En litt anderledes kveld

I dag hadde jeg planlagt og gjort istand og bakt for fulle mugger, og gledet meg kjempemye til switchingdress party men flere gode venner.. men den ene etter den andre endte med å ikke kunne komme, så igjen alene med alle muffinsene satt jeg og kristina, den ene som faktisk kom. jaja sånt kan jo skje, men skal inrømme at det var litt stusselig, siden jeg faktisk hadde gledet meg og ordnet såppas.. men men.. vi to hadde det iallefall koselig, og har spist cupcakes så magen våres er helt sprengt nå. i morgen skal jeg endelig komme meg tilbake på spenst, etter å ikke hatt tid til det siden Torsdag. jaja sånn kan det gå.. happy halloween everyone!

Og ikke minst gratulerer med dagen til min søster som ble 25år i dag=)

 • Dato: 31.okt.2010   Kl: 22:55   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Mine halloween cupcakes!

I dag var det klar for skikkelig hjemmeverksted for halloween cupcakes! Å her er resultatene!desverre var det kun marsipanen som ble ordentlig svart av kkonditor fargen, men men ble kult likevell!masse fine sjokolade biter til å ha inni muffinsene!mine fine muffins former!etter stekingmarsipan klar til bruk

ta tha! der var mine halloween cupcakes! Like??

 • Dato: 31.okt.2010   Kl: 18:05   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 21

Lørdag kveld!

Da jeg fant ut at jeg skulle vente til i dag med å lage muffinsene, siden jeg hadde så go tid, ble det til at kristina kom til meg og deretter dro vi videre til cecilie, en venn og arbeidskollega av oss. Der ble de shutter island, eventyrbrus og sjokolade! mmm det var godt det.

Cecilie har to puser, og Rosa den mest super feminine katten som finnes, hadde funnet det perfekte soveplassen! å jah... det så jo litt.. trang ut?:P

Er jo utrolig søta da hehe^^

 • Dato: 31.okt.2010   Kl: 11:37   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Super "Rydde" Woman!

Siden jeg skal ha noen jenter over i morgen, var det virkelig på tide at jeg fikk ryddet rommet! kjære vene, som min mor pleier å si: det så virkelig ikke ut! Men nå derimot er det ganske så fint! Nå skal jeg bare støvsuge igjen å så blir det knall!

En annen ting jeg er ganske fornøyd med er at sko samlingen min har startet å ta seg opp litt ihi, ikke at jeg er av den typen som har 100 par sko, men liker selvfølgelig å ha jeg også=) Å så elsker jeg sko bokser^^i tillegg er det en boks til lenger ned, siden den hylla "endelig" er full hehe. så vet dere det!

Ellers så står nå pappa og lager hans berømte pizza! mmm det blir deilig! Å Kristina, min bestevenn, kommer snart på en visitt, og hvem vet, kanskje det blir en liten skrekkfilm kveld som oppvarming til halloween i morgen?=)

 • Dato: 30.okt.2010   Kl: 17:36   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Kenza Sverige's toppblogger!

Dette med blogging og blogging utenfor Norge har jeg egentlig ikke lest så mye om. Jeg husker faktisk for 2 år tilbake, at en i klassen min pratet mye om en blogg, og en jente som het kenza, men tenkte ikke noe videre over det. Nå har jeg startet å lese mye mer, og plutselig så jeg navnet hennes igjen, å gikk selvfølgelig inn. Jeg må bare si at hun er en ufattelig vakker Jente. Blir virkelig lamslått. Nesten så jeg skal kalle et menneske perfekt, men jeg ser jo bare bloggen hennes=) Uansett, kan jeg ikke unngå å tenke at.. jeg skulle gjerne sett litt mer ut som henne, men men=)Hva syns du om kenza, og leser du hennes blogg?

 • Dato: 29.okt.2010   Kl: 21:45   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Wocking my dinner!

Fant ut at det var smart å ikke BARE spise sjokoladerullekake, da jeg har hviledag fra trening i dag. Men siden det er fredag må man jo lage seg noe godt. hmm godt og sunt? er det mulig? oh yes! Kylling wok! er iallefall min favoritt. Å som tilbehør er det sweet chilli sauce som gjelder! mmmm


 • Dato: 29.okt.2010   Kl: 18:01   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 6

Sjokolade rullekake!

Denne uken har jeg vært ekstremt fysete på kaker ol, så da har jeg fått øvd meg litt mer på mine kakeferdigheter. Jeg sparer enda halloween kreativiteten min til i morgen, så det ble ikke noen merkelige farger eller vesner ut av denne kaken:P

ta-tah! å der var sjokoladerullekaken ferdig=)å Quster holder meg selvfølgelig med selvskap, der han håper på å få en smak^^

 • Dato: 29.okt.2010   Kl: 13:47   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 9

Flinke bisken!

I dag var det inn til jeløy dyreklinik igjen med quster! han er helt i fyr og flamme hvergang han skjønner at vi skal kjøre noe sted. han bare ELSKER å kjøre bil, og han elsker svømmetrener Lene. I dag skulle vi endeli plaske litt rundt i selve bassenget også! så først ble det to runder på mølla å SÅ ble det morro=)
Quster klar til dyst!

lekte " ta høna" mens vi trente:PEn sliten men veldig stolt Quster ferdig med trening=)

 • Dato: 29.okt.2010   Kl: 11:44   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Neeei! vil ikke!

ja, nå var kanskje ikke kroppen min heeeelt der enda.. hadde fri i går, og skulle tilbke på trening i dag. men merket fort at jeg ikke var helt i form enda. så det holdtr med gretes time med kinetic. pjuu! neinei får bare høre på kroppen min å sette eg godt i sofaen å slappe av da:P går greit for meg=) får prøve igjen i morgen=)bevis for at jeg var på spenst i dag;)  ahh gud hvor godt det var å sitte på rompa nå^^

 • Dato: 28.okt.2010   Kl: 20:04   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Dagens innkjøp!

I dag dro jeg med meg mamma, å dro til ski storsenter! Grunnen til at jeg ville akkurat dit, er at de har en helt fantastisk butikk for kjøkken og baking, som heter Traktøren, Og siden jeg skal lage halloween cupkakes måtte jeg bare dit=) Men ble en rundtur innom andre butikker også!=)

35,-det er jo en selvfølge og alltid stikke innom kremmer uset, uansett hvilket senter man er på, så jeg kjøpte meg denne fantastisk duftende te'en og mamma kjøpte en ganske så innlysende knekkebrød boks, da jeg spiser så mye av det:P 129,-

Fant en kjempe stor og kjempe kul ring 99,- på Ginatricot, og en topp som jeg legger ut bilde av senere!halloween sprinkle! litt vanskelig å se pga lyset, men det hvite er små beinX) 149,-50 halloween muffinsformer 49,-liten søt sjokolade rasp 49,-Tuter til iceing tuber 59,-Wilton Amerikanske konditorfarger! veldig bra farger som knir knasj farge! 59,- per farge. varer veldig lengei tillegg måtte bare mamma ha med disse til juletiden, ikke at vi normalt lager cupcakes i julen, men vi må det nå;) 49,-nå som jeg i tillegg har startet å lage lag på lag kaker er det greit med en kakeløfter! som i tillegg kan brukes til mønster! flerbruks gjenstand! 69,-måtte prøve ut konditor fargene, og de var helt fantastiske! anbefales på det sterkeste=)

å sist men ikke minst ville mamma visefram kose oversize genseren hun kjøpte på gina;)Så nå er jeg ready to make som awsome halloween cupcakes!

 • Dato: 28.okt.2010   Kl: 16:58   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Nytt bilde av Rolf Ørjan Høgsetenda et av resultatene fra forrige ukes shoot.

 • Dato: 27.okt.2010   Kl: 22:27   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 9

Halloween Cupcakes!

Da jeg selv har tenkt å lage litt halloween cupcakes til helgen, tenkte jeg å legge ut litt inspo =)

I like! do you?


flere enn meg som ble søtsugne nå?:P

 • Dato: 27.okt.2010   Kl: 18:07   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 11

Trading clothes day!

På søndag har jeg satt igang, og skal arrangere: bytte klær med venner dag! Dette fordi jeg og mange andre har det med å ha for mye tøy. Derfor, istedet for å kjøpe nytt tøy i butikken, skal vi alle ta med alt det tøyet vi ikke skal ha eller bruker, å så bytter vi tøy, og gir til hverandre det de andre vil ha! og det resterende gir vi til fretex. Vinn vinn situasjon til alle=)

Å siden det da er halloween tenkte jeg å diske op med noen saftige halloween cupcakes og kake, eventuelt noen annen mat=) sånn at det blir skikkelig kose jente kveld=)

Dette blir saker!

 • Dato: 27.okt.2010   Kl: 16:22   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Stiv som en stokk

Ja det er akkurat slik jeg føler meg i dag, etter gårsdagens trening. Så i dag er det mulig det blir en treningspause, kan hende kroppen min blir glad for det. I dag er det ikke noe valpepass, ikke trening.. hmm hva skal jeg gjøre i dag da? føler liksom ikke at jeg kan bake enda mer:P selvom jeg har noen halloween forslag jeg kunne hatt veldig lyst til å prøve:P vi får se, vi får se...

Ute pøser det ned, og er skikkelig dritt vær.. før ville dette vært en klassisk: spille spill, spise boller og drikke kakao dag, men tror ikke det blir i dag.. hmm what to do...

any ideas??
 • Dato: 27.okt.2010   Kl: 10:23   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

After training food!

Da ble det ca 2,5 timer med trening i dag også, mest kondisjon. ! time med afromoves og en time på mølla, og så en halv time med litt styrke og utrøying=) Så nå må jeg ærlig si at jeg er ganske sliten.. var det før jeg dro i dag også, og hjelper ikke akkurat etter hehe.

Så da jeg kom hjem fnt jeg ut at jeg skulle lage en deilig salat ( uten salat faktisk tihi) med agurk, tomat, tunfisk og ost=) og litt dressing selvsagt=)'Og selvsagt en deilig kukopp med appelsin juice=)
 • Dato: 26.okt.2010   Kl: 21:29   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

ANGRIP!!

Det er sånn jeg tror hjernen til Doffen har fungert i dag! herre min hatt! jeg er totalt gåen nå, og jeg har ikke vært på trening enda engang! I flere timer har den lille, men fort voksende valpen kastet seg på meg, fra alle muige vinkler, og prøvd å tygge på meg fra alle mulige steder! å uansett hvor streng jeg prøver å være, gir han seg ikke på tørre møkka! gode gud... par tre ganger i dag fikk han ordentlig tak i meg også, å de tynne fiske tennene han har gjør ganske så vondt skal jeg si dere! Nå er det hedigvis thomas/pappan som har tatt over stellet.. men siden han nå har tatt ut all energi på meg, så er det vell bare en fryd for ham..... sukk..

 • Dato: 26.okt.2010   Kl: 15:39   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Dr.Phil

I dag var det opp igjen for å passe doffen, men i dag skal quster få vile, så nå sitter jeg hjemme hos søstra mi istedet. Så her sitter jeg i verdens mest fantastiske sofa, med de mest fantastiske putene i å spiser frokost, og ser på Dr. Phil!

så her sitter jeg i verdens deiligste sofa, og ser på dr.phil, å kjære vene å mye rart! akkurat nå er det en familie der ingen liker dtterens kjæreste, og ikke vet jeg hvorfor. og datteren har 2 barn, som hun ikke får ha osv osv, dette kan bli spennende.. mye rart her..

 • Dato: 26.okt.2010   Kl: 10:32   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Bloglovin

Da prøver jeg meg på bloglovin også, ikke at jeg skjønner så mye enda men prøver=)

Follow my blog with bloglovin

 • Dato: 25.okt.2010   Kl: 22:03   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Ny personlig rekord!

Som jeg skrev tidligere i dag, var ikke inspirasjonen på topp og jeg gledet meg ikke helt til å trene. Men jeg fikk rompa mi opp av sofaen og kom meg in på spenst, og det resulterte i: ny personlig rekord for meg innen kondisjon og løping! Jeg fant nemlig ut at herre min hatt, jeg er SÅ nærme målet mitt, dette kan jeg klare. så jeg gav bånn gass på mølla. og for første gang løp jeg en time i strekk uten stans! Først oppvarming på 8 min rask gange, så 1 time løping non stop, derreter resterende 22 min( løp1.30min) med rask gange. Etterpå var det litt rompe/lår øvelser og mage. Og ikke minst uttøying.

Så nå er jeg skikkelig fornøyd med meg selv, og forhåpentligvis sover jeg skikkelig godt i natt!=DBilde av meg strålende fornøyd etter løping:P


 • Dato: 25.okt.2010   Kl: 21:27   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Skal, skal ikke? pokker jeg MÅ...

ouf, akkurat nå føles det skikkelig godt å å være sofasliter. Nå har jeg hatt en helg uten trening, så kroppen min har skulle få ta seg opp igjen etter en uke med hard trening. Så her sitter jeg nå, fikk drøyd det lit da vi spiste senere middag, og må jo vente til maten har sunket før man kan trene, alle vet jo det:P Men nå har den sunket, og jeg vet det er påtide å dra.... ååå så lite inspirert jeg er i dag! men jeg vet jeg kommer til å dra, jeg vet jeg vil være så fornøyd med meg selv når jeg er ferdig, og et steg nærmere målet.. men gud hvor tungt det er å starte! yeah yeah, er vell ikke alene om å ha slike dager:P
 • Dato: 25.okt.2010   Kl: 16:57   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 13

Redd skoene! død eller levende!

I dag var det tidlig opp til strålendesol, og på ny hundesvømming! de ble i mølla i dag igjen, men neste gang blir det basseng! det er morro det! grunnen er at han har litt våteksem på stumpen sin som må bli helt bra først=)quster syns det er litt mystisk og rart med alle lydene som kommer, når mølla fylles med vann:Pjaja da var det pånn igjen, ikke helt fornøyd i starten, men VELDIG stolt når han er ferdig tihi.

 

Senere kom min kjære venn kristina, for etter å ha lest om min kjære sjokoladekake, som du kan lese om HER, måtte hun bare komme på en liten visitt for å smake, og ta en kopp te=D

Og her i huset har vi de fantastiske kopper! De er nemlig fra nille, og er helt fantastisk søte! er 5 forskjellige i serien, og denne er min favoritt!Så fikk vi besok av Doffen, IGJEN. Og han er i dag hva vi kan kalle en tornado! Og ikke en eneste sko har kommet unna i levende live! Her går han løs på mormors crocks!

Merker det begynner å bli veldig spennende fremover nå:P

 • Dato: 25.okt.2010   Kl: 16:03   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Foreldre dagen derpå!

I går var mamma og pappa så ville at de faktisk for en gang skyld kom seg ut på en venne fest i Moss. De hadde det faktisk så gøy, at de glemte å ringe meg å si fra at jeg IKKE skulle hente dem likevell. Så der satt jeg oppe som et tent lys, å ventet på telefonen hehe.

I dag derimot er formen litt anderledes, litt stille om jeg kan beskrive den slik hehe, men er kanskje ikke annet og forvente.. mine foreldre kan ikke akkurat beskrives som wild party people at det gjør noe, men er koselig at de koser seg litt mer enn en dag i året:P

Det som er litt festlig med pappa er at han har et sovehjerte uten like, og når han er sliten kan han sove hvorsom helst, også her:med qusters fotball under armen og qusters bamse som hodeputet tok det under 30 sekunder før han var i drømme land=)

Pappa kan noen ganger minne meg om en stor liten gutt^^

 • Dato: 24.okt.2010   Kl: 19:26   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Mega Chocolate cake!

Har ikke helt bestemt navnet enda, men blir noe i den duren: Mega chocolate cake, chocolate block cake eller noe, jeg er open for navne forslag=)

Jeg har nemlig funnet forskjellige oppskrifter på nett, og slått alt det gode sammen til en eneste fantastisk oppskrift!

Og sånn ble det seendes ut!Selve kaken, som ble delt på tvers, og derretter delt på midten igjennom kaken for å få mindre lag.

Sjokoladesmørkrem<3Smørkrem som fylllag 1

lag 2lag 3

på med toppen og sjokoladekremfedig innsmurt i sjokoladekrem, og ferdig resultat. gjorde ingen pynt i dag.slik ble den seendes ut inni, ganske så innbydende om jeg skal si det selv, og den smakte helt fantastisk!

terningkast 6!

 • Dato: 24.okt.2010   Kl: 17:11   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 7

En unødvendig dårlig samvittighet?

Her sitter jeg nå en lørdags kveld, og slapper av forand tven. Barna jeg passer sover og alt er bare fryd og gammen.. Å som de som har lest sikkert har fått med seg, så har jeg jo vært ganske så aktiv de siste ukene, og trent ekstremt mye så jeg endelig får kommet meg til milano. I dag var første dagen på lenge hvor jeg unnet meg litt lørdags kos. Dette var potetgull med rømme dip, brus og litt gelegodt. å her sitter jeg nå, og jeg føler at jeg egentlig har sviktet meg selv litt ved å spise det, herre, dette trenings greiene starter å gå helt til hodet på meg! Men jeg tror det har lit med følelsen at jo mer jeg trener, jo nærmere er jeg til målet mitt, å nå som jeg spiser slike ting, sinker jeg meg selv.. æsj dumme følelse, men etter insatsen de siste ukene syns jeg virkelig jeg har fortjent det da...

sukk..

Jaja ha en ellers go lørdags kveld;)

 • Dato: 23.okt.2010   Kl: 20:35   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Makeover, barnevakt og pirattaxi!

Nå er ettermiddagen i bra gang, og snart skal jeg kaste ut all min kreativitet i min mors ansikt, da jeg skal sminke henne til fest. Har blitt en fast rutine det her hjemme de gangene hun skal noe sted. Derretter er det for min del videre til Bex, hvor jeg skal sitte barnevakt utover kvelden, forhåpentligvis for sovende engler ( la oss krysse fingrene for det:P) Senere utover kvelden når bex og hennes kjære kommer hjem, skal jeg reise videre for å hente mine festene foreldre, noe jeg ser frem til=)

å i morgen? ja da skal jeg lage 4 etasjes sjokoladekake fylt med smørkrem og innsmurt i deilig sjokoladekremglasur!!

Sounds nice right?:P

 • Dato: 23.okt.2010   Kl: 16:49   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

En dag med Doffen

Kl 9 i dag morres, sto lille Doffen på døra. Doffen er den nye Rottweiler valpen til søstra mi og typen hennes. Etter å ha tømt hele bamse kurven til Quster, vår godt voksne men like barnslige Rottweiler, ble han endelig utslitt nok til å sove en liten stund. Men nå er han Back on track og durer rundt som bare det. Selv en tisse/leketur der vi løp rundt på jordet har ikke slitt ham ut enda. Og jeg som hadde planer og prøve meg på en skikkelig lekker sjokoladekake i dag.. jaja vi får nå se på det:P

Å imens jeg skriver dette innlegget er han i full gang med å overfalle pappa på gulvet..

 • Dato: 23.okt.2010   Kl: 12:48   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

YT Restitusjonsdrikk!

Da var jeg hjemme etter nok en trenings runde. I dag var desverre Afromoves timen avlyst pga sykdom, så ble kondis på meg istedet! ganske morsomt det også, men holder en knapp på Afromoves. Etter det var det igjen en time på mølla, og til slutt litt styrke og stretching.

Etter trening nå har jeg fått en ny favoritt, og den er fra YT serien! Før var jeg ikke så veldig begeistret for denne serien, og syns ikke det smakte så godt, men så kom denne!YT restitusjonsdrikk med sjokoldesmak!

Den smaker helt fortreffelig godt! Så hvis du er på utkikk etter en ny liten yndeling, anbefaler jeg den på det sterkeste!

 • Dato: 22.okt.2010   Kl: 20:14   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Ny Layout og Header!

Med tanke på årstiden vi er i nå, og at jeg startet å bli ekstremt lei det kjedelige designet jeg hadde fra før, følte jeg at siden jeg ikke hadde noe bedre å gjøre, kunne jeg like gjerne bruke litt tid på en ordentlig layout. Må si jeg ble ganske så fornøyd=) Kanskje jeg skal starte å ta oppdrag?:P haha nei vi får nå se på det:P

Hva synd du?

 • Dato: 22.okt.2010   Kl: 15:51   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Halloween kaker!

Med tanke på at det straks er Halloween, og at jeg er ekstremt kakemoms som ikke har lov til å spise kake for tiden, tenkte jeg det var genialt med et lite innlegg om halloween kaker! Nå som halloween starter og ta seg opp mer i Norge også, er de sikkert flere enn meg som har vært inne på tanken, om å lage en eller flere halloween kaker! Så her er litt inspo!

Kaken på det siste bildet ser syndig god ut!

Har du noen planer om å lage halloween cupcakes eller kake?

 • Dato: 22.okt.2010   Kl: 13:45   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Resultater fra Fotoshoot!

Her er noen av resultatene fra Tirsdagns fotoshoot Med Rolf Ørjan Høgset Fra SpecterFOTO i Drammen.

Foto og makeup er av Rolf.

Bildene er veldig lite retusjert, for det meste er det jobbet med kun lys og kontraster.


 • Dato: 21.okt.2010   Kl: 18:52   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Hundesvømming og Girls Workout!

I dag var det endelig tid for hundesvømming igjen, ettersom forige time ble avlyst ettersom jeg var så dårlig. I dag var det pånn igjen, og Quster var mer enn happy for å se svømmetrener Lene igjen! Vi holdt oss til vannmølla i dag også, siden våteksemen hans fortsatt ikke er borde, men tror det er like greit=) da får vi stabilisert ham enda mer=)Etter dette dro vi og hentet Ylva, min kjære veninne på togstasjonen, og sist og faktisk allerminst Doffen, rottis valpen til søsteren min som skulle være hos oss, til matmor var ferdig på jobb.

Da hundene var avlevert hos "bestemor" Var det strake veien til spenst idag igjen! Hvor det ble en time med Squash, 20 min mølle og 40 min styrke og div utstrekking. Så kan si at det BARE ble 2 timers trening i dag. Får ta igjen sterkt i morgen. Men merker greit i dag at jeg har en smule vondt i bena, så kanskje greit og ikke overdrive helt i dag.

Etter treningen ble det deilig lunsj!

Kyllingsalat, karbonadekaker og protein/after workout drikk fra YTYlva min kjære treningspartner!

I morgen hvis alt går etter planen blir det en time Afromoves, så en time på mølla, og mest sansynlig litt variert styrke og uttøying=)

 • Dato: 21.okt.2010   Kl: 18:02   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

3,5 timer med trening!

oh yes! i dag var jeg virkelig bad ass! i kveld har jeg nemlig trent i 3,5 timer i strekk! først en time spinning, så en time med kinesis basic og så 1 time på mølla, og så var det uttøying og mykgjørende øvelser! wow føler meg som et skikkelig trim hjern, mens resten av folka bare sa kort og greit: nå drar du hjem og spiser! pass på å ikke overdriv! jada jada jeg veeet, men følte meg ganske så flink i dag likevel.

I morgen kommer veninnen min ylva og vi skal sammen ha en skikkelig trenings dag, fra 12 til 6! da blir det squaah, løping på mølle, styrketrening, og afrikansk dans for min del, og hvem vet, sikkert mye annet også! å det blir gøy!
 • Dato: 20.okt.2010   Kl: 21:45   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Training again!

Ah pga sykdom på mandag og fotoshoot og div i oslo og drammen i går, har det ikke blitt noen trening på 2 hele dager! får nesten abstinenser merker jeg, tihi. Så nå er det straka veien til spenst. og frem til tirsdag skal jeg trene hardere enn noen gang! yeay!

De siste 3 ukene har jeg trent hardere og mer enn noen gang. ca 2-3 timer hver eneste dag, og det har vært kjempe deilig! ufattelig gøy å spille squash! Eneste som er litt kjedelig er at Damien ikke er her lenger så nå må jeg trene alene.. jaja men men nå får jeg løpe!

 • Dato: 20.okt.2010   Kl: 15:43   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Ny fotoshoot med Rolf Ørjan Høgset!

I dag var det strake veien inn til drammen for en ny fabelaktig fotoshoot med Rolf fra spekterfoto. Dagens shoot var litt mer edgy, enn hva vi har gjort før, noe som var utrolig gøy, men om jeg skal si det selv, ganske så kaldt! Er alltid utrolig morro og jobbe med rolf, da han er utrolig positiv og entusiastisk. Så nå sitter jeg her å venter i spenning på resultatene, og etter sniktittene jeg fikk før i dag, har jeg gode grunner^^ wee!'

Her er bilde av dagens Makeup!


 • Dato: 19.okt.2010   Kl: 19:40   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

En bokstaveligtalt dritt dag..

I dag våknes jeg klokken 9 om morgenen med ekstreme magekramper, lysten til å spy, med uten hell, og skikkelig kaldsvette... Å slik har dagen gått. Å når jeg tror det ikke finnes en dråpe igjen å tømme, joda, er alltid mer.. nå etter en hel dag, ser ting endelig ut til og stagnere ( vi krysser fingrene) Er virkelig ekkelt for slike kramper har jeg aldri hatt før.. Men søsteren min som jobber på legekontoret fortalte meg, at det er mye slike virus om er ute å går nå, så da er det vell ikke så mye å gjøre med..

Å jeg som skulle på hundesvømming med guttebassen min, og være sammen med min gode veninne kristina i dag.. kunne jeg bare glemme, for her ligger jeg, i den store tomme dobbelsengen min, nå som Damien har dratt tilbake til Frankrike, og bare venter på å bli bra..:(
 

 • Dato: 18.okt.2010   Kl: 17:20   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

The love of my life&lt;3

I dag var dagen, da jeg igjen måtte kjøre min kjære til flyplassen, og se ham fly avgårde til så godt som den andre siden av europa.. det ble litt avskjedstårer i bilen på vei hjem da.. man skulle tro at man ble vandt til dette, etter over 2 år med avstandsforhold, men der tok jeg feil..

Men nå som jeg sitter her alene igjen, er det en ting jeg vet sikrere enn noen gang. At uansett hvor mange krangler og dumme kommentarer og andre idiotiske ting som kan dukke opp i et forhold, så vil jeg heller ha det x 100, enn å være ham for uten.

Han er mannen i mitt liv<3 mitt livs kjærlighet. Og man kan kanskje tenke at, pytt, de er så unge å naive, javel, det kan vell hende, men her å nå, akkurat nå. er det det jeg føler, og jeg har allerede startet nedtellingen til nestegang jeg skal få kysse ham igjen.
 • Dato: 18.okt.2010   Kl: 01:38   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Piranha 3D Førpremiere

JA nå som jeg har kommet meg vell hjem fra førpremieren til Piranha 3D kan jeg like godt skrive en anmeldelse av filme.

Da filmen var ferdig satt jeg igjen med haken i brystet og tankene bare skrek WTF?!?!? dette er den desitert sykeste, mest blodige, gørrete filmen jeg har sett i hele mitt liv! At det faktisk sto komedie/skrekk på kinoplakaten er fullstendig løgn, da det ikke finnes komedie, og jeg ville virkelig aldri ha brukt ordet skrekk film, da jeg istedet ble direkte kvalm av filmen.

Altså jeg forstå jo at det ville bli litt voldsomt siden filmen var om piraiaer, med det var da måte på.

Dette er den blodigste splatter filmen jeg noen sinne har sett, og jeg har overhode ingen planer om å se den igjen.

Handlingen kan summeres, kort og brutalt: mennesker hopper i vannet, mennesker blir spist.

terningkast for splatter elskere: 6

for resten av oss som ikke bare vil se blod og kjøttbiter: 1Det som derimot var ufattelig skremmende var og se traileren til paranormal activity 2, i 3D, noe fordi visse scener kom får du hadde regnet med og skvatt dermed himmelhøyt, og resten fordi det bare var ekstremt skummelt.

DET blir noe å se på kino!

 • Dato: 15.okt.2010   Kl: 23:07   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Hundesvømming

I dag var det tilbake til jeløy dyreklinikk for nok en svømme trening med quster! Det er så utrolig deilig og faktisk se fremgang etter en lang periode med usikker het, men idag har det skjedd små ting heletiden som tyder på forbedringer! herlig! Elsker jo "lille" duttebassen vår mer enn noe annet, og vil jo ha ham så lenge vi kan.

HAn er jo bare totalt kompis med svømme trener Lene, kanskje ikke så rart så positiv og glad som hun er. Og jo mer vi trener, jo mer elsker han og være i vannet og koser seg med det.

Det ble vann mølla i dag også, for og stabilisere musklene i bakbena enda mer, og det ser virkelig ut til å funke, lykke!

Da er det bare og krysse fingrene videre, og det blir ny svømme trening på mandag!Gammelt bilde av han, tatt for noen år siden, men har desverre ingen nye akkurat nå. men kommer ganske så snart!

 • Dato: 15.okt.2010   Kl: 13:06   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

i'm back!

hei igjen, der var det en ca, 2-3 uker med svært lite blogging. Det har seg nemlig slik at min kjære fransk mann kom til norge den 1 oktober, og skal være her kun til nåværende søndag. Så av den grunn har jeg bare ikke følt for og dele han med noen^^ bare ha han for meg selv. I tillegg har vi begge kjøpt korttids medlemsskap på spenst, der jeg bokstaveligtalt løper rompa av meg, da jeg er ganske møkka lei av å vete på å dra til milano. Så egentlig går dagene kun i sove, spise, trening og være med Mr.Loverboy.

Ellers er det noen små oppdatering som f.eks at min kjære søster og hennes kjære, har fått et nytt familie medlem! hehe nei ikke en baby, men en liten hunde valp! og selvfølgelig falt valget igjen på rottweiler^^

Og hans navn.. er DOFFEN!

Ellers har det vært en fotoshoot, men ellers har ting vært mye mer stille akkurat nå.

Derimot blir det ny shoot med rolf ørjan høgset fra spekterfoto på tirsdag i drammen!

Da blir det to kategorier, den ene skal være mer commersiel, litt "oh happy day" og naturlig, for å gjøre en motsetning til de nokså "crazy" fashion bildene jeg har så langt, og så skal vi gjøre en mer krops fokusert shoot. så gleder meg big time! Så nå bare løper jeg og løper og løper, så jeg skal være fit for fight, bokstavelgtalt, og være i best form mulig for shooten, og at vi sender nye bilder til milano den kvelden!

krysse fingrene! wee!

legger ved et bilde her som jeg har gjort selv. foto, styling, makeup, ja alt=) og modellen, det er meg=)
 • Dato: 14.okt.2010   Kl: 20:46   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits