Den siste dag

I dag er det igjen den siste dagen i året. Fy som tiden flyr! Regner med det er felere som er enige med meg der, huff. Så i dag har jeg altså litt på tapetet. Nå straks skal jeg kjøre til en veninne av meg, hvor det skal byttes gaver, og så skal vi kose oss og mimre litt om året som har gått. Derretter skal jeg hjem å være sjåfør for min kjære mor og far, og etterpå skal jeg tilbringe nyttårsaften med mormor! Da blir det nok kortspill for alle penga;) På natten igjen blir det jo henting av happy foreldre, og eventuelt sjåfør for venner som skulle trenge det. Like greit å gjøre det hvir man ikke har noe annet spesielt å oreta seg på nyttårsaften=)

Så med det ønsker jeg dere alle et fantastisk nytt år!
 • Dato: 31.des.2010   Kl: 13:02   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Noe av det nissen kom med i år!

Tenkte jeg skulle vise pittelitt av det jeg fikk til jul i år^^ Må si at jeg blir like fornøyd med gavene mine hvert år, så jeg må nok være ganske så snill året rundt.

Den aller mest fantastiske gaven av alle, var selvsagt at Damien overasket meg med å feire jul her, men på julaften da jeg åpnet gaven fra ham, fikk jeg en utrolig fin minnebok som han har satt sammen selv, som starter da vi møttes og varer frem til nå! Ååå fikk tårer i øynene da jeg fikk den!fyldt med bilder fra ende til annen<3

( denne boken er laget via et online scrapblog programm jeg personlig elsker å bruke. Det er ikke som standar fotobøker du kan kjøpe i fotobutikker, men ordentlig digital scrapbooking. Så for de som liker det, gå inn på www.scrapblog.com )

Til Damien ga jeg i år en klokke, det var litt spesielt da dette var første gangen jeg brukte såppas penger på en gave til noen, men det var verdt det^^ Reaksjonen var bedre enn jeg noen gang kunne forventet, å jeg kunne ikke valgt en bedre gave^^Noe av det andre jeg fikk, var 3 bøker fra love food serien. Jeg elsker de bøkene, og har nesten alle som har med dessert å gjøre tihi;)

Lost sesong 6! yeay ( bare at den kan jeg ikke se før jeg møter min kjære igjen, pga vår lille avtale om å kun se den serien sammen hehe.

Å så var jeg så heldig å få en høytaler/dockinn stasjon( litt usikker på hvordan jeg skrev det) til ipod og iphone fra iwantit! ÅÅÅ endelig kan jeg spille musikk hehe.

Å ikke minst en ekstern harddisk! I mini utgave som kun trenger usb kabel^^ yeay!

Litt gavekort, godterier, litt interiør og diverse. Alt i alt en FANTASTISK JULAFTEN og jul generelt!

Gleder meg allerede til neste år;)

 • Dato: 30.des.2010   Kl: 19:53   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Drama night!

I går kveld var det duket for Drama aften på Larkollen, og tross en hytte av is og stivfrossne tær, ble det en utrolig artig kveld, med spill, musikk og litt herlig "pingvin dans" hehe. Skal legge ut en film under her av to flotte gutter, danse en veldig veldig fin dans, til en veldig veldig fin sang;)

 

Ah for en herlig kveld^^

 • Dato: 30.des.2010   Kl: 14:44   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Jule oppsumering!

I julen har det blitt svært lite blogging, kan virkelig ikke si noe annet enn det. Men jeg har hatt verdens beste jul, og tenker tilbake på alle de fantastiske dagene, med et stort smil om munnen. Min aller første overraskelse/ førjulspresang fikk jeg av min fantastiske kjæreste. Han og hele hans familie og venner, og min familie visste om dette, men ikke jeg. Han hadde nemlig planlagt i 3 mnd at han skulle bli med meg hjem fra Frankrike for å feire jul sammen med meg! Han hadde laget verdens største coverhistorie, hvor han først skulle til spania på europas største fornøyelsespark med en venn, og deretter til bestemoren for og ffeire jul. Alt jeg visste vr at han skulle fortelle meg hva overraskelsen var på flyplassen. Og da jeg satt der med tårevåte øyne fordi jeg måtte dra fra ham igjen, ba han meg om å lukke øynene, og han puttet et papir i hånden min. Papiret viste seg å være hans flybilett med meg hjem^^ Jeg klarte ikke slutte å smile resten av turen hjem^^

Ellers var det en ffantastisk jul, og tenker å legge ut litt bilder fra juleaften her, av matbordet og julegaver/tre ol=)Ute var det julestemning til tusen, og fuglene koste seg med fet fugle mat( pappa har laget fuglehus)

Voffsene skulle jo også få gaver, så det ble en til Quster og en til doffen!Jeg har vært litt Amerikansk inspirert i år, når det kommer til julegaver, Så i år hadde jeg kjøpt inn masse juleesker, gavesløyfer og gavebånd i mange vakre farger.Alle de fine pakkene!

Jeg fikk dekke bordet i år, og prøvde og designe det litt anderledes enn før=) i like!


Et julekyss!

Å med den oppsummeringen ønsker jeg alle God Jul og et Godt Nytt År!

 • Dato: 29.des.2010   Kl: 13:33   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Fransk/Norsk juletre og Franske interiørbutikker!

Herre å fort 17 dager kan gå! I morgen sitter jeg igjen på flyet tilbake til Norge.. æsj jaja... altså jeg vil jo hjem til jul selvsagt, men skulle ønske jeg kunne ta med meg Damien.. men men

Tenkte og vise litt bilder osv herifra, siden jeg ikke er så aktiv for tiden på blogg fronten.

Jeg har jo hatt mange bake dager for å lage skikkelig Norsk jul i huet her, og jeg har kjøp og pyntet juletre!

har også pyntet med pepperkaker på juletreet her=)Så sånn ble juletreet mitt her i frankrike, skal prøve å ta et bedre helbilde før jeg drar.

Ellers så har jeg jo vært på julegaveshopping i Frankrike i år. Å herlig herlig! Eneste som er utrolig dritt er at jeg må tenke kg heletiden pga flyet,.... Men hver eneste butikk jeg besøker her, har mer godsaker enn den andre^^Fantastiske butikker, så er sikker på det er noen hjemme som vil bli fornøyde på juleaften. DAmien stakkars ble fotografert i et uheldig snakke/blunke øyeblikk på det nederste bildet her:P

 • Dato: 19.des.2010   Kl: 17:11   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Flere ferdige julekaker, og planlegger mer^^

Merker det går ille sakte mellom bloggingen min for tiden, men men, jeg har et liv haha. I dag har jeg faktisk prøvd å vaske denne dyrehagen jeg lever i.:P den inneholder En hund, en katt, en papegøye og 2 Franske gutter, ikke lett ikke lett hehe. For i dag har jeg startet med julepynting, og tatt frem det falske juletreet jeg fikk kjøpt her. ser ganske koselig ut, men litt rart og ha palmer og sol, istedet for grantrær og snø utenfor vinduet.

I tillegg har jeg gjort ferdig flere julekaker=) så nå gjennstår det kun pepperkaker og litt til=)

her er kransekake stengene.Og serinakakenekommer bilder senere av marsipan konfekten min og peppekakene jeg er igang med å lage!

 • Dato: 13.des.2010   Kl: 15:37   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Trylleboller! 2 down 5 to go!

Da var jeg ferdig med julekake nr 2! Nemlig trylleboller! Og etter smakstesterne mine Damien og Mathieu, er tryllebollene MER enn fantastisk:P

Her er de:
 • Dato: 08.des.2010   Kl: 19:12   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

7 slag til jul! 1 down, 6 to go!

I går startet jeg med julekakebaking alla france, og det er ikke bare bare. Det er noe grusomt vanskelig og finne alle de riktige ingrediensene oversatt fra Norsk! Og jeg har enda problemer med og finne et smør/margarin som smaker som melange. Problemet her nede er at alt av smør og mye annen mat, har ekstremt sterke smaker...:S men men, jeg kaster meg uti!

Så i går laget jeg Mormors berømte sjokoladekjeks! MMM de ble faktisk ikke dårlige overhose, Litt sånn, Mormor goes french haha.

Her er de:Nevner at den høye til høyre her VAR full, helt til at lillebror i huset her fikk venner på besøk:P

I dag skal jeg starte på kake nr 2! Nemlig trylleboller! Og de ser slik ut:wish me luck!

 • Dato: 08.des.2010   Kl: 16:34   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 1

Updates and Living in France!

Hei igjen allesammen!

Jeg har vært ganske fraværende i det siste, ja de siste ukene egentlig, skrive sperre, og lite inspo hehe.

Iallefall her er en del oppdateringer=) Og kommer til å legge ut endel bilder fra fotoshootene i det siste.

I tillegg bor jeg nå i Frankrike med kjæresten. Jeg dro hit fredag den 3 Desember, og reisen endte med å bli mye lenger enn først anntatt. Siden flytårnene i Spania valgte å streike mens vi var i luften, så istedet for å lande i Girona, endte vi opp i Barcelona, og måtte ta buss tilbake til Girona. så jeg var hjemme kl 4 istedet for 1 haha.

Dag 1 var det bare å kjøre på da vi skulle holde bursdagsfest for damien, så jeg fikk en skikkelig utfordring da jeg måtte oversette alle ingredienser fra Norsk til Fransk! men det gikk ganske så bra om jeg skal si det selv!

Og jeg endte opp med å lage 3 brett med pizza snurrer, en haug med sjokolade cupcakes og en sjokolade rullekake! ( nevner at kakene gikk nedpå høykant, så jeg tror de var godt likt;)Festen gikk som bare det, og skal ikke lyve og si jeg ikke var glad da folk startet og gå hjem:P

Dag 2 ble en skikkelig vaske dag, usj! Som det ser ut etter fest. så ble egentlig bare vasking, spising og soving denne dagen haha.

Ellers så har dagene etter dette vært bare kos og gått med til avslapping. I går så vi faktisk film nr 3 av twilight sagaen, til damiens stooore fornøyelse:P

I dag er det meningen at vi skal finne frem julepynten og starte planlegge dekorasjon av juletre og hus, som er en overaskelse til forelrene til damien kommer tilbke! yeay! OG Jeg har tenkt og starte med julebaking i dag!

Må bare legge ved dette bildet som jeg tok i butikken her. NAM!
 • Dato: 07.des.2010   Kl: 13:47   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 2

Fotoshoot på Eger, Retusjerings krig!

I dag har jeg vært i oslo sammen med Fotograf Rolf Ørjan Høgset, og gjort en fotoshoot, i forbindelse med retusjeringskrigen som startet i dag. Hvor Aktivisme.no står på den ene siden, og sier at hva man ser på reklame plakater ikke er ekte, og vil merke det, mens vi i dag sto på den andre siden, for å bevise at det du ser, faktisk kan i høyeste grad være ekte.

Jeg anbefaler deg, om du er interessert i denne saken, å gå til www.rolfie.blogg.no

Dette er siden til rolf, hvor han har skrevet godt om dette temaet=) Så sleng deg med i debatten da vel.

Uansett, resultatene i dag, er på ingen måte manipulert, eneste som er gjort er fargejusteringer, f.eks svart/hvitt bilde ol.

Maria Søby på Høyer/Eger hjalp oss med å finne klær, Christina Østerhus på CosmoBeauty gjorde hårstyling og Esthetique gjorde makeup. Location var Very Jucy, Very Disco og Malene Birger på Eger.

Her er dagens resultater. Gjort på meg, og Anette.


 • Dato: 01.des.2010   Kl: 22:49   Kategori: Diverse
 •    Kommentarer: 0

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits