2 timers treningstur!

Nå har jeg nettopp kommet tilbake, etter en to timers trenings tur med Doffen! Nå starter han å bli såppas stor gutt, at det er greit å sette i gang litt ordentlig trening. Men det skal sies at han virker ikke det spor sliten da vi kom tilbake, der han hyper løper rundt og overfaller stakkars gamle lille Oskar ( dachsen til mormor hehe )

Men det var utrolig deilig. Solen varmet i ansiktet og alt var rett og slett perfekt.

Nå er det ikke lenge før jeg har planer om å dra til Martine, en veninne av meg og sitte å skravle litt utover kvelden i solnedgangen=)

( av en eller annen rar grunn ville ikke blogg.no laste opp bilder akkurat nå:( )


  • Dato: 20.apr.2011   Kl: 19:07   Kategori: Trening
  •    Kommentarer: 0

Tilbake i trening! + outfit!

woho, i dag har jeg vært tilbake på spenst og gjort en skikkelig styrkeøkt, avsluttet med squash!

Tenkte å overrumple alle i dag med å legge ut OUTFIT! OOH fashion me;) neida er trenings outfit, må starte pent vet dere.En fab rosa singlet fra Ginatricot, og en smashing svart shorts av merket adidas;)Noen flotte litt overslitte joggesko fra nikeBilde av kinetic rommet på spenst^^ fine fine rommet.

NEi dere, det er utrolig deilig å være igang igjen. Men jeg skal ikke klage. hosterier og lite mat pluss mye veske, har resultert i en sixpack mage ( nesten da:P) så det er jo ikke så dumt tihi

 


  • Dato: 10.apr.2011   Kl: 17:05   Kategori: Trening
  •    Kommentarer: 0

Martina.B

Martina.B 20, Våler i Østfold
Jente på 20år fra Østlandet og som jobber som modell. I tillegg er jeg spaltist/skribent for online magasinet Modepose.com Bruker bloggen til å fortelle om alt det jeg er med på innen modellyrket, reising og mye mer! Kontakt: m-gulliksen@hotmail.com
Norske bloggerB L O G G L I S T E N . N E T

bloglovin

bloglovin

Norske bloggerLenker

hits