Beach day!

Hei alle sammen! David Guetta night was sweet! Masse bilder kommer senere, men nå skal det spises deilig kylling og så skal vi på stranden!!!:)


 • Dato: 03.jul.2011   Kl: 13:38   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 1

Demonstrasjoner og streik

DEt har vært mye oppstyr i det siste, rund alt som skjer i Athen. Jeg har fått bekymrede meldinger fra flere hold, men de trenger absolutt ikke bekymre seg. Jeg vet ikke hva de har vist på tv, men som vi alle vet, er media flinke til å blåse opp enkelt ting og gjøre ting større enn det er. 

Jeg leste på vg i sted at det var tåregass og turister som løp for livet i syntagma ol. Men jeg var i Syntagma tidligere i dag, og det kunne ikke vært roligere. Ja folk hadde demonstrasjons bannerne sine, men de gikk rolig og hyggelig i parader g værre var det ikke. Men ja det er enkelt episoder ol med ting, med mye kaos er det faktisk ikke her nede. Jeg føler meg helt trygg og har ikke sett noe til bråk.

Men pga demonstrasjonene har det blitt streik, noe som også har medførst at det verken var castinger i dag eller i morgen desverre. Så da har det blitt mye cafe besøk og gåing i trapper:PSå jeg og Emilie startet med gresk salat til frokost. jeg tenkte det var på tide å spise litt "ordentlig" mat igjen, etter at det har vært mye waffel utprøving og mye godsaker i helgen^^ ikke at det merkes, men føles godt å spise litt annet og lett.

Deretter tok vi turen til Syntagma og trasket gjennom handlegatene der.Syntagma: Her kan dere se litt av demonstrasjons bannerene som henger i gatene.Men alt foregikk kjempe rolig, så det var overhode ikke noe problem og tusle rundt der=) Vi gikk hele veien fra Syntagma og endte opp nede i MonastirakiSå var det tilbake til Millennium der vi ble sittende i nærmere 2,5 timer å bare prate masse masse med resten av modellgjengen fra hotellet som var klare for lunsj=)

Når man bestiller drikke her nede, får man automatisk med fyldte doughnuts ( eller berlinerboller som vi sier i norge) Å disse er fyldt med nutella! OMG OMG! det er jo sååååå gode!Absolutt noe å prøve hvis dere reiser til athen i fremtiden;)


 • Dato: 28.jun.2011   Kl: 16:30   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

On the house!

Jeg liker å bo her^^ Ikke bare lever vi i fantastiske leiligheter, har straks eget trenings studio i kjelleren, vip på utesteder med gratis mat å drikke, fantastisk snille å goe mennesker, vaskedamer ol, men i tillegg så lager de fantastiske drikker i lobby baren her til oss! Her har jeg fått en deilig issjokolade/kaffe something something, å det smaker fantastisk^^ And again, its on the house^^

Nå må dere ikke få et helt feil intrykk av denne verdenen jeg lever i for tiden. Det er absolutt ikke som dette overalt. Jeg har vært helt ufattelig heldig her! 
 • Dato: 26.jun.2011   Kl: 13:07   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 1

Going shopping!

I dag har jeg faktisk( så langt ) en fri dag! Ingen castinger i dag, så da tenkte jeg egentlig å utforske athen litt på egebnhånd, i et mer avslappende tempo. Ta med meg kameraet mitt, titte i små marked, og fine butikker.

Når jeg kom ned hitt pakket jeg med meg så godt som bare casting tøy. dvs shorts og topper. Men jeg kunne godt tenke meg å hatt en kjole f.eks=) HAdde jo passet da vi i kveld skal ut å spise med hotellet og samtidig feire bursdagen til den ene modellen!

Så i dag tenkte jeg å ta for meg Akropoli: En nydelig turist handlegate som slynger seg i alle rettninger, Syntagma Mer hoved shopping gate og kanskje en til som jeg ikke husker i hodet akkurat nå:P


 • Dato: 24.jun.2011   Kl: 09:46   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 1

Beautyshoot og myggestikk

I dag har vært en veldig travel dag hadde totalt 5 castinger, å jeg var så heldig at rekkefølgen var frem og tilbake ra den ene siden av athen til den andre gjennom hele dagen:P men men, var morro likevell. Fikk se mye av byen=)

På den ene castingen hadde jeg fått beskjed om at jeg skulle møte med en visstnok kjent fotograf som ville hilse på meg for eventuelt videre shoot. Da jeg kom inn fikk jeg beskjed om å gå rett i sminke, da vi skulle ha portrett beautyshoot! Å vi skulle egentlig lage en beauty/fashion film sammen med en annen jente, men da kameramannen hadde krasjet må vi gjøre dette en annen dag haha.I studio til bubblegum studio photo and filmMakeup areaVeldig enkel beauty sminke. Haha å dere, det skjedde igjen. Har jo fortalt at da jeg var i milano gikk jeg en hel dag å snakket engelsk med en jente, å til slutt fant vi ut at begge var norske? Vell i dag satt jeg i 30-45 min å snakket engelsk med en jente som viste seg å være svensk:P haha men var kjempe koselig å høre litt nordisk prat.

Ellers så ser det ut til at man ikke kan unslippe myggen uansett hvor i verden man er, så jeg starter allerede nå å bli spist opp:P great.Jeje skal høre om ikke mamma kan sende ned litt vademecum hehe, da skal det nok bli ordnings på stikka=)

Men alt i alt en flotters dag! I like^^ 


 • Dato: 21.jun.2011   Kl: 18:53   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 4

Du skjønner at Athen er stort når...

Kartet må ha et ekstra hefte på 15 sider, md ekstra kart som ikke har plass på selve kartet!:PCasting lister, client lister, kart, ekstra kart, buss oversikter and you name it:P Er ikke bare bare heheHer har du athenÅ her har du ekstra heftet til athen kartet, med resten av KUN nord athen på:P konklusjonen er altså: Athen er stooooort!:PBut i'm happy, all this walking makes my but look nice;) hahaha ha en fin dag folkes! Prekast!


 • Dato: 21.jun.2011   Kl: 10:45   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 3

Dag 2 og testshoot med Akriss Paraskepoloulos

I dag har jeg skrevet kontrakt med Ace models athen^^ Ah det føles så offisielt, deilig^^ Etter det så har jeg endelig fått ordnet meg greskt telefonnummer og vodafone^^ Alright, skikkelig greker jeg nå:P 

Ellers var jeg så heldig at jeg fikk gjøre en fotoshoot allerede i dag med Akriss Paraskepoloulos ( utrolig langt etternavn! Si det fort 5 ganger etter hverandre a!)En liten bit av innsiden av ACE models! Busy Busy! Å verdens koseligste folk! Kunne jo ikke bedt om mer!

Ellers er det bare å studere hjemmeleksene her nede:P

Vogue, Elle, Bazar, Cosmopolitan, Marie Claire ja you name it!

Blir jo generel bildetitting her da, for man skjønner jo ikke bæret av hva som står i de:P Det mest fantastiske av alt er at disse bladene er jo 3 ganger så billige her som i norge! Alright!

En go første arbeidsdag om jeg får sagt det selv. DA får vi bare se hvordan det går videre!

Prates!


 • Dato: 20.jun.2011   Kl: 18:49   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 3

Athen!

Da var jeg kommet vell frem etter en lang reise! Har virkelig ikke vært mye søvn på meg de siste døgnene, å klarte å få en time i natt på øyet før det var opp 02.30 for å dra til gardermoen og ta flyet til Athen! Men nydelig himmel, det skal det ha. er ikke alltid man kjøre så sent/tidlig at man får se slikt

Dagen ble generelt brukt til å bli kjent med jentene når jeg kom frem, slappe av, sove litt, se film og sove litt til. Var jo søndag så ikke mye som skjedde da.Her nede er det ikke tull når man sier at ting er helt greskt:PLite bilde fra lobbyen! Hotellet her er jo rå fint! Forventningene mine ble mer utfylt enn jeg trodde det skulle bli, å det er morro^^ Fikk utdelt en leilighet dag en som jeg byttet dag 2, grunnet at det var så mange jenter i første leiligheten, dumt, da jeg likte den så godt menmen:P Alle leilighetene her er jo like fine hehe

Jentene og personalet her er kjempe koselige! Er så heldig, og det stopper ikke der:P vi har vaskedamer^^ Oh joy!

Her var litt oppdateringer på dag 1. Ikke akkurat mye som skjedde her, så blir mere på dag 2;)


 • Dato: 20.jun.2011   Kl: 18:17   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

Storm skritt

Det er kun 6 dager igjen til jeg drar til athen, må innrømme at det er bittelitt skummelt også, selv om jeg gleder meg aller aller mest. Å jeg vet jo hva jeg går til, det er jo ikke helt nytt for meg nå. Men likevell kiler det i magen. Men det er jo helt normalt^^ Nytt land, nye mennesker, nye muligheter å hvem vet hva annet. Morroskummelt=) Det nærmer seg virkelig med stormskritt!

Så i morgen blir det shopping på g. Fikk ikke handlet da jeg var ute på lørdag, fordi jeg hadde glemt at alt stengte tidlig! Så i morgen mååå jeg finne meg sko! Å tror jeg skal få det til. Fikk tittet litt på lørdag og er mange lekre sandaler rundt om nå.Vet liksom ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg om dagen, tenker utrolig mye pakking pakking og pakking. Hva burde jeg kjøpe og ta med ol. ÅÅÅ det er så spennende dere! Vet ikke om jeg tror denne uken vil gå fort eller sakte... Håper selvsagt på at det går fort fort fort tihi^^ Gaaaaah what to do!


 • Dato: 13.jun.2011   Kl: 21:24   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 4

Å leve som modell i athen!

Om ikke lenger enn en uke, så flyer jeg av gårde til athen! The city of the gods! Herre jeg gleder meg! Formen starter å bli ørlige bedre i tillegg så dette blir bra! Gleder meg vilt til å løpe rundt på castinger til både show room og show, catalogshoots og editorial shoots, oh yeah baby! Å bloggen blir jo selvsagt med=) Fortelle om alt det spennende som skjer, på både godt og vondt! Håper de som følger bloggen min, vil fortsette å følge meg der nede!Slenger ved et bilde av meg selv, syk svak og dårlig bak:P Jaja hehe


 • Dato: 10.jun.2011   Kl: 21:07   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 8

Herregud så spennende!!

ååå nå fikk jeg nettopp vite at modelleiligheten min er booket å gjort klar i athen! Shit, blir liksom enda mer virkelig! Å det er jo steike meg bare 1,5 uke igjen til jeg står med føttende godt plantet i hellas, nærmere bestemt athen! Happy happy happy! Nå er det bare å sørge for at reiseforsikringen er i orden, skaffe littebitt sommertøy, da det er stekendes sol og super hot vær^^ Å jeg må ha sko haha. jeg går rundt i noen boots som ikke henger samme for tiden, og tror ikke skinn boots er aktuelt i hellas haha.

Hvis dere har gode tips om hvor jeg kan kjøpe fine og rimelige sommerklær og sko, let me know!Wee det kiler i magen!


 • Dato: 08.jun.2011   Kl: 22:05   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 8

Hit skal jeg om 3 uker!!

Nå er det under 3 uker til jeg drar til Athen! Å som jeg gleder meg!!!I am so lucky! And SO exited!!!


 • Dato: 02.jun.2011   Kl: 14:31   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 6

NÅ ER DET OFFISIELT FOLKENS!

ÅÅÅÅÅ nå kribler det skikkelig i magen! Til å med det faktum at jeg er skikkelig syk akkurat nå og føler meg dritt, så har jeg akkurat nå bestilt mine flybiletter til................. ATHEN! ACE MODELS here i come! Det var det jeg skrev om her om dagen da jeg var så utrolig glad! Men jeg ville ikke skrive noe konkret før jeg viste at det var 200% i boks. Har brent meg på den før, å gledet meg for tidlig. Men nå er det ekte! Å jeg reiser om bare 3 uker! 19 juni! Jeg er så glaaaad!

Hvis bare jeg kunne blitt frisk nå så kunne jeg fått trent skikkelig også!


 • Dato: 30.mai.2011   Kl: 22:05   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 6

Siste dag i London!

Tower Bridge!The most handsome man in the world^^<3 And the most strange girl in the world:P Å nei, jeg har ikke orange hår, som jeg tydeligvis har på bilde her:PTate Museum!

See something strange?:P

ÅÅ på slutten av dagen tok min kjære meg med på ordentlig musikal! Vi så Wicked! å den var WICKED! Så utrolig bra skuespill, sangere, utrolige kostymer osv! Var virkelig en hel aften!Damen til venstre for meg, skulle jo absolutt gå der det var smalest mens jeg poserte:Pi <3 London!


 • Dato: 20.mai.2011   Kl: 14:31   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

Fiske massage og pedikyr!

Haha! Dette var  noe av det mest rare men morsomste jeg har vært med på! Da jeg og Damien besøkte Camden Town, kom vi over en "bod" der det var satt opp flere benker som var satt sammen med en form for akvarie. I disse tankene var det masse tannløs fisk, som visstnok lever av å spise død hud på mennesker! hehe, jeg og Damien måtte selvsagt prøve dette:P

Skal sies at det var ørlite skummelt, da jeg lot tåen pasere over vannet, å se all fisken som "kokte" under tåen min helt klar for å spise på meg haha! DA jeg først satte føttene nedi fikk jeg selvsagt hysterisk latter krampe. Vanskelig å ikke bli ekstra kilen i en slik situasjon, MEN etter litt, når man klarte å slappe mer av, var det super deilig! Og føttende kjentes veldig myke etterpå! Absolutt verdt å prøve hvis dere kommer over det=)


 • Dato: 16.mai.2011   Kl: 17:56   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

More of Camden Town
 • Dato: 15.mai.2011   Kl: 12:35   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

Camden Town!

Er det et sted jeg anbefaler dere og dra så er det Camden Town, hvis dere er i London område! For et sted! Hele byen er et eneste marked! Gullgruve delux!


 • Dato: 14.mai.2011   Kl: 17:03   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 2

London Eye in 4D!

Når man kjøper billett til London Eye, får man i samme øyeblikk gratis inngang til en visning i 4D. Først tenkte jeg at dette var sikkert litt så som så, MEN fy flate og jeg tok feil! Ikke bare var ting i 3D men i 4D så spruter vandet på deg, det kommer skyer av røyk når du er oppe bladt skyene i filmen, viden blåser i håret ditt, det SNØDDE! Virkelig en helt fantastisk opplevelse som burde oppleves dere!

En svært fornøyd pike, ender dag 2!


 • Dato: 14.mai.2011   Kl: 09:07   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 1

London Eye, Millenium Bridge and Sunset!
 • Dato: 13.mai.2011   Kl: 17:29   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

Jeg har møtt David Beckham!

Mehehe, altså har jo det på en måte da=) Men han var like kjekk her som i virkeligheten;) Ble nesten litt små nervøs der jeg sto:PFikk desverre ikke vært på selve madame tussauds, så får ta det nestegang, men Mr.Beckham var utstilt ved London Eye, så da konne jeg ikke dy meg hehe=)


 • Dato: 13.mai.2011   Kl: 12:38   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

Day 2 in London! Double Deckers, Squares and more love!


 • Dato: 12.mai.2011   Kl: 20:33   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

Home clean home!

Da var jeg tilbake på Norsk jord! Og jeg har aldri i mitt liv satt mer pris på et rent luktfritt og ordentlig hjem, enn som jeg gjør nå! Etter å ha bodd i verdens mest sluskete hus, "drevet" av en gruppe franskmenn og italienere, love rjeg på tro og ære å tilbe vasking fra nå av^^

Over til noe annet. Har blitt veldig lite blogging fra min side. Hadde planer om masse, men viste seg å være ytterst vanskelig å få gratis WIFI når man er i londons gater, så da ble det ikke så mye. Og ettersom vi var ute og gikk fra morgen til kveld, og dermed sovnet ect, så ble det ikke altfor mye skriving på kvelden heller. MEN kjære lesere! NÅ vil det komme på reke og rad! Tar fortsetter og ta for meg dag 2, og går deretter videre til de resterende dagene fra ferien!


 • Dato: 12.mai.2011   Kl: 19:00   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

Day 2 in London! Bridges, Cakes and Love!

Dag 2 ble det sightsing for fullguffe! Etter at besøket hos Models1 byrået var ferdig dro vi rett til picadilly circus, hvor jeg møtte verdens høyeste mann! og videre ned til themsen! Her fkk vi med oss både London Bridge, Millenium Bridge pluss en haug andre fine broer( tower bridge lå like bortenfor men vi fikk ikke besøkt den da)Ok kanskje ikke i levende livet. Men verdens høyeste mann var faktisk så høy! helt utrolig!Piccadilly Circus! Måtte jo ha litt lunsj også=)Min personlige turguide! Med bok og kart^^ flinke mannen min<3London Bridge!I love London!Bare nevner at London har utrooolig mange små steder som tilbyr utroooolig gode ting! NAM!ååå se! de visste jeg ville komme! Har fått eget skilt å greier!:P XDMy love and i!


 • Dato: 10.mai.2011   Kl: 23:00   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

London fra luften!!!! WOW!

658504-1-1304968566113.jpg
658504-1-1304968568050.jpg

Ingenting kan måle seg med å ta London Eye i solnedgangen, mens man har utsikt utover hele London. Kan ikke forklares, må oppleves!


 • Dato: 09.mai.2011   Kl: 21:16   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 6

On my way to Models1 In London!

658504-1-1304930090938.jpg

Første av 4 byråer jeg skal møte med her nede! Blir spennende!


 • Dato: 09.mai.2011   Kl: 10:34   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 4

Første dag i ENGLAND!

Hhehe, du vet du er i england når du ser DISSE skyene utenfor vinduet:PDer ble det mørkt ja! Heldigvis løsnet det seg opp, og vi har hatt fantastisk vær resten av dagen! Men en ting skal nevnes! Fy flate å grønnt det er her i england! Skikkelig filmidyll!

Å komme seg fra flyplassen til Hounslow på an søndag er ikke alltid like enkelt. Men heldigvis har togstasjonene i england, en egen liten telefon/høytaler man kan be om hjelp i!Damien prøver så godt han kan og forstå britisk i en dårlig høytaler:P

Viste seg at vi hadde litt tid å slå ihjel til toget kom så da slo vi oss ned på en koselig liten perong kiosk( selvsagt skulle skikkelig vind ødelerre håret da:P bare for å nevne noe skikkelig overfladisk hehe)

Men vi kom da hjem til Hounslow tilslutt, og her er gaten huset ligger i!Og heldig som jeg er, rett ved siden av ligger en super lang turist/handlegate! yeay!Jeg så min første to etages buss live! ååå så fine de er^^

KOmmer masse mer updates i morgen, både fra i dag og selvsagt i morgen. Reiser nemlig inn til London sentrum i morgen! Da blir det Oxfors street og myyyyyye mer!


 • Dato: 08.mai.2011   Kl: 20:57   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

LONDON HERE I COOOOME!

Da var endelig dagen her! Nå skal jeg hoppe ut av døren og 10 min, og kjøre til flyplassen! Snart snart snaaaart er jeg i London!!!! woho! Nå gleder jeg meg skikkelig! alright!

See you later!


 • Dato: 08.mai.2011   Kl: 09:56   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 3

Pakke pakke pakke!

Ja, nå burde jeg vell starte å pakke snart, med tanke på at jeg er på flyplassen om 12 timer! Satte akkurat nå faktisk, på en vask med noe jeg kunne trengt å ha med i morgen:P så flink er jeg til å prioritere hehe. Men men. er ikke så ille å sette sammen 5 antrekk. så tror det skal gå ganske så bra. Driver å pønsker ut hvilke fashionable antrekk jeg skal strutte rundt med i london^^ Wee dette er skikkelig gøy^^

Å btw folkens, jeg har fått gjort ferdig Portoføljen min!!! yeeeez!


 • Dato: 07.mai.2011   Kl: 21:58   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 2

London here i come! og videoblogg!

Da var turen bestilt og jeg reiser den 8 mai! Gleder meg skikkelig! Skal bare være 4 netter, så da blir jeg busy busy.

London er en av byene som jeg enda ikke har fått besøke, så dette blir jo en ekte jomfrutur! Nå må jeg søke opp alle mulige ting for å finne ut hva som er verdt å se. I tillegg blir det modell relaterte saker og modepose.com relaterte saker^^ Ah som jeg gleder meg! Å selvsagt skal jeg møte min kjøre Mr.French igjen.En annen ting( for å hoppe over til noe helt annet), hvor stor er interessen her i blogg verden for videoblogging? HAr nemlig sittet og fundert om jeg skulle ha prøvd meg på en sånn å sett hvordan det gikk hehe.

Så kom med det! videoblogg = hot or not?


 • Dato: 13.apr.2011   Kl: 10:44   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 0

London next?

De siste dagene har jeg planlagt endel, da jeg har planer om å dra til london i mai! Noe er modell relatert, noe er modepose og spalte relatert og noe er kjæreste relatert så det må jo bare bli bra=)

Jeg har aldri vært i enland eller nærmere bestemt London før, så hvis dere har noe bra forslag om hvor jeg kan finne skjulte fashion perler, eller andre ting så kom med det!

Nei jeg gleder meg virkelig. Har alltid hatt veldig lyst tik å dra til London, ikke minst jobbe der. Å herligheten over alle herligheter, ALLE snakke engelsk! yeay! :P

Så har du noen gode tips og ideer, kom med dem!


 • Dato: 30.mar.2011   Kl: 12:45   Kategori: Reise
 •    Kommentarer: 1

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits