Break finished!

Hei hei, da var jeg tilbake etter en pitteliten pause. ikke bare fra blogging, men egentlig fra alt. Siste dagene har jeg egentlig bare ligget rett ut og sett på Grey's Anatomi. ÅÅÅ fantastiske serien. Har grini og grini, dag ut og dag inn hehe. Men men.

I går var jeg hos tannlegen og hadde mini operasjon i munnen min, så ble jo litt satt ut resten av dagen, men går bra nå. siden det var såppas lite inngrep. Så nå spiser jeg for det meste sånne deilige easy made, potetstappe og risengrynsgrøt, og andre ting som går lett ned=) mm har en ting fr ferdig potetstappen haha..

Ellers så har det faktisk ikke skjedd så mye i det siste, et par små småting jeg kommer til og skrive om litt senere=)

 • Dato: 26.nov.2010   Kl: 15:20   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Dagens teknologi sier nå jeg!

Ja dette var den glupe settningen min kjære mor presterte å komme med, da hun fant ut at hun kunne ha høretelefoner på cdspilleren! så endelig skal vi andre få slippe å høre på henes lydbøker, 5 timer i strekk. JA dagens teknologi:P Bare nevner at vi har hatt den spilleren i ganske mange år haha. Jaja sånn går det med mennesker som er født på dinosaurenes tid;)

 • Dato: 21.nov.2010   Kl: 15:20   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Kake som bestilt!

Jeg skrev jo i går at thomas hadde bestilt kake av meg så her tenkte jeg bare å legge ut et par bilder av den. Legger ikke ut hele prosessen, da dette er samme kake som sist, bare med mer jordbær inni, og anderledes utseende =)

Denne gangen klarte jeg å få kaken mye høere enn jeg noen gang har klart, så det var jo litt gøy=)

 • Dato: 20.nov.2010   Kl: 12:26   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Godmorgen!

tihi, i dag presterte jeg å ove til kl 2! oi da, men det føles ekstremt godt! Føler meg skikkelig uthvilt etter denne uken.

Nå er det på med go sokkene, så skal jeg kjøre direkte til butikken og handle inn ingredienser, slik at Thomas og Veronica ( min søster og hennes forlovede) skal få kake slik som thomas bestilte hehe. Etter det blir det en tyr til min veninne Martine, der jeg skal få med meg litt serier ol. og anskje litt småprat=)

HA en fin dag!

 • Dato: 19.nov.2010   Kl: 14:42   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Ukens siste fotoshoot

Da var ukens siste fotoshoot over! wow har virkelig vært fullt kjør denne uken^^ men har vært veldig morro da^^ nesten litt synd det ikke er imorgen også=) men men, var en herlig siste dag og her kommer bildene backstae.

Fant også ut at bildene mest sansynlig vil bli vist på utstilling på magasinet i Drammen neste uke! Så morro det vil være=)Chi Frisørsalong, her vi fikk gjort håret vårt.håret starter og ta form

hair all done!kan bli mye venting av og til, så lille charlotte sovnet i salongen^^the makeup of the day

Andre vakre modeller for dagencharlotte still waiting for her makeup

Mens vi ventet tidligere i frisørsalongen, og bladde litt i diverse blader, fant vi plutselig et innlegg med ep par av Starlets egne modeller!

Akk ja, thats the end of an amazing week^^ Stay tuned!

 • Dato: 18.nov.2010   Kl: 21:16   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Another day with photoshoots!

I dag har jeg vær i Drammen fra 10 til 20, og jobbet 10 timer i strekk. Fra 10-13 satt jeg i frisørstolen, deretter var det nærmere 3 timer til med venting ( inkludert tøy prøving da) før jeg endelig var i sminke stolen! ah, det er så utrolig morro! Resten av tiden har gått med til masse kreative shoots, and i love it! Alle så fantastiske ut, og det var masse kos og hygge^^ masse talentfulle fotografer, som jeg gleder mg til å få bildene fra, og fantastisk stylist og makeupartist^^

Her kommer bildene av dagen i dag.my hair starting to get shaped^^

and the finish looks like this:men ble senere forandret litt.

Her kommer bilder av noen fantastiske kreasjoner fra i dag^^ og vakre modeller selvsagt^^Så var det meg i sminkestolen^^Så slik ut da det var ferdig:

Ellers er det andre bilder av dagen:

Sånn så det ut i dag. og da jeg kom hjem og tok ut alle tingene av håret mitt, så det ut som dette!Det var det! snart kommer bilder fortløpende, og nye oppdateringer fra morgendagens fotoshoot!

 

 • Dato: 17.nov.2010   Kl: 23:35   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 9

On the road again! More Photoshoots!

Da er det kun 10 minutter igjen til jeg svinger grasiøst ut av gårdsplassen, og setter nesa mot Drammen igjen! I dag blir det enda flere fdotografer jeg skal jobbe med, så jeg gleder meg vildt! Så i tillegg all den kreative hårpynten og sminken som mange av de andre hadde i gård, så gleder jeg meg veldig til i dag^^so here i am ! sminkeløs og ready for action! Hey ho, lets go!

 • Dato: 17.nov.2010   Kl: 08:38   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Backstage on the Photoshoot!

I dag var det "strake" veien inn til Drammen igjen, noe som ble veldig langt da drøbakstunellen var stengt, og jeg måtte kjøre rundt hele oslo for og komme meg dit, tur retur! Det var noe dritt det. Men uansett. i dag skulle det holden stor photoshoot/ workshop med blandt annet Rolf Ørjan Høgset ( som gjorde sminken min i dag) Og Ole Martin Halvorsen som var min fotograf for dagen.

Her er litt bilder fra dagenvakre mariabackstage

en av dagens modellerSelveste RolfEn annen av dagens modeller fikk siste finpuss ( heldig med stråle sprayen på bildet:P)divutrolig vakker rose krage!

in the momentanother girl in the momentveldig dårlig bilde og lys, ja you name it. men ser knall ut på bildene som kommer snart!

Det var en utrolig artig dag, og jeg gleder meg til å jobbe masse igjen i morgen! Da er det jobb start kl 10 i drammen igjen!

 • Dato: 16.nov.2010   Kl: 22:54   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Mandagens Fotoresultater og på vei til ny shoot!

Her er et par resultater av gårsdagens shoot! Håper dere likerde.

Ellers holder jeg akkurat nå på med å gjøre meg klar til å dra til drammen for ny "heldags" shoot med masse fotografer og stylister ol! dette blir så gøy! Tok ikke så mange bilder fra selve shooten i går, da det ikke var så stort, men i dag blir det masse bilder=)

her er gårsdagens bilder, og nr en er min favoritt=)Stay tuned! vil komme masse bilder fremover nå!

 • Dato: 16.nov.2010   Kl: 12:42   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 6

e.l.f Nailpolish anbefaling!

Da tenkte jeg og ta anbefalingen av e.l.f neglelakk.Da jeg skulle prøve den startet jeg med en trind nail repair, for å få et styrkende grunnlag, og deretter påførte jeg e.l.f lakken. Å jeg må si at det ble veldig stilig. Og jeg ble veldig positivt overasket over hvor godt fargen dekker.føretterta dah! og fargen skaler ikke av etter bare noen få dager=) så virkelig en go lakk! like it!

for mer info og produkter gå på www.eyeslipsface.no!

 • Dato: 15.nov.2010   Kl: 17:43   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

On my way to the photoshoot!

Noe jeg har glemt og skrive er at denne uken kommer til å bli utrolig morsom! Skal nemli jobbe som modell 24/7 de neste 4 dagene! yeay! I dag er det først inn til oslo, hvor jeg skal jobbe en ganske naturlig studio look, sammen med Fotograf Ine! dette blir kose! De neste dagene skal jeg inn til drammen, hvor det er en sor samling av fotografer makeupartister stylister osv, alle proffe på sin del. Er vell egentlig en stor workshop. så får vi se hva resultatene blir;)

Gleder meg!

Må bare nevne at det akkurat har startet og snø MASSE! Og denne gangen liker jeg det faktisk!vanskelig å se, men det daler faktisk store snøflak^^

 • Dato: 15.nov.2010   Kl: 10:12   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

DØD OVER VANILJEKREMEN!

I dag var en dag, som man kan beskrive slik: DIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEE!! Dagen startet forsovidt ganske greit. Men ettersom jeg måtte inn til moss på en søndag, for å handle ting til farsdagskaken, startet ting å gå drastisk nedover. Først ender jeg opp på kiwi, som faktisk ikke hadde en dritt av noe! great! så da må jeg bare prøve å lage noe annet da og kjører hjemover igjen. Halveis hjemme  ringer søstra mi, og forklarer at det er en annen butikk, et helt annet sted som har masse utvalg som også er åpent! ja da måtte jeg snu igjen da! i tillegg så skulle jeg kjøpe med zalo for henne. Jeg kommer tilslutt fram, etter at jeg kom meg formi den ene idioten etter den andre på motorveien. hva er det med at folk skal kjøre i samme fart, side om side, på motorveien?!? endelig etter nærmere 2 timer og ha kjørt rundt, får jeg tak i den og kjører hjem igjen, og møter igjen masse idioter på veien. da jeg endelig har kommet nesten frem til søsteren min ( måtte bake der da ovnen hjemme var opptatt) kommer jeg på NEI jeg trenger maskinen til å male mandler! å min søster visste selvsagt ikke hvor hun hadde noen ting, så jeg måtte da kjøre helt hjem.

Da jeg endelig kom hjem var jeg så sint og forbannet at jeg hadde lyst å brenne kiwi, skyte alle bilister og vaniljekremen som startet det hele kunne dra til helvete!

Det ble ingen farsdags kake...

Takk ok lov hadde vi restene av en annen:P

 • Dato: 14.nov.2010   Kl: 22:22   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

DEL 1: Svidd hjul, Limosiner og Jahn Teigen!

I går ble en dag ikke het lik alle andre, og med det velger jeg og dele den opp i deler, slik at det er lettere å få det med deg.

I går skulle nemlig jeg og min gode venn Kristina til IKEA på juleshopping. Vi hadde pakket veskene våres med alt det nødvendige: penger, mobil og mint lipgloss:P haha og satte nesa mot furuset. Da vi kjører forbi tusenfryd og kommer inn i tunellen mot ryen, syntes jeg denne bilen startet å bli noe ille tung å kjøre da! merkelig, å så dro den noe så ille til venstre da! men men, kansdkje veien bare var litt rar! Så vi suste videre og koste oss. Da vi senere skal til å passere Taralrud Trafikkstasjon, sier plutselig Kristina: Martine! det er en mann som driver å peker på deg! Hææ? tenker jo jeg og ser ut, men sannelig var det det. Han pekte av all kraft, og jeg skjønte at han ville vi skulle stanse bilen.

Da bilen var stanset og jeg går ut møtes jeg av røyksky og sviddgummi lukt! For joda, det VAR en grunn til at bilen var så tung å rar! jeg kjørte jo nesten bare på felgen! Dekken mitt var helt flatt! Flott...
Ole Jørgen het han som stoppet oss, og både jeg og Kristina konkluderte med at dette  IKKE var en farlig mann av den typen som hadde fanger i kjelleren, da han hadde regulering! Så jo litt søt å smårar ut der han sto, sikkert i midten av 20'årene, med metall på tenna;)

Ole Jørgen skulle da hjelpe oss å skifte dekk. så fint! tenkte jeg, helt til det viste seg at ingen av oss hadde jekk, og det var lite luft i reservedekket også. Dermed dro vi 3 rundt i den ganske så fine bilen hans til forskjellige bensinstasjoner, får å prøve å finne jekk, og blåse opp hjulet.

Men vet dere hva! så flaks sm jeg hadde den dagen, så var reservehjulet punktert det også! GREAT!

Da var det bare å dra tilbake til bilen min på Taralrud, og vente på pappa som måtte komme oss til unnsetning.

Rett før Ole Jørgen drar nevner jeg hvor takknemlige vi var for at han prøvde å hjelpe oss, og at det var godt han ikke hadde dårlig tid! Veeeel, sier han, egentlig så har jeg ganske dårlig tid... jeg er nemlig Limosinkjører, og skulle ha hentet Jahn Teigen kl 12 ( nå var den 12.30 ) forå kjøre han til chat noir!

Sorry jahn! hvis du leser dette!

Kan konkludere at det ble en minneverdig tur, med litt lang venting på pappa.

Å hva gjør man når man kjeder seg å må vente? man utnytter situasjonen og tar BLOGGBILDER! hahahahaha, jaja vi hadde det gøy da^^

 • Dato: 14.nov.2010   Kl: 13:03   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Bursdags kaken!

da var jeg ferdig med sjokolade bursdagskaen jeg skal ha med til en veninne i morgen! ble greit fornøyd, var ikke alt jeg følte jeg fikk helt til men men^^ Hva syns dere?

har ikke delt den siste enda, men ble 4 deler.første lag med sjokoladesmørkrem

lag to med ferske jordbærlag 3 med sjokoladesmørkremdekker så kaken med kremta dah!

ene hjørnet oppe ble ikke heeeelt bra, men men

gleder meg til å smake den^^

 • Dato: 12.nov.2010   Kl: 19:45   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 13

Baketid igjen!

Hei og hopp allesammen! En ny dag, og jeg er fortsatt ikke helt frisk, men hva gjør vell det når man skal bake fantastiske kaker! nwoho, dette blir spennende, skal prøve noe nytt i dag også, eller something old and something new! STAY TUNED!

 • Dato: 12.nov.2010   Kl: 14:30   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 6

En hyllest til sjokoladekaker!

i heart THAT!

 • Dato: 11.nov.2010   Kl: 16:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Design kake!

Må bare vise dere kjappt her, før jeg starter å lage TACO, en helt fantastisk rå sjokoladekake jeg fant på nett i dag! Den er virkelig inspirerende, og noe av det vakreste jeg har sett! WOW sier jeg!nesten for fin til å spise!

 • Dato: 11.nov.2010   Kl: 16:17   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

OH GOODIE!

Fant ut at etter så lang tid, hvor den overskriften har fasinert meg, kunne jeg like gjerne skrive den. Er nemlig fantastiske Graham Norton som konstant sier dette. Men anyways. I dag var det meningen at jeg skulle sprette opp av sengen klokken 9, hive meg i dusjen, og dra med hunden på hundesvømingen 10.30, dette skjedde da altså ikke, da jeg ble vekket av pappa 10.10 og bilen min sto stivfrossen ute og dekket av snø.... great... Uansett så er de så hyggelige borte på klinikken der, at de bare lo, og sa vi kunne ta en ny time igjen imorgen kl 11, så vi får krysse fingrene for en roligere oppvåkning da.

Ellers har jeg holdt sengen i dag også.. Ike at jeg er SÅ dårlig lenger men føler meg bare ganske uggen og uttafor, æsj dumme følelsen. Men det som er litt dumt er at jeg har ikke tid til å være syk jeg, iallefall ikke lenger enn til i morgen, for på lørdag skal jeg nemlig i BURSDAG, til min kjære veninne Bex, og hun har faktisk bursdag i dag, så hvis dere vil gratulere henne med dagen, kan dere trykke på lnken til bloggen hennes, og skrive et par ord der!.

Uansett ikke bare skal jeg i bursdag til henne den kvelden, men skal også kanskje til IKEA med min gode venn kristina fr på dagen, får å kidnappe alt den fine julepapiret de har i år, åman kan ikke være syk når man kidnapper, da blir det dårlig napping for å si det sånn:P haha. OG så skal jeg bake en kake, så i bunn og grunn, jeg må bli frisk i morgen. Kryss fingrene for meg!

Siden jeg ikke er flaterende nok til å vise bilder av nå, legger jeg ved to ting jeg kunne ønske meg til jul!


 

 • Dato: 11.nov.2010   Kl: 13:20   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 11

Med fugler som modeller!

JEg kom i dag på noen bilder jeg hadde tatt i fjor, av de søte kjøttmeisene som hopper og spretter rundt huset her, og fant ut at jeg ville prøve å ta litt bilder av de igjen i dag, med tanke på at jeg heller ikke har hatt så mye annet å gjøre, og det ville være en fin avveksling fra dataen. Her er noen resultater=)


Hva tror dere? flinke modeller?


 • Dato: 10.nov.2010   Kl: 19:07   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Julen's gavepapir fra IKEA!

Her om dagen fikk jeg IKEA's julekatalog i posten, og jeg ble ganske så gira på å ta en tur. Jeg har nemlig alltid vært veldig opptatt av ikke bare gavene jeg gir, men også hvordan gavene er innpakket, og jeg bare ELSKER gavepapir, bånd ol!

Det som fasinerte med med IKEA sitt gavepapir i år var at de har brukt ganske mye norske motiver og fargesammensetninger som jeg ikke har sett før, and i like it!

Her er noe av det du kan få kjøpt.
i tillegg har de noen veldig fine gaveposer og bånd=)Jeg vet iallefall at jeg skal ta meg en tur på IKEA iløpet av de nærmeste dagene=)

hva med deg?

 • Dato: 10.nov.2010   Kl: 13:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 6

Er man syk, har man lov!

Normalt sier man, har man lyst har man lov. Det funker ikke riktig slik for meg lenger, har ofte veldig veldig lyst, men med trening og sunt mat inntak har man ikke like ofte lov. Men NÅ som jeg ligger her syk og svak og dårlig bak, som min far liker å si, da har jeg lov. Da skal jeg skikkelig furte spise:P Så i dag har jeg gått helt crazy bananas å spist litt taco grandiosa, OG ikke minst gått HELT imot mine egne løfte om å vente til desember før jeg overhode spiser eller drikker noe som kan knyttes til jul....

Jeg har nemlig i kveld drukket JULEBRUS! og herre min hatt å godt det var! GO JUL ALLE SAMMEN! NÅ ER FØRSTE BRUSEN DRUKKET, SÅ NÅ ER DET JUL!=)
 • Dato: 09.nov.2010   Kl: 22:21   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 10

Just the way i wanted to spend my day!

or not... de siste dagene har vært helt knall, ting har gått kjempe bra og alt var bare fryd og gammen, helt til i går ettermiddag, plutselig føles halsen min som et raspebrett, og bihulene bare exploderte inni hodet mitt føltes det som. Jeg endte opp med å legge meg kl 10 i gård kveld, noe jeg ALDRI gjør, og sov faktis til kl 1 nå i dag! Det er 15 timer det! Ikke at jeg følte meg noe bedre i dag da, og stemmen var vesentlig mer skranten.... jaja, i dag blir pc'en min bestevenn, får tilbringe skikkelig kvalitets tid med den hehe.such a great day!

 • Dato: 09.nov.2010   Kl: 14:02   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Step by step e.l.f sminke!

Nå har det seg slik at jeg har blitt sponset av e.l.f gjennom modell byrået mitt, og tenkte å lage et look, med sminken jeg fikk og litt til=) Makeover time!

Meg, Ms clean face, all fresh and clean!cosmobeautys fantastiske fundation brukes til grunnlag.

den gir et kjempefint grunnlag, og siden har mye oljer, føles den aldri tørr på huden! me love!max factor masterpiece mascaraisadora diplinermaybelline soft eyeliner

dette er hva jeg bruker til øynene, bruker eyelineren til å gåre kajal kantene litt mykere=)å så kommer selve e.l.f produktene, og den første er en fantastisk blush, som har en knall fin og naturlig farge, som blender kjempe bra!

love the simple design!mmm dine fargen=)litt dårlig farge på bildet, men man kan se at den gir en frisk glød i ansiktet^^

jaja kvaliteten på iphone bildene er ikke alltid like fantastiske, men pytt=)

Dette kan jeg med hånden på hjertet si er den beste lipglossen/ leppetørrhetskur/you name it, den er FANTASTISK!

My shiney mint smelling lips^^

Så tenkte jeg å gå igjennom håret også, bare for å gjøre en ordentlig makeover på meg selv=)there we go=)

sånn! så da kan jeg jo ta en liten before and after!

before:and after!

Min mening om e.l.f så langt er: fantastisk, jeg har konstans påført lipglossen i ettertid, da den virker på en reparerende måte på leppene, noe jeg trenger da jeg sliter med tørre lepper. I tillegg så lukter/ smaker:P den helt fantastisk av mint! Love it! Blushen er jeg også knall fornøyd med, virkelig elsker fargen, og veldig lett å påføre=) anbefales på det sterkeste=)

Kommer tilbake med e.l.f neglelakk, og hvordan den er senere=)

Gå inn på www.eyeslipsface.com for å se mer om e.l.f og deres produkter=)

so, you like? Bruker du e.l.f?

 • Dato: 08.nov.2010   Kl: 19:26   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 19

Speilrefleks VS Iphone

Av en eller annen grunn, som faktisk er helt åpenlyst, så blir det til at jeg stortsett tar bilder med iphone. Jeg har et kjempebra speirefleks, med fine linser, men syns liksom det blir for stort, til å dra opp hver gang jeg skal ta et bilde.

Men på en annen side blir jo også de bildene MYE bedre, å jeg vet at alt ser bedre ut med speilrefleks.. så vurderer jo nå, å kick my self in the buttom, å dra fram kameraet mitt å droppe iphonen litt fra nå. Prøve å leke meg litt med selv utløseren hehe.SpeilrefleksIphone

what to choose?:P tror jeg vet hehe

hva syns du?

 • Dato: 08.nov.2010   Kl: 14:35   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

my dear friend internett is back!

Den siste uken, eller kanskje 2 ukene, har internettet vårt sakte men sikkert fått tourettes, plutselig så får den det får seg og være her, men lke fort som den kommer, er den borte igjen. Så nå sitter jeg her med "gameldags" ledning inn i pcen får å få litt futt. Glemte å nevne i mitt innlegg fr oslo turen at noen faktisk hadde dratt av skiltet mitt forand på bilen min! wtf?! pent å rett lå det rett forand bilen min, jaja, mange rare mennesker der ute.. ente med at pappa måtte skru skiltet på igjen, med skruer tvers igjennom skiltet, siden hektene var ødelagt.

Her sitter jeg nå, har gjort istand en step by step, sminke/bilde something something, med sminken jeg fikk fra e.l.f og litt til=) som jeg tenkte å publisere litt senere i kveld=) var utrolig gøy, og har virkelig positive tilbakemeldinger og komme med, så stay tuned!


 • Dato: 08.nov.2010   Kl: 13:21   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Sponsing av e.l.f

JA! nå har jeg/modell byrået mitt blitt sponset av elf cosmetics! Å det er utrolig gøy, så om ikke så lenge vil det bli sminke prøving, og vurderinger av sminken^^ Personlig er jeg utrolig glad at akkurat disse valgte å sponse oss, da jeg selv "jobber" med at sminkepungen min kun skal inneholde mineral sminke, only the best of the best=)


Gå inn HER får å komme til e.l.f sin hjemmeside!

 • Dato: 07.nov.2010   Kl: 17:37   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 7

Lørdagen!

I går var det plutselig mye som skjedde, så ble ikke noe tid til blogging, men her er en go oppsummering=)

I går skulle jeg reise inn til Oslo for å ta ny video og bilder til MIlano ( så vi krysser fingrene der) Å på veien ble min kjære veninne Ylva med! det var utrolig koselig, for etter en underholdene og koselig tid med ingeborg fra byrået, dro jeg og Ylva ned på Sjakkmatt, en utrolig koselig og trendy cafe som ligger litt nedenfor Vika Terassen! Der prøvde jeg kylling Quesedilla med guacamole of rømme, og som drikke, friskt presse appelsin juice. Og erningkast ble: 6! uten tvil! Det var den beste juicen jeg noen sinne har smakt og maten var fantastisk go! Virkelig et sted å anbefale, og prisen var heller ikke så ille=)ylva varmet seg på litt te, men klarte og lure til seg litt appelsin juice fra meg:PMin fantastiske Ylvahaha ok, kanskje ikke verdens mest deilkate bilde, da jeg glemte meg og startet å spise litt før jeg fikk tatt det, men gud å godt! anyone joyning me for another trip?=)Koselige Sjakkmatthaha er vell første gang jeg har vært uten sinke, på en cafe i oslo, men forandring fryder^^

 

Etter cafeturen skulle det møtes to venner av Ylva, Peter og Abi, to utrolig koselige gutter fra oslo/tveita området. Og lenge ble vi sittende på McDonalds der jeg for min del hadde en mcflurry til dessert. Etter mye latter og koselig prat, fant vi ut at vi skulle se Jackass 3D på kino, og trikken ble tatt til Grünerløkka. Mest fasinerende trikke turen om jeg så skal si det selv hehe, så mye rare og morsome folk det fins.

Filmen var svært morsom men når det kommer til ting Gutta skal spise og drikke osv, blir det formye for meg, men alt i alt en kjempeknall film.

Så kvelden var vellykket og jeg ente i seng 03.15 i natt hehe, og våknet i dag kl 14.00:P

 • Dato: 07.nov.2010   Kl: 16:05   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Back to the OC

I morgen er det tilbake til oslo og møte med "Byråmamman" Ingeborg=) I morgen blir ganske så spennende da vi skal gjøre en ny bikini/catwalk video, mål, og polaroidbilder. Må alltid ha ferskt materiale vet dere=) så blir det dialog med milano og så krysser vi fingrene=) I'll let you know what happends!  Merker det hadde vært veldig greit å bare TA TA Norway! see you later! kulde, snø, mørke tid er ikke akkurat tiltrekkende for min del, i am ready to work again in the big city's^^ble et "gammelt" bilde av meg i dag hehe, eller fra min siste sommer i tenårene:P av en eller annen grunn ( nå merker jeg at jeg er skikkelig overfladisk her) men håret blir alltid MYE bedre i varmere strøk! blir generelt aldri fornøyd i Norge, men men hehe

 • Dato: 05.nov.2010   Kl: 22:14   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

JA ENDELIG! nei.. det var feil..

jada, i går hadde jeg endelig fått kommet meg til kicks og skulle kjøpe inn litt kremer og div, som jeg tidligere hadde fått prøver av. GREAT! å kommer hjem å er kjempe fornøyd, helt til jeg åpner kremen og tar litt på. ÅNEI! Det var jo ikke denne jeg skulle ha! Er nemlig to forskjellig av samme type man kan få, men den ene er av veldig fet krem, og den andre er i lett gele! og det var jo sist nevnte jeg skal ha. Men ettersom jeg verken gravde fingeren min nedi, eller gjorde noe annet muffins med kremen, skulle det visstnok være mulig å få byttet den i den riktige, ifølge min venn som jobbe på kicks. takk og lov! er kjedelig å bruke mange hundre kroner på noe man ikke skulle ha... blah. jaja ordner seg nok!vil på det sterkeste anbefale denne i geleform, mens kremen blir altfor fet for min del=)

 • Dato: 05.nov.2010   Kl: 12:28   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Kræsj Pang Boom!

Ok riktig så ille var det faktisk ille, men sitter å furter ganske bra, over at jeg klarte å skrape opp litt av støtfangerhjørnet på bilen min i kveld.. jeg som bare hadde handlet litt på meny og skulle rygge ut av parkeringen! der var det selvfølgelig en ødelagt mini murkant som angrep bilen min akkurat i det jeg var nesten ferdig med å rygge ut, great! blah... men hvis det er alt jeg skal gjennomgå på livstid med biler så skal jeg være fornøyd, selvom det var ganske surt.... furte

 • Dato: 04.nov.2010   Kl: 20:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Petter Pilgaard i "Petter elsker mari"

Nå har jeg nettopp sett en episode av Petter elsker Mari på tv2 bliss, å jeg sitter igjen med en litt... sjokkert følelse, nå kjenner jeg ikke petter, men sånn han viser seg på tv,  jeg syns verken han virker kul eller er morsom på noen måte. Jeg syns direkte synt på Mari som må holde ut med alt han sier, og ikke minst ALL alkoholen! når du er en offentlig person på 30 år! å drikker deg drita på hver eneste fest, blir det bare for dumt for meg. Han driter seg loddrett ut spør du meg. Som jeg skrev, han er faktisk 30år, da er det vell påtide og oppføre seg som det også.

hva syns du?
 

 • Dato: 03.nov.2010   Kl: 21:34   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 3

Filmformiddag og trening

I dag fant vi ut at istedet for å ha filmkveld, som gjerne er normal, så tok jeg og kristina en filmformiddag, da ingen av oss hadde noe å gjøre på morgenen! Så der lå vi på sofaen å koste oss med te og så på filmen secret window med johnny depp! utrolig bra film!

Etter endel tilbragte timer der, var det rett til spenst igjen for å løpe mer! ble en time til i dag også, men intensiteten var ikke så god i dag, da jeg er litt sliten i dag.. men men, vell overstått trenings økt!

 • Dato: 03.nov.2010   Kl: 18:48   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 4

Verdens søteste tass!

Bare nevner at han er verdens søteste LILLE tass, siden jeg har verdens søteste STORE haha. Her er doffen på besøk, og "bestemor" spiser han nesten helt op, ja det var nesten=)
 • Dato: 02.nov.2010   Kl: 22:22   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 5

Bedre kan man ikke bli tatt imot!

Da har jeg endelig kommet meg tilbake på trening i dag, løpte 1t.15min å det var deilig! denne gangen satte jeg opp tempoet slik at jeg skulle få svette litt eksta, og det funket=) Når jeg var ferdig tok jeg solarium! noe jeg ikke har gjort på kjempe kjempe lenge, men ettersom byrået syns jeg var litt vell blek, fikk jeg ta sol, med skjerf over ansiktet. Vi vil jo ikke ha rynker=)

Da jeg kom hjem sto verdens beste gogutt og logret nesten halen av seg! det er så utrolig koselig å komme hjem til sånt! så der sto vi å bare hold rundt hveandre og koste i nesten 15 min.. åå som jeg elsker den hunden^^ så nå ligger han trofast ved min side, på teppet og sover godt=)fortsatt litt rød i ansiktet etter trening:P

 • Dato: 02.nov.2010   Kl: 20:35   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Midtskill HOT or NOT

Velger å bruke meg selv som et eksempel, da jeg aldri klarer å bestemme meg om jeg syns det er fint eller ikke=)

hva syns du?

 • Dato: 02.nov.2010   Kl: 17:23   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

what to do...

de siste dagene har stakkars Quster blitt værre i bena sine igjen, og det er ikke noe morro å se på. Nå som alt startet å gå så me bedre med ham, å på et par dager var alt like dumt igjen.. uff.. ikke noe gøy.. alltid vanskelig og vite hvor langt man skal la ting gå, hvor mye som er verdt å prøve, gjør vi det beste for oss eller hunden? mange spm som fyker igjennom hodet mitt. Nå må dere ikke missforstå, vi er ikke helt der ennå, å både jeg og terapauten hans har enda stor tro på at han kan bli bra igjen, men er uansett noe dritt å se på når han har sånne dager som nå... så det er mye mulig at det blir en ekstra  tur til dyreterapauten i dag, for å hjelpe han litt ekstra på bedringens vei igjen. vi får bare krysse fingrene alle sammen.elsklingen vår<3

 • Dato: 02.nov.2010   Kl: 14:06   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Halloween bursdags kake!

Siden jeg hadde mye igjen å lage av etter cupcake'ene jeg jeg lagde i går, fant jeg ut at siden vi skulle feire min søsters bursdag i dag, at jeg kunne lage en halloween bursdags kake!

here it goes!ka dok tru??=)

 • Dato: 01.nov.2010   Kl: 19:27   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 8

Nails and leftovers!

Akkurat nå har jeg sittet å gjort neglene mine. eller, gjort å gjort, har iallefall hatt litt go tid bare til dem. Og med den fantastiske Trind repair er neglene mine finere enn noen gang^^å ganske fornøyd med det:Pse så fine de er hehe=D

etterpå har jeg planer om å ENDELIG komme meg på spenst igjen, men må vente til noen kan ta over valpepass skiftet mitt, OG så har jeg tenkt til å bruke opp restene fra halloween workshoppen, å kanskje lage en fancy halloween/bursdags rullekake eller noe annen slags kake, siden min søster kommer innom i kveld, og vi skal ha en liten mini feiring=)

 • Dato: 01.nov.2010   Kl: 14:09   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 6

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits