og artig film=) • Dato: 06.sep.2010   Kl: 16:02   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Ny High Fashion Shoot!

Yes! da viser det seg at det skal bli videre sammarbeid med Rolf Ørjan Høgset fra SpekterFOTO, og dermed skal vi allerede tirsdag gjøre en high fashion shoot i Drammen! Om det blir studio arbeid eller location vet jeg ikke så mye om enda, men ettersom det forrige resultatet ble så fantastisk, er det et fett for meg. Jeg vet resultatet blir bra uansett^^

Så nå som solen skinner har jeg tenkt meg på 8km løperunden min igjen, og etterpå trene styrke ute i sola på terassen. Deilig! Selv ikke den små tette nesa mi skal få ødelegge i dag=)

Og utover ettermiddagen vil det bli skikkelig vedstabling hos min kjære søster veronica, så det blir nok en artig kveld!


 • Dato: 05.sep.2010   Kl: 12:12   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Flere resultater fra fotoshooten!

Enda et nydelig resultat fra fotograf Rolf Ørjan Høgset og makeupartist Liv Jansen!
Jeg har aldri vært mer fornøyd med noen bilder! Keep'em on making, i want more^^ • Dato: 04.sep.2010   Kl: 22:00   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Fotoshoot resultat!

Å herre min hatt! Dette var den første reaksjonen min da jeg så dt første bildet1 Jeg er bare helt i hundre, og så utrolig gla og starstruck over resultatet vi fikk til å går!
Som jeg skrev i forrige innlegg, jobbet jeg i går i Drammen, sammen med Liv Jansen som var makeupartist, og fotografene på SpecterFoto Rolf ørjan Høgset og Roy Arnesen.

Jeg kunne bare ikke vente lenge med å legge ut første resultat! Og det kommer mer senere!

Dette er foto av Rolf Ørjan Høgset • Dato: 04.sep.2010   Kl: 14:40   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 7

Beauty Fotoshoot!

I dag var det strakavegen til drammen, for å gjøre en fotoshoot med Fantastiske Makeupartist Liv Jansen, Fotografene fra SpekterFOTO: Rolf Ørjan Høgset Og Daglileder/Fotograf Roy Arnesen.
Jeg ble nesten litt starstruck i dag. Dette var noe av det mest proffesionelle jeg har vært med på noen gang! Da jeg så bildene etter de to forskjellige shootene, sto jeg bare og måpte! dette var virkelig milno materiale, noe jeg kan ta med meg rundt i portoføljen min! oh yes! og dette var til og med FØR retusjeringen! så nå sitter jeg i stor spenning og venter på det ferdige resultatet. og ettersom jeg har skjønt, så vil det bli videre arbeid med de, og jeg kjører gledelig inn til drammen flereganger med et slikt slutt resultat! Go Liv Jansen og SpecterFOTO!

Her er noen bilder av makeupen fra shoot 2. Makeup fra shoot en får dere vente i spenning på, til de ferdige bildene kommer! Men lover dere, det var HELT rått!Og her et par fra bilen, hvor jeg var veldig glad etter shooten, klarte ikke å få meg til å ta av de fantastiske vippene, som har kommet hele veien fra Los Angeles!Hvis du vil vite mer om Liv Jansen og Specter foto, kan du gå inn på web sidene deres her

www.spekterfoto.no

www.livjansen.com
 • Dato: 03.sep.2010   Kl: 23:57   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits